MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dr. Conrad Murray Saves A Life on MJ Anniversary

2 posters

Dr. Conrad Murray Saves A Life on MJ Anniversary Empty Dr. Conrad Murray Saves A Life on MJ Anniversary

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Haz. 26, 2010 12:11 pm

Kara Murray sen çok yaşa, yine hayat kurtarmış Laughing

TMZ'nin haberi de bu ne menem bir ironidir diye başlıyor Very Happy

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

MJ'ın seneyi devriyesinde Murray yine hayat kurtarmış, haberi şimdi satır satır birebir çeviremiyorum ama anladığımı özetleyeyim Smile

TMZ'ye yine kaynakları fısıldamış; Murray dün (24'ünden bahsediyor herhalde çünkü haber 25 tarihli) Las Vegastan göğüs ağrısından muzdarip bir hastadan çağrı almış, Murray adama bunun bir kalp krizi olabileceğini ve 911'i araması gerektiğini söylemiş (ülen adam kalp krizlerinin aranan adamı oldu ya Razz ) adam direnmeye çalışmış ama Murray da 911'i araması yönünde ısrar etmiş, nihayetinde adamcağız 911'i aramış...

Adam acil servise kaldırılmış ve kaldırıldığı hastanedeki doktorlar da bunun bir kalp krizi olduğunu onaylamışlar (tüü ben de Murray elleriyceğizle müdahale etti sandım, 911'i ara demiş meğer sadece Smile)

Bugün Murray hastaneye gitmiş ve hastayı ziyaret etmiş, hastanın tetkiklerini incelemiş, hastanın durumu iyiymiş...

Hastaneye gitmeden önce de Murrayım Vegas'ta ki hede hödö katolik kilisesine, hede hödö kitapçısına da gitmiş bir de ayrıca Starbucks'da buzlu bir şeyler hüpletmiş (ne ehli keyif adam yau Mad )

Ve sayın TMZ son cümle ile Murray'ın uçakta nasıl da bir kahrman gibi daha önce de hayat kurtardığını hatırlatmış afro

La Toya kardeşimi seri katil öldürdü demişti geçenlerde ama acaba aslında kardeşimi öldüren bir seri hayat kurtarıcısıydı mı demek istedi afro

nesronic
nesronic
Admin
Admin

Dr. Conrad Murray Saves A Life on MJ Anniversary Empty Geri: Dr. Conrad Murray Saves A Life on MJ Anniversary

Mesaj tarafından MJ-4EVER C.tesi Haz. 26, 2010 2:54 pm

ülen adam kalp krizlerinin aranan adamı oldu ya Razz

hahahaha Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ..bu notuna çok güldüm Nesrin abla Very Happy ..adamın aklı 911 i aramayı kesmemişte Murray ı arıyo ya hemde Michael ın bu adamın elinde öldüğünü bile bile Razz ...bu bence yalan bi haberdir ..biraz daha Murray ı kahraman gibi gösterme haberi gibi geldi bana Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Dr. Conrad Murray Saves A Life on MJ Anniversary Empty Geri: Dr. Conrad Murray Saves A Life on MJ Anniversary

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Haz. 26, 2010 3:16 pm

murray sonunda reklam yıldızı da oldu.la toyanın taa önceki abimin katillerini biliyorum açıklaması için ikiyüzbin dolar aldığ iddiasını duydum dün.ama iddianın sahibi ian halperin denen adamdı.programın geneli çok saçmaydı ondan beklendiği gibi

scratch
Anonymous
Misafir
Misafir

- Similar topics