How I do Jason Malachi
+4
nunu
rrain
KING-MJ
Pinokyo
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
How I do Jason Malachi
Eğer Tmz birşeye dikkat çekiyorsa,işin içinde iş var demektir.Bu Jason Malachi isimli arkadaş, yanlış anlamadıysam, bizim yalancıktan şarkıları ben söyledim demiş.Ve yanında da how i do diye bir şarkı eşlik ediyor.Şarkının sözlerini anlayan bana da biraz anlatsın.
Tmz'nin her hareketini Michael'dan geliyor diyecek kadar paranoyaklaştım mı,albüm çıkalı aylar olmuş bu itirafta nerden çıktı demek saçmalık mı,abilerim ablalarım bir yardım edin ya....
Not:Bende şuraya kafasında huni olan bir smile istiyorum.Hoax sırasında sık sık ihtiyaç duyuyorum da
Tmz'nin her hareketini Michael'dan geliyor diyecek kadar paranoyaklaştım mı,albüm çıkalı aylar olmuş bu itirafta nerden çıktı demek saçmalık mı,abilerim ablalarım bir yardım edin ya....
Not:Bende şuraya kafasında huni olan bir smile istiyorum.Hoax sırasında sık sık ihtiyaç duyuyorum da
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: How I do Jason Malachi
öle bir smile şart.
JM işine gelince ben yapmadım diye anırsada albümün ona ait oldugu belli. bi kere albüm adı MICHAEL olsada MJin diğer albümlerine yakışmayan bir isim. türkçe olarak düşünürsek
Off the Wall: Alışılagelmedik
Thriller: Korkulu hikaye
Bad: Kötü
Dangerous: Tehlikeli
HIStory: ONUN-Tarihi
Invincıble: Yenilmez
ve MICHAEL. yani herzaman havalı ilginç ve mesajlı bir albüm ismi secerken bu sefer tek anlamı olan bir isim seçmiş. oda bu albüm nekadr MICHAEL sa bir okadar MJ değil. tıpkı Breaking News ta üzerine basa basa Ben Mıchael Jackson ım dedigi gibi..
biraz karışık ve felsefik olabilir yazım ama anladınız siz onu:)
JM işine gelince ben yapmadım diye anırsada albümün ona ait oldugu belli. bi kere albüm adı MICHAEL olsada MJin diğer albümlerine yakışmayan bir isim. türkçe olarak düşünürsek
Off the Wall: Alışılagelmedik
Thriller: Korkulu hikaye
Bad: Kötü
Dangerous: Tehlikeli
HIStory: ONUN-Tarihi
Invincıble: Yenilmez
ve MICHAEL. yani herzaman havalı ilginç ve mesajlı bir albüm ismi secerken bu sefer tek anlamı olan bir isim seçmiş. oda bu albüm nekadr MICHAEL sa bir okadar MJ değil. tıpkı Breaking News ta üzerine basa basa Ben Mıchael Jackson ım dedigi gibi..
biraz karışık ve felsefik olabilir yazım ama anladınız siz onu:)
KING-MJ- Mesaj Sayısı : 221
evet yaa,bu gün biraz ortalık karışmış üstüste gelen iki fake haberiyle.ilk olarak TMZ şunu geçmiş:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
JM. face sayfasında şöyle bişey yazmış:bu gün itiraf zamanı.üzgünüm çocuklar,yalan söyledim,aslında 3 şarkıyı ben söyledim.Monster,Breaking News,Keep Your Head Up.
sonra TMZ 2. bir haber yapmış:
JM. nin menejeri bu sayfanın hacklendiğini,bu sözlerin ona ait olmadığını söylemiş.JM. demiş ki albümde tek bir notada bile benim sesim yok.
JM. face sayfasında şöyle bişey yazmış:bu gün itiraf zamanı.üzgünüm çocuklar,yalan söyledim,aslında 3 şarkıyı ben söyledim.Monster,Breaking News,Keep Your Head Up.
sonra TMZ 2. bir haber yapmış:
JM. nin menejeri bu sayfanın hacklendiğini,bu sözlerin ona ait olmadığını söylemiş.JM. demiş ki albümde tek bir notada bile benim sesim yok.
Misafir- Misafir
bu bana ailenin önce bu ses michael a ait değil deyip sonra çark etmesini hatırlattı
rrain- Mesaj Sayısı : 198
Breaking News :Michael Jackson öldü.
Keep your head up:beLİEver olma süreci
Monster:Bunu çözemedim,Bam mı,Bam öncesi mi,yaşayan ölüler gecesi mi???
Breaking News :Michael Jackson öldü.
Keep your head up:beLİEver olma süreci
Monster:Bunu çözemedim,Bam mı,Bam öncesi mi,yaşayan ölüler gecesi mi???
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
JM nin ne dediğinin bir önemi yok ses onun. hep aynı yöntem, söyle çekil, insanların içine kurt düşsün. ortalık karışsın öyle mi böyle mi? yani albüm çıkmadan BN şarkısı yayınlandığı günden itibaren aynı fikirdeyim tarz meselesi MJ nin tarzı bu.
nunu- Mesaj Sayısı : 531
TMZ'yi de hackalayan hacklayana maşallah
nesronic- Admin
En sonunda bu şarkılar ikisinden de çıkmaz.Güzel bi şaka olmuş olur medyaya ve Sony ye
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
o da olabilir zaten önemli olan sesin kime ait olduğu değil de MJ ye ait olup olmadığı...MİsmailJ demiş ki:En sonunda bu şarkılar ikisinden de çıkmaz.Güzel bi şaka olmuş olur medyaya ve Sony ye
nunu- Mesaj Sayısı : 531
Breaking news da Mj nin sadece hıçkırık sesini almışlar sadece Mj nin sesi o kadar kötü olamaz Ama eminim keep your head up % 100 MJ
bugran- Mesaj Sayısı : 26
bugran demiş ki:Breaking news da Mj nin sadece hıçkırık sesini almışlar sadece Mj nin sesi o kadar kötü olamaz Ama eminim keep your head up % 100 MJ
Keep Your Head Up'ı Jason Malachi söylüyor.
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
1 sayfadaki 1 sayfası