Michael Jackson's Brother Pays Tribute on Birthday
+2
B'uu
Ceres
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael Jackson's Brother Pays Tribute on Birthday
Michael'in doğum günü için Forest Lawn'a aileden sadece Randy gitmiş hatta MJ'in hayranlarıyla birlikte kutlamışlar doğum gününü.
Biliyorsunuz Forest Lawn 29 Ağustos için özel olarak bir platform koymuştu mezarın dışına gelen hayranları çiçek ve hediyeleri bu platforma bıraksın diye.
Ne baba ne anne ne de çocukları yine ortalarda yok ayrıca benim bildiğim aileden bu konuda doğru düzgün bir Tribute çalışması bile olmadı doğum günü için Twitter'da biz hayranları bile daha çok şey söyledik MJ'le ilgili.
Bu da TMZ haberi hatta okuyucu yorumlarında bile neden sadece Randy'nin olduğu sorulmuş.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İki üç seneye kalmaz aile tamamen unutur MJ'i dostlar.
Biliyorsunuz Forest Lawn 29 Ağustos için özel olarak bir platform koymuştu mezarın dışına gelen hayranları çiçek ve hediyeleri bu platforma bıraksın diye.
Ne baba ne anne ne de çocukları yine ortalarda yok ayrıca benim bildiğim aileden bu konuda doğru düzgün bir Tribute çalışması bile olmadı doğum günü için Twitter'da biz hayranları bile daha çok şey söyledik MJ'le ilgili.
Bu da TMZ haberi hatta okuyucu yorumlarında bile neden sadece Randy'nin olduğu sorulmuş.
İki üç seneye kalmaz aile tamamen unutur MJ'i dostlar.
Ceres- Mesaj Sayısı : 147
Geri: Michael Jackson's Brother Pays Tribute on Birthday
Gerçekten ölmüş olsa bu durumu görüp oturur ağlardım. Forest'i gitmelerini önemsemiyorum.Randy foresti çok sevdi kendine ordan yer alsın bence
Teşekkürler Ceres 77. mesajın hayırlı olsun
Teşekkürler Ceres 77. mesajın hayırlı olsun
Seviyorum bu forumu Burcu
Bizlere bu ortamı sunduğunuz içinde tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
Dilim döndüğünce ve elimden geldiğince (vakit buldukça) burada olduğum süre içinde hep bir şeyler paylaşmaya devam edeceğim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MJ'in 1.ölüm yıldönümünde yine Randy,Janet ve Jermaine vardı FL'da,yani sanki ölen benim oğlum veya babam ne gamsız aile ya..!! medyaya sadece bu üçlü çıkıp röportaj olsun anma olsun konuşuyor?? dediğin gibi öldüğüne inansam bu insanlara sövcem neredeyse
Bu da sözüm ona özel bir anma ama nasıl olmuşsa resimler nete sızmış!!
Bizlere bu ortamı sunduğunuz içinde tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
Dilim döndüğünce ve elimden geldiğince (vakit buldukça) burada olduğum süre içinde hep bir şeyler paylaşmaya devam edeceğim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MJ'in 1.ölüm yıldönümünde yine Randy,Janet ve Jermaine vardı FL'da,yani sanki ölen benim oğlum veya babam ne gamsız aile ya..!! medyaya sadece bu üçlü çıkıp röportaj olsun anma olsun konuşuyor?? dediğin gibi öldüğüne inansam bu insanlara sövcem neredeyse
Bu da sözüm ona özel bir anma ama nasıl olmuşsa resimler nete sızmış!!
O fotolar 25 Haziran'daki anmadan, doğum gününe ait değil.
Resimler öyle evet Burcu Ölüm yıldönümü anmadan doğum günüyle alakalı değil.
Zaten MJ doğum gününde FL giden Randy ve doğru düzgün iki kelime eden Jackie oldu gerisi biraz sessiz kaldı.
Bu linki vererek belirtmek istediğim nokta bu tür bir anma olsun doğum günü v.s. olsun aileden sadece belli kişilerin medyada görünmesi.
Zaten MJ doğum gününde FL giden Randy ve doğru düzgün iki kelime eden Jackie oldu gerisi biraz sessiz kaldı.
Bu linki vererek belirtmek istediğim nokta bu tür bir anma olsun doğum günü v.s. olsun aileden sadece belli kişilerin medyada görünmesi.
onlar Michael'ın yanındaydı bence..kimseyi görebildikmi doğum gününde?
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Dediğin gibi olmasını bütün kalbimle umuyorum...
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
MJ-4EVER demiş ki:onlar Michael'ın yanındaydı bence..kimseyi görebildikmi doğum gününde?
bencede Selocum
mjmyhero- Mesaj Sayısı : 502
Bende pasta istiyorum Michael.Ama benim pastamın üzerinde acıların çocuğu Murray'in resmi olsun.Propofol'u bol,demorolu az,bol hoax soslu olsun.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Pinokyo demiş ki:Bende pasta istiyorum Michael.Ama benim pastamın üzerinde acıların çocuğu Murray'in resmi olsun.Propofol'u bol,demorolu az,bol hoax soslu olsun.
Koptum bu yoruma ya ne güzel açıklamışsın
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Similar topics
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Chris Brown MJ tribute
» MJ Bike to Ride in Cemetery Tribute
» MJ ESTATE Something Stinks Over the MJ Tribute Concert
» Katherine Jackson Courting MASSIVE Stars for MJ Tribute Show
» Chris Brown MJ tribute
» MJ Bike to Ride in Cemetery Tribute
» MJ ESTATE Something Stinks Over the MJ Tribute Concert
» Katherine Jackson Courting MASSIVE Stars for MJ Tribute Show