BAMsday! Dave Dave~Jason Malachi
+13
ecz_mj
KingofMusic
sinem_mj
nunu
KING-MJ
leydis
MİsmailJ
nesronic
tarmir
tubM
blue sea
zaleyna
Pinokyo
17 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
BAMsday! Dave Dave~Jason Malachi
Lütfen İngilizcesi olan arkadaşlar baksın.Bu videoda ilginç şeyler var.Dave dave you tube'daki hesabına yeni bir video mu göndermiş.(Dave dave'in you tube hesabımı var ) Pretending to be Michael Jackson yazıyor(Michael Jackson gibi davranıyor mu demek?)Sonra başka bir video göndermiş.Onun altındada BAMSDAY yazıyor.Buna benzer bir mesajda Jason Malachi'nin facebook hesabında varmış.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: BAMsday! Dave Dave~Jason Malachi
bu videoyu bir kere gördüm ve şimdi kullanıcı tarafından kaldırıldı diyor.yanlış anlamış olabilirim ama sanırım Dave you tube hesabından bazı şarkılar yayınlamış.bir tanesinde bamsday yazıyormuş galiba.ama bunu silmiş.yanlız silmeden önce bizim LunaJo(what did happen serisini hazırlayan azılı believer)bunu kaydedip saklamış galiba.üstelik LunaJo bu videonun bir 2. sini de yapmış 6 saat önce ama onu görme şansım olmadı.çünkü şu an her iki videoda da -kullanıcı tarafından kaldırıldı-yazıyor..
bu videonun ,Luna nın uydurduğu bir şey olduğunu zannetmiyorum,benim şahsi fikrime göre bu videomakerın çok titiz ve inandırıcı işleri var.sallamış ve uydurmuş olduğunu hiç sanmam.umarım niye sildiğini açıklayacaktır.
bu videonun ,Luna nın uydurduğu bir şey olduğunu zannetmiyorum,benim şahsi fikrime göre bu videomakerın çok titiz ve inandırıcı işleri var.sallamış ve uydurmuş olduğunu hiç sanmam.umarım niye sildiğini açıklayacaktır.
En son Mdenz tarafından Salı Mart 15, 2011 4:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
Hollywood tonight'daki Dave dave amca ve bu videonun zamanlaması fazla kafa karıştırıcı.Umarım tesadüf değildir.
This video is no longer available because the uploader has closed their YouTube account.
Sorry about that.
zaleyna- Cezalı Üye
blue sea- Mesaj Sayısı : 695
ne günmüş bam günü ?
zaleyna- Cezalı Üye
Tam olarak hangi videodan bahsediliyor ben tam anlamadım, bazıları kaldırılmış falan ama blue sea'nin gönderdiği video Dave Dave'in videosundan bahsediyor.
Videoda Michael'ın şarkılarından bazı bölümler varmış. Fakat oradaki ses Michael'ın değil, Main Attraction adlı birinin sesiymiş. 2011 yılında çıkacak olan albümünün adı da BAMsDay imiş.
Main Attraction adlı şahsın myspace sayfasını gösteriyor videoda. Kendini Prince Of Pop ilan etmiş Arkadaşları bölümünde Kenny Ortega, Ne-yo, Teddy Riley falan var.
Şöyle de birşey var:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yani 13 Temmuzda O2'de gösterisi varmış
Sonrasında da Pinokyo'nun gönderdiği [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] videodaki sesle Breaking News, Much too Soon, Mamacita gibi şarkıları karşılaştırmış. Sesler çok benzer olduğundan videomaker diyor ki:
"Şarkıları söyleyen kim?
Neler oluyor?
Dave Dave bize neden bunu göstermeye çalışıyordu?"
Şimdi anladığım kadarıyla Dave'in videosunda bahsettiği kişi de Main Attraction. Videoyu görebilen varsa söylesin
Videoda Michael'ın şarkılarından bazı bölümler varmış. Fakat oradaki ses Michael'ın değil, Main Attraction adlı birinin sesiymiş. 2011 yılında çıkacak olan albümünün adı da BAMsDay imiş.
Main Attraction adlı şahsın myspace sayfasını gösteriyor videoda. Kendini Prince Of Pop ilan etmiş Arkadaşları bölümünde Kenny Ortega, Ne-yo, Teddy Riley falan var.
