Chris Brown MJ tribute
+3
MJ-4EVER
Ruhkıran
rrain
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Chris Brown MJ tribute
chris brown mj tribute sırasında ağlamış brown michealın şarkılarından oluşan güzel bir program yapmış TWMM den billie jean e kadar danslar kıyafetler dekorlar şarkıya göre değişmiş güzel bir şov olmuş ama sonunda man in the mirorrı kendi sesiyle söylerken şarkıyı ağlamaktan söyleyemedi
bu adama söyleseler ya günah ya hadi biri söylemedi jermaine in LK röportajını da mı izlemedi bu garip yazık harap etti kendini
yalnız adamın ağladığını görüyoruz kör değiliz de tmz bunu gözümüze sokar gibi videonun 4.30 unda ağlıyor valla billa diye neden özellikle belirtmiş anlamadım
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bu adama söyleseler ya günah ya hadi biri söylemedi jermaine in LK röportajını da mı izlemedi bu garip yazık harap etti kendini
yalnız adamın ağladığını görüyoruz kör değiliz de tmz bunu gözümüze sokar gibi videonun 4.30 unda ağlıyor valla billa diye neden özellikle belirtmiş anlamadım
rrain- Mesaj Sayısı : 198
Geri: Chris Brown MJ tribute
rrain demiş ki:
biz mi el atsak duruma?
Ruhkıran- Mesaj Sayısı : 266
rrain demiş ki:
yalnız adamın ağladığını görüyoruz kör değiliz de tmz bunu gözümüze sokar gibi videonun 4.30 unda ağlıyor valla billa
ay haberden çok senin yorumların hoşuma gitti ya ..hemen izliyorum
Düzenleme : Video youtube dan kaldırılmış yaa..çok merak etmiştim..başka biyerden bulamazmıyız acaba
Düzenleme 2 : tamam ben öteki sitede buldum videoyu izliyorum
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
birçok yerde çıkıyor video.Google'a Chris Brown Bet Awards 2010 yazman yeterli
yaa biliyorum buldumda bilgisayar tam bu zamanı buldu yavaşlayacak şuanda deli oldum izleyemedim diye
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Yahu Smooth Criminal'da ne yapılmaya çalışılmış anlamadım ben.Ortam karanlık,benim monitör de kötü bir şey anlaşılmıyor ama herkes SC'yi beğenmiş.Ne yaptı Brown SC'de?
Riri- Mesaj Sayısı : 329
müziğin ritmine göre giysilerin etrafı ışıktı.. görünmüyor mu sende
zehra- Mesaj Sayısı : 71
Adam sahnede ağlıyor seyirciler neden gülüyor,orada mj anılıyor o anda o'nun yokluğunu hatırlayıp hüzünlenmez mi insan,bunlar ne biçim üzülüyorlar anlamadım ki...Acaba sevinince ne yapıyorlar?
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
leydis demiş ki:Adam sahnede ağlıyor seyirciler neden gülüyor,orada mj anılıyor o anda o'nun yokluğunu hatırlayıp hüzünlenmez mi insan,bunlar ne biçim üzülüyorlar anlamadım ki...Acaba sevinince ne yapıyorlar?
aynen ha ben bu milletin üzüntüsünü de sevincini de anlamıyorum.
herkes yaşadığını biliyor diyelim en iyisi
Ruhkıran demiş ki:leydis demiş ki:Adam sahnede ağlıyor seyirciler neden gülüyor,orada mj anılıyor o anda o'nun yokluğunu hatırlayıp hüzünlenmez mi insan,bunlar ne biçim üzülüyorlar anlamadım ki...Acaba sevinince ne yapıyorlar?
aynen ha ben bu milletin üzüntüsünü de sevincini de anlamıyorum.
herkes yaşadığını biliyor diyelim en iyisi
Aslında pek alakası yok.Yabancılarda birisine "tribute" yapılırken orada gülmek,eğlenmek vs. adettir.Aramızda ciddi davranış farkları var.
Riri- Mesaj Sayısı : 329
bir ay önce chris brown twit inde BAM lı arka resmi kullanmış.tesadüf ya da değil
Misafir- Misafir
Ne tesadüf ama
sinem_mj- Mesaj Sayısı : 538
chris brown ın şarkısı she aint you.daha doğrusu human nature un başka bir versiyonu gibi olmuş...fena değil.acaba bunu yaparken bizimkiyle görüştü mü?belki yardım almıştır
chris brown ın şarkısı she aint you.daha doğrusu human nature un başka bir versiyonu gibi olmuş...fena değil.acaba bunu yaparken bizimkiyle görüştü mü?belki yardım almıştır
Misafir- Misafir
Similar topics
» Michael Jackson's Brother Pays Tribute on Birthday
» MJ Bike to Ride in Cemetery Tribute
» MJ ESTATE Something Stinks Over the MJ Tribute Concert
» Michael Jackson Tribute Concert
» Michael Forever Tribute Concert Promo
» MJ Bike to Ride in Cemetery Tribute
» MJ ESTATE Something Stinks Over the MJ Tribute Concert
» Michael Jackson Tribute Concert
» Michael Forever Tribute Concert Promo
1 sayfadaki 1 sayfası