Michael Jackson grammy adayı.
+2
MJ-4EVER
Pinokyo
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael Jackson grammy adayı.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Michael This Is It le en iyi erkek pop vokal performansı dalında grammy adayı.(bence en iyi film,en iyi kurgu,en iyi senaryo,en iyi erkek oyuncu,en iyi yönetmen vs. kategorilerinde Oscar adayı olmalı asıl)
TMZ ,kazanırsa bu onun 14. grammy si olacak diye de hatırlatmış
Michael This Is It le en iyi erkek pop vokal performansı dalında grammy adayı.(bence en iyi film,en iyi kurgu,en iyi senaryo,en iyi erkek oyuncu,en iyi yönetmen vs. kategorilerinde Oscar adayı olmalı asıl)
TMZ ,kazanırsa bu onun 14. grammy si olacak diye de hatırlatmış
Misafir- Misafir
Geri: Michael Jackson grammy adayı.
O kazanmaycakta, kim kazanacak.Hoax olmasaydı Michael'ı aday bile ilan etmezlerdi.İnvincible gibi bir albümü, bile bile göz ardı ettiler.Samimiyetsiz,planlı,anlamsız.Sevmiyorum eskisi gibi ne grammy ne oscar ne de diğer suni ödülleri.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
o zaman medyadan alınan intikamın yanına grammy ve oscar dan alınan intikamı da ekle.bence dönmeden önce bu ödülü alsın,çok şahane olucak
Misafir- Misafir
Mdenz demiş ki:o zaman medyadan alınan intikamın yanına grammy ve oscar dan alınan intikamı da ekle.bence dönmeden önce bu ödülü alsın,çok şahane olucak
YEP YEP
Michael Dangerous ve History albümleriyle hiç Grammy aldımı yaa ? ..Birtek Scream i biliyorum okadar..Bu şarkıyla alabilecekmi acaba çünkü karşısında Bruno Marrs ın çok güzel bi parçası var..14 Aralık ve 14. Grammy onamı değinmek istediler acaba
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Dünyaya şirin gözükmeye çalışıyorlar.Kendi çıkarları için veya tören daha çok ilgi çeksin diye Michael'ı kullanacaklar.Michael'ın müziğinde bir problem olduğu için demiyorum, Michael ses açarken bile piyasadaki onlarca şarkıcıdan daha fazla grammy kazanıyor benim kalbimde.Milli Vanilliye Grammy verdi bu adamlar, gerçek müziğin değerini nereden bilecekler.
katılıyorum son 2 mesaja.michael '93'te ömür boyu başarı ödülü'nü aldı grammy'den.bir de scream ile en iyi vidyou ödülü mü ne almıştı o kadar.ömür boyu başarı verildi diye dangerous'a verilmedi,en iyi vidyo ödülü verildi diye history pas geçildi.
not:yalnız benim hatırladığım mj ömür boyu başarı ödülü'nü 3 kez aldı.biri '72 öbürü '93 öbürünü de geçen sene çocuklar babaları adına aldılar ama 3 kere de verilmez ki bir tanesini yanlış hatırlıyorum herhalde(yanlış olan '72 veya '93'tür) :/
bunların sebeplerine gelirsek;ırkçılığı bir kenara bırakırsak klasik "amerikan adaleti" karşımıza çıkar.bu adalet özellikle spor dallarında "yılın en değerli oyuncusu ödülü" 'nde de işler.daha önceden çok ödül kazanmış birisi asla kazanamaz çünkü diğerlerine ayıp olur,aman öbürleri de kazansın herkes mutlu olsun ama adamcağız aday bile olmamış el insaf be neyse mj bunları takmaz diye düşünüyorum,aday listelerine bakmak isteyen şuraya girebilir:
not:yalnız benim hatırladığım mj ömür boyu başarı ödülü'nü 3 kez aldı.biri '72 öbürü '93 öbürünü de geçen sene çocuklar babaları adına aldılar ama 3 kere de verilmez ki bir tanesini yanlış hatırlıyorum herhalde(yanlış olan '72 veya '93'tür) :/
bunların sebeplerine gelirsek;ırkçılığı bir kenara bırakırsak klasik "amerikan adaleti" karşımıza çıkar.bu adalet özellikle spor dallarında "yılın en değerli oyuncusu ödülü" 'nde de işler.daha önceden çok ödül kazanmış birisi asla kazanamaz çünkü diğerlerine ayıp olur,aman öbürleri de kazansın herkes mutlu olsun ama adamcağız aday bile olmamış el insaf be neyse mj bunları takmaz diye düşünüyorum,aday listelerine bakmak isteyen şuraya girebilir:
Riri- Mesaj Sayısı : 329
Arkadaşlar şu anda this is it 'in oyu %12 gözüküyor ve 5 aday içinde 3. sırada oy vermek isteyenler aşağıya tıklayabilirler
ecz_mj- Mesaj Sayısı : 1157
Yanındakiler Michaela yaklaşamayacak kadar kötüler bana kalırsa .Ama Adam %54 lerde nasıl bu kadar fark olur anlamış değilim.Artık millet şarkıda seksi konu alan küfürlü içerik bulunduran her şarkıya dalıyor resmen.Şarkıcılar da
bunu bildiği için hep böyle davranıyor işte.Bir kaç küfür etti diye kendilerini adamdan sayıyolar.
bunu bildiği için hep böyle davranıyor işte.Bir kaç küfür etti diye kendilerini adamdan sayıyolar.
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
Vay be adam iyi fark atmış daha önce dinlemedim o şarkıyı ben nasıl birşey acaba merak ettim...Bruno Mars birinci olur diye düşünüyodum ben
Bu sitedeki oylamaya göre verilmiyor bence bu ödüller..
Bu sitedeki oylamaya göre verilmiyor bence bu ödüller..
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Bende bruno mars birinci olur diye düsündüm de Michael %18 Bruno %19
mj_dodo- Mesaj Sayısı : 134
Similar topics
» Was Michael Singing Live at the Grammy's 2010?
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
1 sayfadaki 1 sayfası