Arkadaşlar o gösterdiğinz resmin videosu ve MİCHAEL :)
+8
leydis
frvrmj
Pinokyo
Sirduwolf
MJSedef
MJ-4EVER
NotAlone
Mjesra
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Arkadaşlar o gösterdiğinz resmin videosu ve MİCHAEL :)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Mjesra- Mesaj Sayısı : 77
Geri: Arkadaşlar o gösterdiğinz resmin videosu ve MİCHAEL :)
bu michael mı ya :S bana michaelın bunu yapması mumkun diil gibi geliyo.daha doğrusuyine bi taklitçi bence.bahsettiğim video demişsin ama sanırım ben senın bu vıdeoyla ılgılı msjlarını kaçırdım özur dılerım
ama bu vıdeo da ordaki adam da fake ... bence...
ama herseye ragmen bu fake vıdeoları bıle bigun michaelın işine yaracagı için scok evıyorum yapsınlar yapsınlar.bunlar bıze ve mıchaela yol su elektrık olarak gerı döner bigun
ama bu vıdeo da ordaki adam da fake ... bence...
ama herseye ragmen bu fake vıdeoları bıle bigun michaelın işine yaracagı için scok evıyorum yapsınlar yapsınlar.bunlar bıze ve mıchaela yol su elektrık olarak gerı döner bigun
NotAlone- Mesaj Sayısı : 594
ahaha evet belki fake de olabilir ama elleri ne bakınca o gibi geliyor birazda:S
keşşke keşke o olsa esra.
ben istemez miyim.ama bana değil gibi geldi
Allah'ım artık Michael Jackson dönsün aramıza ne olur dün gece sabah ezanında uyandım bi an.hemen bunu diledim valla.içimiz dışımız o oldu ve ben bundan gayet mutluyum.Michael dönse dunyam aydınlanacak gibi hissediyorum komik gelsede durum bu valla
ben istemez miyim.ama bana değil gibi geldi
Allah'ım artık Michael Jackson dönsün aramıza ne olur dün gece sabah ezanında uyandım bi an.hemen bunu diledim valla.içimiz dışımız o oldu ve ben bundan gayet mutluyum.Michael dönse dunyam aydınlanacak gibi hissediyorum komik gelsede durum bu valla
Komiklikle alakası yok :S
Bende öyle yim
Bende öyle yim
ne biliim işte belki kimilerine komık gelebılır bu.şahsen çevremdekilere komik geliyo bu kadar şeyi araştırmam bile dövesim geliyo hatta bazısını
bıraz uykuluyum aslında.yarın daha dıkkatli bi şekilde incelicem videoyu.yarın yazarm son kararımı.o değil desem bile umarım yanılıyo olurum.michael artık bize , fake goruntuymuş gibi bile olsa , ufak ufak kendını gostermeye başlamalı.
bize de acı michael yaa
bıraz uykuluyum aslında.yarın daha dıkkatli bi şekilde incelicem videoyu.yarın yazarm son kararımı.o değil desem bile umarım yanılıyo olurum.michael artık bize , fake goruntuymuş gibi bile olsa , ufak ufak kendını gostermeye başlamalı.
bize de acı michael yaa
Ahaha yorumlarına bitiyorum:D
Of evet acı artık bizdeee Mikee
Of evet acı artık bizdeee Mikee
laf aramızda
bende senın yorumlarının takıpçileri arasındayım
bende senın yorumlarının takıpçileri arasındayım
Bu Michael ın ismini tersten yazanın videosu..ben burdan bi kanıya vardım
Bu Michael ın dublörü olabilir isminide bu yüzden ters yamış olabilir..Sonuçta filmdede ayırt edemiyoruz onları dimi
Bu Michael ın dublörü olabilir isminide bu yüzden ters yamış olabilir..Sonuçta filmdede ayırt edemiyoruz onları dimi
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
MJSedef- Mesaj Sayısı : 131
Evet onayı aldık kesinleşti
Bence sahtekarın teki.Düşük ihtimal ama eğer gerçekse özür dilerim Michael.
Sirduwolf- Mesaj Sayısı : 231
Dublör,ımpersonator v.b derken Dna testi olmadan karşımızdakinin Michael Jackson olup olmadığını anlayamayacak duruma geldik.Beden dili benziyor ama videoda dans etmesi saçma geldi bana.Michael ise kapüşon çok yakışmış söylemeden geçemeyeceğim.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
bazı hareketleri ne kadar amatörce..mj olması mümkün değil..
frvrmj- Mesaj Sayısı : 259
Bence de MJ değil,düz bir duvarın önünde durup neden o hareketleri yapıyor pek anlamlı değil.Ona bu kadar benzeyen sanırım düblörü olabilir.
