Dr. Murray Patient -- Med Board Made 'Poor Choice'
+4
KING-MJ
speechless
nesronic
rrain
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Dr. Murray Patient -- Med Board Made 'Poor Choice'
Hehe Murray'ın hastalarından biri yargıç Pastor'a sarhoş demiş, hastaya göre doktorun lisansının elinden alınması çalışan olağanüstü bir dortorun engellenmesi demekmiş...
Murray'ın Vegas'tan bir hastası bunu diyen, ayrıca yargıça kesinlikle kötü bir karar verdin, o sadece Michael'a yardım etmek istedi demiş Bir de eklemiş, Murray şefkati saklı çok nazik bir devmiş
Son cümlede de TMZ daha önce rapor ettiğimiz gibi yargıç, Murray'ın kefareti için lisansının askıya alınması kararını verdi gibi birşey demiş...
Murray'ın Vegas'tan bir hastası bunu diyen, ayrıca yargıça kesinlikle kötü bir karar verdin, o sadece Michael'a yardım etmek istedi demiş Bir de eklemiş, Murray şefkati saklı çok nazik bir devmiş
Son cümlede de TMZ daha önce rapor ettiğimiz gibi yargıç, Murray'ın kefareti için lisansının askıya alınması kararını verdi gibi birşey demiş...
nesronic- Admin
TMZ den Robert Day bağlantısı
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bu haber de TMZ nin zaman zaman gereksiz gibi görülen haberlerinden biri.ama Twitter da Seeing Clues isimli saygıdeğer bir believer bu haberle ilgili ilginç bir yorum yapmış.haberde güya Conrad ın eski bir hastası olan Robert Day ,karara üzülmüş,''O sadece Michael a yardım etmeye çalışıyordu'' demiş.SC.robert day ismi ile ilgili bir bilgi vermiş.50 li yıllarda bu isimli bir yönetmen in 2 ünlü filmi varmış.birinin adı The Green Man.ordan we are the worl deki green man ile bağlantı kurmuş.2. filmin adı :Corridors Of Blood(1958).bu filmde dr.Thomas Bolton,anestezi ile ilgili bir deneyde kendini kobay olarak kullanır ve bir bağımlı olur.bu kadarla bitmiyor.filmde ''resurrection Joe'' (dirilen joe gibi bir şey herhalde) ve Mr.Blount isimli iki karakter var.Blount bizim duruşmada ifade veren paramediklerden birinin adı.
bu ilk filmin bilgisi:
bu da 2. filmin:
bu da seeing Clues un blogu.özellikle Gospel diye bir video var.TMZ nin MJ.haberleriyle ilgili.o videoyu belki biliyorsunuzdur:
En son Mdenz tarafından Çarş. Ocak 12, 2011 11:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
pardon Gülsüm cüm haberle ilgili başlık açtığını görseydim oraya eklerdim.(önceki mesajı yazmam çok uzun sürdüğü için farketmemişim)
Misafir- Misafir
Veh anasını diyorum Şengün Bu Corridors Of Blood adı da beri nayndan Jermaine'ın LK ile programında ısrarla soğuk koridordan bahsedişini getirdi aklıma
nesronic- Admin
Bu arada iki başlık birleştirildi
nesronic- Admin
Mdenz, propofol konusunda çok üzülmüştüm ama, bu ipucu ile tekrar umutlandım, çok teşekkürler canım, çok sağol.
Filmlerle konuşuyor bizimle resmen.
Nesrincim, ben izlememiştim Larry King'i, şu koridor muhabbetini bir hatırlatır mısın sana zahmet?
Filmlerle konuşuyor bizimle resmen.
Nesrincim, ben izlememiştim Larry King'i, şu koridor muhabbetini bir hatırlatır mısın sana zahmet?
speechless- Mesaj Sayısı : 7
speechless demiş ki:
Jermaine LK'in programına katılmıştı ya bir ara, orada söyleşi sırasında yerli yersiz mezara giden koridoun ne soğuk olduğunu söyleyip duruyordu hani
Baştan 4. mesajda
nesronic- Admin
bi dakka arkadaşlar,bu haberdeki Robert Day bağlantıları bu kadarla da bitmiyor.büyük bir şaşkınlık yaşadıktan sonra bunu yazabiliyorum.hani şu Seeing Clues adlı azılı believer bazı bağlantılar kurmuştu ya,bir yenisini daha eklemiş.ilk adı geçen green man filminde önemli bir karakter varmış:William Blake.adet olduğu üzere dostları ona Bill Blake derler.bakın bu isim nerde geçiyormuş:
oha gerçekten,TII in mucizeleri bitmek bilmiyor TESADÜFÜN de bu kadarı.ben TII e tekrar bakiim de kontrol ediim diyecek vaktim yok şu an.ama SC. un daha önce yanlış bilgi verdiğini görmedim.(bu arada aynı blogda daha eski olan Gospel videosunu görmüş müydünüz?)
