Katherine Jackson Courting MASSIVE Stars for MJ Tribute Show
+2
nunu
Pinokyo
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Katherine Jackson Courting MASSIVE Stars for MJ Tribute Show
Bu şarkıcılara teklif götürülmüş 8 Ekim için.Bu ne böyle illüminati resmi geçidi gibi olmuş.Bir Eminem ve Lady gaga eksik.Umarım bu konser tahmin ettiğimiz gibi gerçek değildir.Jay Z'yi Michael şarkıları söylerken görmek ihtimali bile, Allahım ne korkunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: Katherine Jackson Courting MASSIVE Stars for MJ Tribute Show
eğer bunlara teklif gittiği doğruysa kesinlikkle ama kessinlikle bir planı vardır Michael'ın hatta lady gaga kargası ile oy oy eminem de olursa hatta acuunn çok mutlu olacağım. onu trubitleyerek önünde diz çöksün p..kleerr
nunu- Mesaj Sayısı : 531
Onun şarkılarını diz çökmek için değil de mesajlarını yaymak için değiştirerek kullanır bunlar,sanki dünyada Michael'ın şarkılarını söyleyecek başka adam kalmadı
ecz_mj- Mesaj Sayısı : 1157
merak etmeyin hepsine hadlerini bildiriyor yavaş yavaş gelsinler, eğer olacaksa anma programına katılsınlar saygıyla eğerler onların boyunlarını vardır güzel bir planı
Bu nasl bi rezilliktir yaa.Habere kesinlikle inanmak istemyorum.Jayz ne demek ya Orda adam gibi bi Usher var o da ne *ok yediği belli değil.
Ne yani konser sırasında Illuminati bayrağı açıp "BURASI SPARTA" Ssiz kaybettiniz alın size hoax mı diyecekler.C.Aguilera kimdir J.Bieber kimdir Michael Jackson ı anacak adam mı kalmadı.Delirdim ya
Ne yani konser sırasında Illuminati bayrağı açıp "BURASI SPARTA" Ssiz kaybettiniz alın size hoax mı diyecekler.C.Aguilera kimdir J.Bieber kimdir Michael Jackson ı anacak adam mı kalmadı.Delirdim ya
umut356109- Mesaj Sayısı : 882
Eğer gerçekse bu kadar ünlü kişinin bir konser için geleceği bir yerden şok edici bir şey görebiliriz. Krallarının önünde diz çökeceklerdir böyle bir plan varsa. Michael çakalı işini bilir
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
yapmayın nolur böyle bir şey olursaumut356109 demiş ki:Bu nasl bi rezilliktir yaa.Habere kesinlikle inanmak istemyorum.Jayz ne demek ya Orda adam gibi bi Usher var o da ne *ok yediği belli değil.
Relax gençler vardır onun bir hesabı.Güvenin bizim çakal Michael'a
Ne justini yaa adammı kalmadı bula bula yerden bitmeyimi buldunuz Pitbull a söyletin daha iyi
bugran- Mesaj Sayısı : 26
İyi haber..Çocuklarda tributeye katılıyormuş.Bu ne demek çocuklar nerede Michael orada,fiziken olmasa bile çocuklar ve Kate varsa işin içinde Michael'da vardır.Oh rahatladım.
*Jerm amcanın ve Randy'nin bunu kınamasına rağmen diyor haber.aklıma gelmişken Michael'ın ilk ölüm yıldönümünde çocukların Hawai'de tatilde olmasınıda bir tek Randy kınamıştı.Şimdi Jermanie abisi ile birlikte kınıyorlar..
*Jerm amcanın ve Randy'nin bunu kınamasına rağmen diyor haber.aklıma gelmişken Michael'ın ilk ölüm yıldönümünde çocukların Hawai'de tatilde olmasınıda bir tek Randy kınamıştı.Şimdi Jermanie abisi ile birlikte kınıyorlar..
Do You Know Where Your Children Are?
Misafir- Misafir
Mdenz demiş ki:Do You Know Where Your Children Are?
Bayıldım çok zekisin.Bunu twitera yazabilir miyim,çalabilir miyim lütfeeeeennnnn
aaa ne demek,benim değil ki Michael ın.ona sormalısın,o da seni hiç kıramaz.zaten şarkının bu versiyonu da tam da Randy nin,''çocukların oprah programına çıkması doğru mu?'' sorusunu sorduğundan bir gün sonra duymuştuk yanlış hatırlamıyosam.
Misafir- Misafir
Mdenz demiş ki:aaa ne demek,benim değil ki Michael ın.ona sormalısın,o da seni hiç kıramaz.zaten şarkının bu versiyonu da tam da Randy nin,''çocukların oprah programına çıkması doğru mu?'' sorusunu sorduğundan bir gün sonra duymuştuk yanlış hatırlamıyosam.
Biliyorum kullanma şeklin hoşuma gitti.Çalacağım,çalmak üzereyim,çaldımmm
yesss!This Is It!
(bu arada ingilizcesi kıt olan biri için ilginç bir kelime dağarcığım olmuş benim,hehe)
(bu arada ingilizcesi kıt olan biri için ilginç bir kelime dağarcığım olmuş benim,hehe)
Misafir- Misafir
Çocuklar konuşma yapacaklarmış.2010 grammyde yaptıkları konuşmayı hatırlıyor musunuz.Birde Michae'ın sahne arkasında olduğuna dair sayısız spekülasyon duymuştuk.Earth song'u canlı söylediğine dair.İşler kızışıyor.Michael giderek bu oyunu daha sert oynuyor bence
Eğer çocuklar falan hep bu konserde olacaksa bu büyük bir gelişmenin bizi beklediğini gösteriyor
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Çocukların da katılması ii haber.Öyle veya böyle Schwarz kop ucak
umut356109- Mesaj Sayısı : 882
Similar topics
» Katherine Jackson'ın ortağı "yeni"şarkı sözünden döndü.
» Michael Jackson's Brother Pays Tribute on Birthday
» Katherine Jackson; "Çocukların Hiç Arkadaşı Yok"
» Friends Say Katherine Jackson is Joe's Puppet
» Michae JACKSON DEATH HOAX - RIHANA MJ'S TRIBUTE...HATMAN THE RETURN
» Michael Jackson's Brother Pays Tribute on Birthday
» Katherine Jackson; "Çocukların Hiç Arkadaşı Yok"
» Friends Say Katherine Jackson is Joe's Puppet
» Michae JACKSON DEATH HOAX - RIHANA MJ'S TRIBUTE...HATMAN THE RETURN
1 sayfadaki 1 sayfası