Duruşma başladı.Jackson ailesi mahkemeye geldi.
+7
KING-MJ
mj_dodo
MJ-4EVER
nunu
leydis
Pinokyo
nesronic
11 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Duruşma başladı.Jackson ailesi mahkemeye geldi.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
arkadaşlar duruşma başlamış.twitte mahkemeyi takip eden believerlar da bazı ayrıntılar anlatmaya başlamışlar.
arkadaşlar duruşma başlamış.twitte mahkemeyi takip eden believerlar da bazı ayrıntılar anlatmaya başlamışlar.
Misafir- Misafir
Geri: Duruşma başladı.Jackson ailesi mahkemeye geldi.
burada Kenny Ortega nın ve michael ın asistanının ifadeleri var.sanırım star tanık denilen kişi Ortega oluyor.
burada Kenny Ortega nın ve michael ın asistanının ifadeleri var.sanırım star tanık denilen kişi Ortega oluyor.
Misafir- Misafir
Haberle ilgili çevirileri diğer siteden aynen apartlıyorum, sakıncası yoktur umarım ama eninde sonunda hepimiz Michael'ız, sakıncası olacağını sanmıyorum
İlk haber;
Michael'ın yakın koruması Faheem Muhammad, Murray'in paniklemiş halde Michael'a kalp masajı yapmaya çalıştığını, bir ara dönüp kalp masajı yapmayı bilen var mı diye sorduğunu belirtti.
Faheem ayrıca, olay sırasında Prince ve Paris'in odaya çok yakın, Paris'in dizlerinin üstüne çöküp ağlıyor olduğunu, dadılarının onları oradan uzaklaştırdığını anlattı.
Michael'ın ölümü açıklandıktan sonra Murray'in aç olduğunu ve gitmek istediğini söylediğini belirtti. Murray'e hastanede yemesi teklif edilmiş ancak Murray gitmiş.
Murray gitmeden önce Michael'ın ailesiyle ve polisle de görüşmüş.
Bu da benim yorumum, öküz Murray, kalp masajı yapmayı bilen var mı ne demek Ben bile yapardım en alasından, bir de paniğe kapılmış, yakışır mı yılların kardiologuna, sen ki uçaklarda hayat kurtaran adamsın Acıkması da cabası, biri de çıkıp zıkkım dememiş mi
İkinci haber;
Michael Amir Williams:
"O gün saat 12.13 'te Murray'in telefonu geldi:
'Neredesin ? Hemen buraya gel, acele et' dedi.
Michael'ın koruması Alberto Alvarez'i aradım. Ön kapıya gitmesini söylerken arkadan Murray'in sesini duydum, Alvarez telefonu kapadı.
Hastanedeyken Murray, Michael'ın odasında özel bir krem olduğunu, Michael'ın bu kremi dünyanın bilmemesini istediğini söyledi.
Birini gönderip kremi odadan aldırdım."
Bu da benden gelsin, şimdi haberi biraz sulandırıcam ama, ne kremi yahu, görünmezlik kremi mi, Michael rahat rahat kaçmak için mi kullandı. Tövbe ya, konumuzla ne alakası var şimdi. Aşırı doz propofol değil miydi davanın ana konusu?
Üçüncü haber; Buna yorum yapamıcam, Ortega neden bulaştı(rıldı) bu işe anlamış değilim...
Kenny Ortega'nın ifadeleri:
19 Haziran'da Michael'ı eve gönderdiğimde Murray sinirlendi. Bu tip kararları sadece onun alabileceğini düşünüyordu.
- Murray bana 20 Haziran'da Michael'ın sağlık durumunun zihnen ve bedenen iyi olduğunu söylemişti.
- 23 ve 24 Haziran'daki provalarda Michael harikaydı, sağlıklı görünüyordu ve neşeliydi. Stres altında görünmüyordu
İlk haber;
Michael'ın yakın koruması Faheem Muhammad, Murray'in paniklemiş halde Michael'a kalp masajı yapmaya çalıştığını, bir ara dönüp kalp masajı yapmayı bilen var mı diye sorduğunu belirtti.
Faheem ayrıca, olay sırasında Prince ve Paris'in odaya çok yakın, Paris'in dizlerinin üstüne çöküp ağlıyor olduğunu, dadılarının onları oradan uzaklaştırdığını anlattı.