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
daha videoyu izlemeden başındaki görüntüden anladım bu mj değil oysada mj öle şeyler giyiyo muydu yaww :S
mj988- Mesaj Sayısı : 91
bu video ile ilgili bilgi var mı arkadaşlar?yani, ekleyenler ne demiş bunun için
şunu anlamıyorum MJ neden "kızları etkilemek amacıyla saçma hareketler yapan ergenler gibi",duvar önünde dans etsin ki
Artı dikkatimi şu çekti ne zaman dans etmeye başlasa görüntü değişiyor.benzemediği belli olan yerler anında kırpılmış bir de kapalı bir mekanda tanınmamak için bu kadar gayret göstermesi de mantık dışı.ya video çekme ya da açık açık ortaya çık deği mi?
şunu anlamıyorum MJ neden "kızları etkilemek amacıyla saçma hareketler yapan ergenler gibi",duvar önünde dans etsin ki
Artı dikkatimi şu çekti ne zaman dans etmeye başlasa görüntü değişiyor.benzemediği belli olan yerler anında kırpılmış bir de kapalı bir mekanda tanınmamak için bu kadar gayret göstermesi de mantık dışı.ya video çekme ya da açık açık ortaya çık deği mi?
Ruhkıran- Mesaj Sayısı : 266
Michael olma olasılığı var..Michael hala kafamızda yaşadığına inanmamız için ışıklar yakmaya çalışıyor olabilir..Yani onun amacı duvarın önüne geçip dans etmek değil bize yaşadığını göstermek olabilir..Çünkü bizim her haliyle tanıyabildiimiz bir insan..mj988 Michael öyle kıyafetler giyiyodu daha doğrusu ben This is it de gördüm herkeste görmüştür Thriller ve Earth Song da ne giydiğini ..ama ben Michael olmadığını düşünüyorum..This is it deki dublör olabilir bu ( hani o ayırt edemediğimiz ) .Belki Michael ın onayı vardır belki yoktur onu bilemem ..Ama ismini tersten yazışı bana dublörü olduğunu ciddi ciddi düşündürüyo
Videoya bakamıyorum ama mesajlarınızdan anladığım kadarıyla LeahciM NoskcaL videosu bu...
Ben de MJ olabileceğine ihtimal vermiyorum. Benzemediğinden değil, ilk anda bakınca acayip şüpheli ve yanıltıcı görünüyor aslında ama ortalıkta bu tip şeyler çok var. Bunların biri biter biri başlar, sürekli MJ mı bu denilen videolar pörtler durur, o yüzden fazla inceleme gereği de duymadım kendi adıma... Her şey bir yana Michael'ın bu şekilde kendini ifşa edeceğini düşünmüyorum, dönecekse adına yakışır bir dönüş olur, dönmeyecekse de yapacağı şeyler böyle şeyler değildir en azından (bana göre yani)
Ben de MJ olabileceğine ihtimal vermiyorum. Benzemediğinden değil, ilk anda bakınca acayip şüpheli ve yanıltıcı görünüyor aslında ama ortalıkta bu tip şeyler çok var. Bunların biri biter biri başlar, sürekli MJ mı bu denilen videolar pörtler durur, o yüzden fazla inceleme gereği de duymadım kendi adıma... Her şey bir yana Michael'ın bu şekilde kendini ifşa edeceğini düşünmüyorum, dönecekse adına yakışır bir dönüş olur, dönmeyecekse de yapacağı şeyler böyle şeyler değildir en azından (bana göre yani)
nesronic- Admin
MJ gösterişi sever arkadaşlar döncekse bile böyle ufak ayak oyunları yapmaz azametine uygun döner merak etmeyin siz hiç ama ben dönceğine ihtimal vermiyorum kolay değil bu işler.
Ceres- Mesaj Sayısı : 147
Similar topics
» Michael Jackson death hoax - Michael and videos of Lady Gaga and more
» Arkadaşlar bakın buda Mike'ın Dublörü sanırım?
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson-Death Hoax - Michael and the tombstone of William Blake
» Arkadaşlar bakın buda Mike'ın Dublörü sanırım?
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson-Death Hoax - Michael and the tombstone of William Blake
1 sayfadaki 1 sayfası