oha gerçekten,TII in mucizeleri bitmek bilmiyor TESADÜFÜN de bu kadarı.ben TII e tekrar bakiim de kontrol ediim diyecek vaktim yok şu an.ama SC. un daha önce yanlış bilgi verdiğini görmedim.(bu arada aynı blogda daha eski olan Gospel videosunu görmüş müydünüz?)
Misafir- Misafir
yalnız gaza getirmek gibi olmasın ama bu aralar cıkan olaylar gelişmeler sağlam ve çok yakın bir BAM habercisi diyorum ben.
ayrıca teşekkür ederiz Mdenz...
ayrıca teşekkür ederiz Mdenz...
KING-MJ- Mesaj Sayısı : 221
Bill Blake oha
nesronic- Admin
evet nesrin ohana ben de yürekten katılıyorum yahu bu nasıl bir oyundur nerelerden neler çıkıyor
rrain- Mesaj Sayısı : 198
eınsteınmıs newtonmus yok.. ben mıchaelın üzerıne dahı tanımıyorum tüm zamnalrın en ıı dahısı vallahı onlar bile sasıp kalırdı bu ıse..cünkü zeka üstü bi oyun bu..
MAGIC- Mesaj Sayısı : 147
Bütün bunları Michael tek başınamı planlıyor yoksa Osman gazi gibi kendinden yetenekli ve zeki işileri etrafında toplayıp Önderlikmi yapıyor
Valla bu Bill Blake olayına bir Ohaaaa da benden
Valla bu Bill Blake olayına bir Ohaaaa da benden
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Mdenz demiş ki:bi dakka arkadaşlar,bu haberdeki Robert Day bağlantıları bu kadarla da bitmiyor.büyük bir şaşkınlık yaşadıktan sonra bunu yazabiliyorum.hani şu Seeing Clues adlı azılı believer bazı bağlantılar kurmuştu ya,bir yenisini daha eklemiş.ilk adı geçen green man filminde önemli bir karakter varmış:William Blake.adet olduğu üzere dostları ona Bill Blake derler.bakın bu isim nerde geçiyormuş:
woowwwww çok ilginçmiş gerçektende
mjnuray- Mesaj Sayısı : 31
bunu facebooktaki bir believerdan (ç)aldım 20 aralık haberi olarak geçmiş ne diyo burda
burası da medical of board of california resmi sitesi buradan murrayin lisansını sorgulamışlar galiba pek anlamadım ama
burası da medical of board of california resmi sitesi buradan murrayin lisansını sorgulamışlar galiba pek anlamadım ama
rrain- Mesaj Sayısı : 198
aslında ben de tam anlamadım ama Twitterdan bir dedikodu aktarayım.mahkeme kararına rağmen Murray nin lisansı aslında askıya alınmamıştı 2 gün öncesine kadar.believerlar bu tür yerlerden sorgulama yapıpı da ''bakın bakın Murray hala temiz bir sicile sahip aktif bir doktor olarak görünüyor'' demeye başladıklarında buralardaki bilgiler de değiştirilmiş artık.
Misafir- Misafir
Bu siteyi hemen hemen açıldığı tarihlerden beridir iyi kötü takip ediyorum sayılır her ne kadar okul yüzünden çok aktif olamasamda ama uzun zamandır William Blake olayının TII'la alakası kadar beni şaşırtan bağlantı az oldu diyebilirim.
Çok garip işler dönüyor ortalıkta..
Çok garip işler dönüyor ortalıkta..
Ceres- Mesaj Sayısı : 147
Similar topics
» Dr.Conrad Murray Koşuda
» Murray Tatilde
» AEG -- Don't Blame Us for Dr. Murray!
» Dr. Murray Hayat Kurtarmış :)
» Dr. Murray Propofol Pharmacy Shut Down
» Murray Tatilde
» AEG -- Don't Blame Us for Dr. Murray!
» Dr. Murray Hayat Kurtarmış :)