Michael'ın ölümü açıklandıktan sonra Murray'in aç olduğunu ve gitmek istediğini söylediğini belirtti. Murray'e hastanede yemesi teklif edilmiş ancak Murray gitmiş.
Murray gitmeden önce Michael'ın ailesiyle ve polisle de görüşmüş.
Bu da benim yorumum, öküz Murray, kalp masajı yapmayı bilen var mı ne demek Ben bile yapardım en alasından, bir de paniğe kapılmış, yakışır mı yılların kardiologuna, sen ki uçaklarda hayat kurtaran adamsın Acıkması da cabası, biri de çıkıp zıkkım dememiş mi
İkinci haber;
Michael Amir Williams:
"O gün saat 12.13 'te Murray'in telefonu geldi:
'Neredesin ? Hemen buraya gel, acele et' dedi.
Michael'ın koruması Alberto Alvarez'i aradım. Ön kapıya gitmesini söylerken arkadan Murray'in sesini duydum, Alvarez telefonu kapadı.
Hastanedeyken Murray, Michael'ın odasında özel bir krem olduğunu, Michael'ın bu kremi dünyanın bilmemesini istediğini söyledi.
Birini gönderip kremi odadan aldırdım."
Bu da benden gelsin, şimdi haberi biraz sulandırıcam ama, ne kremi yahu, görünmezlik kremi mi, Michael rahat rahat kaçmak için mi kullandı. Tövbe ya, konumuzla ne alakası var şimdi. Aşırı doz propofol değil miydi davanın ana konusu?
Üçüncü haber; Buna yorum yapamıcam, Ortega neden bulaştı(rıldı) bu işe anlamış değilim...
Kenny Ortega'nın ifadeleri:
19 Haziran'da Michael'ı eve gönderdiğimde Murray sinirlendi. Bu tip kararları sadece onun alabileceğini düşünüyordu.
- Murray bana 20 Haziran'da Michael'ın sağlık durumunun zihnen ve bedenen iyi olduğunu söylemişti.
- 23 ve 24 Haziran'daki provalarda Michael harikaydı, sağlıklı görünüyordu ve neşeliydi. Stres altında görünmüyordu
nesronic- Admin
nesronic demiş ki:
Ağzına sağlık Nesrin Conrad Murray kardiologsa ben de Napolyon'um.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Ben bu davalardan bir şey anladıysam arap olayım (nasılsa rengi açacak krem var ) Dünyanın en ünlü kıng of pop'u olan adama,milyonlarca seveni olan adama masaj bilmeyen,nerede acıkması gerektiğini bilmeyen bir doktor bulmuşlar,ona gönüllü bile doktorluk yapacak bir fan'ı mutlaka vardır ondan hiç bahsetmiyorum.E belli ki bu adam doktorluktan anlamıyor,hakimler kararı vereblmek için neyi bekliyor,onun hatasından hayatını kaybetmiş işte adam olay da ortada,normal gitmiyor dava her halinden belli.
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
leydis demiş ki:Ben bu davalardan bir şey anladıysam arap olayım (nasılsa rengi açacak krem var )
nesronic- Admin
çok komik herkesle dalga geçer gibi ifadeler
bakalım krem meselesinin altından neler çıkacak boşuna bahsi geçmedi bu kremin. ne anlamamızı istedikleri belli de sonrasını merak ediyorum.
bakalım krem meselesinin altından neler çıkacak boşuna bahsi geçmedi bu kremin. ne anlamamızı istedikleri belli de sonrasını merak ediyorum.
nunu- Mesaj Sayısı : 531
Biraz TMZ'ye bakınayım dedim de, şu iki haber için başlık açmama gerek yok sanırım, burdan devam ediyorum. Yalnız ortalık karışık cidden, ne oluyor anlamadım, sanki herkes birbirine girmiş gibi ama aileden de tık yok bu arada Bir de her haberdeki fotoğraf seçimleri pek incelikli, özellikle de şuna bir bakın
Burada Thomas Mesereau Murray'ın Michael intihar etti iddiasına karşılık hayır etmedi, onu doktoru öldürdü demiş.
