Was Michael Singing Live at the Grammy's 2010?
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Was Michael Singing Live at the Grammy's 2010?
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
arkadaşlar linkteki videoda karşılaştırma yapılmış izlediğinizde zaten anlarsınız ben dikkat etmemiştim sizlerin de izlemenizi istedim eğer daha önce forumda başka bir yerde incelendiyse şimdiden çok özür incelenmediyse biriniz çevirirse ( çevirecek fazla bişer şey yok ama olsun) mutlu olurum
arkadaşlar linkteki videoda karşılaştırma yapılmış izlediğinizde zaten anlarsınız ben dikkat etmemiştim sizlerin de izlemenizi istedim eğer daha önce forumda başka bir yerde incelendiyse şimdiden çok özür incelenmediyse biriniz çevirirse ( çevirecek fazla bişer şey yok ama olsun) mutlu olurum
nunu- Mesaj Sayısı : 531
Geri: Was Michael Singing Live at the Grammy's 2010?
MICHAEL JACKSON IS ALIVE - THE HOAX EVIDENCE PART 2
MICHAEL GRAMMYDE CANLI MI SÖYLÜYORDU?
Bu videoda, Michael Grammyde şarkıyı canlı mı söylüyordu konusunda karar vermenize yardım edeceğim. Bunun üzerine biraz araştırma yaptım ve şarkının Grammy'deki versiyonuyla orjinal versiyonu karşılaştırdım.
Size şarkıyı kesinlikle onun söylediğini anlatmaya çalışmıyorum. Ama onun söylemediğini de anlatmaya çalışmıyorum.
İyice bir dinleyin ve kendi kararınızı verin. Bu yalnızca benim kararım..
Önce şarkının orjinal versiyonunu dinleyeceksiniz, sonra da Grammy versiyonunu. Daha sonra ikisini birlikte duyacaksınız. Kulaklıklarınızı takarsanız şarkının haricindeki sesleri de daha rahat duyabilirsiniz.
0:38- Michael'la birlikte ???
0:56- 6:21'e kadar şarkıların belli bölümlerini karşılaştırmış.
6:21- Kararın ne?
Buradakiler benim bulduğum farklılıklar.
İki versiyonu karşılaştırdığımda, Grammy versiyonundaki sesin canlı kaydedilmiş gibi durduğunu düşündüm. Albüm versiyonundaki ses Grammy'e göre daha alçak (pürüzsüz). Dizelerdeki farkı ifade edemem.
Herneyse, şarkıda bir değişiklik fark ettim.
Michael albüm versiyonunda şarkının sonunda 12 kez "Whooo!" diyor. Grammydeyse sadece 4 kez söyledi. Tamam, şarkıyı bu şekilde düzenlemiş olabilirler ama.. Grammy performansındaki 4. "Whooo!" da bir değişiklik duyduğumdan eminim.
Bir kere daha dinleyelim.
7:20- Orjinal versiyon ( İlk 4 "Whoo" )
7:31- Grammy versiyon (Tüm 4 "Whoo")
Bana göre, Grammy performansındaki 4. "Whoo" biraz geç geliyor, ayrıca farklı. Yanılıyor olabilirim, o yüzden kendiniz karşılaştırın. Bu yalnızca benim fikrim.
Bu araştırmanın neticesinde Grammy'de şarkıyı söyleyen Mj'miydi sorusuna "evet" ya da "hayır" diyemem.
Kimisi de Michael'ın orada kılık değiştirdiğini (gizlendiğini) düşünüyor.
Bu adamlardan biri olarak :
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sonrasında reklamını yapıyor
Bariz olarak fark edilmese de bazı yerlerde değişiklik var gibi. Grammy'i izlediğimde kulağıma bildiğimiz Earth Song'ın dışında farklı tınılar geliyordu ama bunun nasıl bi değişiklik olduğunu videomaker'ın dediği gibi ben de ifade edemem Ses daha mı alçak yoksa kelime telafuzlarında mı değişiklik var, yani tam olarak nedir o değişiklik hissini veren bilemiyorum.
Ama Grammy versiyonunda bazı kelimeleri orjinaline göre daha net aldım diyebilirim. Örneğin, 3:17'den itibaren "What abaut baby boy, what abaut days" cümlesindeki days'in s'si duyulmuyor hatta "day" bile tam diyilmiyor, "dıy" gibi çıkıyor. 4:21'de Grammy versiyonunda ise baya "deys" diyor. S de gayet baskın. Michael'ın telafuzu bir tane sonuçta
En açık aldığım değişiklik bu.. Kulaklıkla dinlemek lazım. Hakkaten daha iyi fark ediliyor..