Daha doğrusu MSNBC'deki bir programa katılmış ve bunun bir intihar olmadığını cinayet olduğunu söylemiş. Fakat Mesereau'nın ifadesi yanlışmış çünkü TMZ'nin kaynağı demiş ki, Murray tarafı zaten intihar iddasında değil, Michael'ın kazara kendini öldürmüş olabileceği iddiasındaymış. Bu arada MAY'i büyük harfle yazmışlar, vurgulamak için de olabilir tabi yani kendini öldürmüş OLABİLİR manasında ama bana tuhaf geldi ve şeytancıklarım yine devreye girdi, MAY aynı zamanda Mayıs demek ya, o bakımdan yani neyse, sonra TMZ şöyle bir yorum yapmış; Mesereau, belki Murray tarafı Michael'ı küçük düşürmeye ve müvekkilerinin suçunu saptırmaya, başka yöne çekmeye çalışıyorlar demek istemiştir...
Bu da Murray'ın saçma iddiasının haberi işte;
Bildiğimiz saçmalık da ben özetleyeyim yine; Murray Michael'a propofol verdikten sonra banyoya gitmiş, Michael da kendine propofol enjekte etmiş, ölmüş. Her neyse bu arada Murray'ın iddiası teori olarak değerlendirmiş ya da ifade edilmiş diyeyim...
Burada Thomas Mesereau Murray'ın Michael intihar etti iddiasına karşılık hayır etmedi, onu doktoru öldürdü demiş.
Daha doğrusu MSNBC'deki bir programa katılmış ve bunun bir intihar olmadığını cinayet olduğunu söylemiş. Fakat Mesereau'nın ifadesi yanlışmış çünkü TMZ'nin kaynağı demiş ki, Murray tarafı zaten intihar iddasında değil, Michael'ın kazara kendini öldürmüş olabileceği iddiasındaymış. Bu arada MAY'i büyük harfle yazmışlar, vurgulamak için de olabilir tabi yani kendini öldürmüş OLABİLİR manasında ama bana tuhaf geldi ve şeytancıklarım yine devreye girdi, MAY aynı zamanda Mayıs demek ya, o bakımdan yani neyse, sonra TMZ şöyle bir yorum yapmış; Mesereau, belki Murray tarafı Michael'ı küçük düşürmeye ve müvekkilerinin suçunu saptırmaya, başka yöne çekmeye çalışıyorlar demek istemiştir...
Bu da Murray'ın saçma iddiasının haberi işte;
Bildiğimiz saçmalık da ben özetleyeyim yine; Murray Michael'a propofol verdikten sonra banyoya gitmiş, Michael da kendine propofol enjekte etmiş, ölmüş. Her neyse bu arada Murray'ın iddiası teori olarak değerlendirmiş ya da ifade edilmiş diyeyim...
nesronic- Admin
ben Michael!ın banyoya gidip kendine propofol enjekte ettiğini ilk kez duyuyorum ama.
nunu- Mesaj Sayısı : 531
Yok nunu banyoya giden Murray. Önce Michael'a göz kararı iki çımçık propofol vermiş, sonra iki dakkalığına banyoya gitmiş, o arada Michael aniden uyanmış ve basmış kendine propofolü ve kendi ölümüne sebep olmuş. Murray kendini böyle savunacak yani, yeşilçam usulü, ne diyoruz; buna kim inanır kadir inanır
Michaelcım medya ve hukuk sistemiyle nasıl dalga geçileceğini uygulamalı olarak gösteriyor herhalde cümle aleme
Michaelcım medya ve hukuk sistemiyle nasıl dalga geçileceğini uygulamalı olarak gösteriyor herhalde cümle aleme
nesronic- Admin
bizim yasalarımıza göre bu ifade suçu kabul etmektir.azıcık bilmişlik yapmama izin var mı,kusura bakmayın ama yazmadan edemeyeceğim.hastaya bir sürü sedatif(basit sakinlaeştiriciler,bizim burda anestezi dışından doktorlar da kullanabilir.)verdiğini kabul ediyor.ondan sonra bi cimcik propofol verdiğini kabul ediyor.tamam artık o hastanın yaptığı herşeyden o sorumludur.o durumdaki hasta kendine propofol verse bile(inanın bana bu nun olma olasılığı imkansıza yakındır)onun sorumluluğu sana aittir.yani bizim burda öyle.hakim derki:o kadar ilacı hasta yaparken sen nerdeydin ulan,zaten beynini yeterince uyuşturmuşsun,nasıl bırakıp gidersin? ayrıca yine bizim burda propofolü yanlızca anestezi ekibi uygular,yanlızca biraz vermesi ile tamamını vermesi arasında yasal olarak bi fark yok.propofol verdiğimiz hastaları biz bırakıp ta deprem bile olsa gidemeyiz.tuvalete gideceksek başka bir arkadaşımızı bırakıp gideriz,o kadar ayrıntılı anlatiim.
Misafir- Misafir
öheheyttt Şengün kick himMdenz demiş ki:o kadar ilacı hasta yaparken sen nerdeydin ulan
Ve istediğin kadar bilmişlik yap, noktası virgülüne oooo yeaaaahhhh diyorum 25 Haziran'dan sonraki ilk işim çalıştığım hastanenin anestezi uzmanına musallat olmak olmuştu, aynen dediklerini demişti
nesronic- Admin
nesronic demiş ki:öheheyttt Şengün kick himMdenz demiş ki:o kadar ilacı hasta yaparken sen nerdeydin ulan
Ve istediğin kadar bilmişlik yap, noktası virgülüne oooo yeaaaahhhh diyorum 25 Haziran'dan sonraki ilk işim çalıştığım hastanenin anestezi uzmanına musallat olmak olmuştu, aynen dediklerini demişti
Bu kadar yüklenmeyin bakıyım benim küçük emrah bakışlı doktor olduğu rivayet edilen ama kalp masajı bile bilmeyen Murrayciğime.Adamcağız ne yapsın Michael Jackson ölürken tuvalete gitmiş,acıkmış başkaları krem derdine düşmüş.Absürt komedi bu ya
Doktor kılıklı Murray Acaba tüm bu saçmalıklar Murray'ın aslında bir doktor değilde aktör olduğunu anlatmak için mi
nesronic- Admin
Yorumlarınız beni gülme krizine soktu hangisini alıntılayıp gülsem bilemedim
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Kalp masajı yapamayan,suni solunumu bilmeyen ama uçakta hayat kurtaran süper kahraman doktorcuğum, Murrayman (Üzerinde bir M harfi olan pelerini eksik) yakında tıp alanında Nobel alacak.Ben buraya yazıyorum.
mj_dodo- Mesaj Sayısı : 134
mj_dodo demiş ki:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Dr. Conrad Murray -- I 'Love' MJ's Mom"
Unutmadan geçmiş olsun.Tmz çoştu tutabilene aşk olsun.
Arkadaş ne güzel alış verişe çıkmış kendine gömlek seçiyor,aklıma bir fikir geldi,nerede acıkması gerektiğini,ne zaman tuvalete gitmesi gerektiğini,kalp masajı yapmasını bimeyen doktor madem böyle ulu orta geziyor,bir koşu Amerika'ya gideyim buna bir sorayım bu işin aslı astarı nedir diye ondan daha iyi kimse bilemez sanırım,bizim buralarda kanımız kurudu o alış veriş de çok sinirlendim böyle rahatça dolaşması beni rahatsız ediyor ama belli ki kendi hiç rahatsız olmuyor,ripperler açısından adam katil,bir fan çıkar da beni öldürür falan diye korkmuyor,böyle bakınca çok mantıksız şeyler var,bilmiyorum sadece iyi bir son istiyorum.
Şöyleki; TMZ her anını görüntülemek için kıçının dibinde gezerken bence Murray gayet emniyette O yüzden de rahat rahat fink atıyor, kimsenin kameralar önünde saldırmayacağını tahmin ediyor olmalı ya da bütün bu haberler fake ve bütün bu görüntüler stüdyolarda çekiliyor
Buradaki papyonundaki mavi deseni, Michael'ın son çıkan fotolarında, gözünün üzerindeki mavi küreye benzetmişler tweterda...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Buradaki papyonundaki mavi deseni, Michael'ın son çıkan fotolarında, gözünün üzerindeki mavi küreye benzetmişler tweterda...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nesronic- Admin
Nereden bağlantı kurmuşlar bazen dumur oluyorum arkadaşların becerilerine,papyon da,takım elibise de kendisine hiç yakışmamış bir kaç beden küçük almış,dolaşıyor ama boşa ,zevksiz bir, beceriksiz doktor anlaşılan kendisi.
nesronic- Admin
hiç bişi anlamadım ama ilk dikkatimi çeken cenazedeki adamın ceketinde oluşan insansı bir şekil...
KING-MJ- Mesaj Sayısı : 221
Bu desen bana Sümerbank kumaşlarını hatırlattı.Bu desenin bir anlamı var biliyorum ama ne onu bilmiyorum.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Michael Jackson Alive-Thanks Jermaine Jackson!!
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Taj Jackson
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Taj Jackson
1 sayfadaki 2 sayfası