MICHAEL GRAMMYDE CANLI MI SÖYLÜYORDU?
Bu videoda, Michael Grammyde şarkıyı canlı mı söylüyordu konusunda karar vermenize yardım edeceğim. Bunun üzerine biraz araştırma yaptım ve şarkının Grammy'deki versiyonuyla orjinal versiyonu karşılaştırdım.
Size şarkıyı kesinlikle onun söylediğini anlatmaya çalışmıyorum. Ama onun söylemediğini de anlatmaya çalışmıyorum.
İyice bir dinleyin ve kendi kararınızı verin. Bu yalnızca benim kararım..
Önce şarkının orjinal versiyonunu dinleyeceksiniz, sonra da Grammy versiyonunu. Daha sonra ikisini birlikte duyacaksınız. Kulaklıklarınızı takarsanız şarkının haricindeki sesleri de daha rahat duyabilirsiniz.
0:38- Michael'la birlikte ???
0:56- 6:21'e kadar şarkıların belli bölümlerini karşılaştırmış.
6:21- Kararın ne?
Buradakiler benim bulduğum farklılıklar.
İki versiyonu karşılaştırdığımda, Grammy versiyonundaki sesin canlı kaydedilmiş gibi durduğunu düşündüm. Albüm versiyonundaki ses Grammy'e göre daha alçak (pürüzsüz). Dizelerdeki farkı ifade edemem.
Herneyse, şarkıda bir değişiklik fark ettim.
Michael albüm versiyonunda şarkının sonunda 12 kez "Whooo!" diyor. Grammydeyse sadece 4 kez söyledi. Tamam, şarkıyı bu şekilde düzenlemiş olabilirler ama.. Grammy performansındaki 4. "Whooo!" da bir değişiklik duyduğumdan eminim.
Bir kere daha dinleyelim.
7:20- Orjinal versiyon ( İlk 4 "Whoo" )
7:31- Grammy versiyon (Tüm 4 "Whoo")
Bana göre, Grammy performansındaki 4. "Whoo" biraz geç geliyor, ayrıca farklı. Yanılıyor olabilirim, o yüzden kendiniz karşılaştırın. Bu yalnızca benim fikrim.
Bu araştırmanın neticesinde Grammy'de şarkıyı söyleyen Mj'miydi sorusuna "evet" ya da "hayır" diyemem.
Kimisi de Michael'ın orada kılık değiştirdiğini (gizlendiğini) düşünüyor.
Bu adamlardan biri olarak :
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sonrasında reklamını yapıyor
Bariz olarak fark edilmese de bazı yerlerde değişiklik var gibi. Grammy'i izlediğimde kulağıma bildiğimiz Earth Song'ın dışında farklı tınılar geliyordu ama bunun nasıl bi değişiklik olduğunu videomaker'ın dediği gibi ben de ifade edemem Ses daha mı alçak yoksa kelime telafuzlarında mı değişiklik var, yani tam olarak nedir o değişiklik hissini veren bilemiyorum.
Ama Grammy versiyonunda bazı kelimeleri orjinaline göre daha net aldım diyebilirim. Örneğin, 3:17'den itibaren "What abaut baby boy, what abaut days" cümlesindeki days'in s'si duyulmuyor hatta "day" bile tam diyilmiyor, "dıy" gibi çıkıyor. 4:21'de Grammy versiyonunda ise baya "deys" diyor. S de gayet baskın. Michael'ın telafuzu bir tane sonuçta
En açık aldığım değişiklik bu.. Kulaklıkla dinlemek lazım. Hakkaten daha iyi fark ediliyor..
tubM- Moderatör
Geri: Was Michael Singing Live at the Grammy's 2010?
Sondaki Bağırarak söyleme kısmından başka hiçbiyerde değişiklik göremedim sadece orjinal şarkıdaki Michael ın sesi biraz ön plana alınmış hepsi bu veyahut acapellayı almış değişik bir yeni instrumentale eklemiş olabilirler gerçekten faklı ama Michael ın notalara basması ses tonları aynı..Ama son kısım ve Whooo bölümleri gerçekten değişik sonda biraz daha sert çıkıyor Michael ın sesi ve 3-4 arası Whoo gerçekten biraz değişik
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Similar topics
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson-Death Hoax - Michael and the tombstone of William Blake
» Michael Jackson death hoax - Michael and videos of Lady Gaga and more
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson-Death Hoax - Michael and the tombstone of William Blake
» Michael Jackson death hoax - Michael and videos of Lady Gaga and more
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
1 sayfadaki 1 sayfası