Şöyle de birşey var:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yani 13 Temmuzda O2'de gösterisi varmış
Sonrasında da Pinokyo'nun gönderdiği [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] videodaki sesle Breaking News, Much too Soon, Mamacita gibi şarkıları karşılaştırmış. Sesler çok benzer olduğundan videomaker diyor ki:
"Şarkıları söyleyen kim?
Neler oluyor?
Dave Dave bize neden bunu göstermeye çalışıyordu?"
Şimdi anladığım kadarıyla Dave'in videosunda bahsettiği kişi de Main Attraction. Videoyu görebilen varsa söylesin
tubM- Moderatör
Michael,Jason karışımı bir arkadaş bu.Ard arda bir sürü şarkı yüklemiş.Buyrun.
13 temmuzu biz başka birinden daha duymuştuk.13 temmuzla 2011le ilgili çılgınca şeyler söyleyen birinden:
Yani, eğer hiç bir şeyi görmediyseniz, eğer bu hükümetin suçları hala sizin için bilinmeyense, o zaman size 13 Temmuz’u işaretlenmemiş şekilde geçip gitmesine izin vermenizi öneririm. Ama şayet gördüğümü görüyorsanız, hissettiğimi hissediyorsanız ve gördüğümü görecekseniz, sizden bu geceden bir yıl sonra Hollywood levhasının önünde yanımda durmanızı ve hep beraber onlara asla unutulmayacak bir 13 Temmuz vermemizi istiyorum. ..V
Yani, eğer hiç bir şeyi görmediyseniz, eğer bu hükümetin suçları hala sizin için bilinmeyense, o zaman size 13 Temmuz’u işaretlenmemiş şekilde geçip gitmesine izin vermenizi öneririm. Ama şayet gördüğümü görüyorsanız, hissettiğimi hissediyorsanız ve gördüğümü görecekseniz, sizden bu geceden bir yıl sonra Hollywood levhasının önünde yanımda durmanızı ve hep beraber onlara asla unutulmayacak bir 13 Temmuz vermemizi istiyorum. ..V
Misafir- Misafir
Yaz mevsimini hep daha çok sevmişimdir.
Umarım hayatımızın en güzel temmuzu olur..
Umarım hayatımızın en güzel temmuzu olur..
tarmir- Mesaj Sayısı : 482
17 Temmuz'da da benim doğum günüm var yau, şöyle kallavi bir hediye alsam Mike'dan bamlı gümlü
nesronic- Admin
Bi kaç gün işi çıksa falan 19 una denk gelse çok güzel olur
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
18'ine anlaşalım İsmail
nesronic- Admin
Ben de aynısını düşünmüştüm şimdi Nesrin abla böyle der falan ben mi desem diye . 18 de anlaştık o zaman.Hatta sana bir sır vereyim. 18.07.2011'i yazarkende2 sıfır var 1le 8 i topla kaldımı dohuz 7 ekle ettimi 16 .16 yı 3 le çarp 54 yapaaaaaaaaaar (bi yanlışlık olmalı ) Ve maykılın dönüş tarihi kutlu olsun
Uyyyy, sabah sabah güne güleç başlattın beni İsmail Süper hesap olmuş bu arada, 54 de Mike'ın gitmeyi sevdiği gece kulübünün adıydı ya, BAM'ı gece kulübünde mi yapacak dersin
nesronic- Admin
Daha da önemli bi sayıya ulaştım şimdi .
5 ile 4 ü çarp 20 yapar. 2011 deki sıfırları ve birleri at ne kaldı 2. 2 ile 20 yi çarp kırk yapaaaar ve Maykıl döncek.
Burdan 40 ı bulmak zor oldu. İyi gizlemiş Maykıl neredeyse 54 diyorduk
5 ile 4 ü çarp 20 yapar. 2011 deki sıfırları ve birleri at ne kaldı 2. 2 ile 20 yi çarp kırk yapaaaar ve Maykıl döncek.
Burdan 40 ı bulmak zor oldu. İyi gizlemiş Maykıl neredeyse 54 diyorduk
İsmail iyi misin,yazık gençti daha herşeyden önemlisi mj'i anlamış,hayatın başında yaşamın sırlarını çözerek believer olmayanlara göre hayata bir sıfır önde başlayacaktı ama bir gün bir video seyretti galiba herşey o yüzden oldu,devamlı hesap yaparak,o rakama nasıl o yolla ulaştığını hiç birzaman bilemediğim siyasi bir büyüğün yüzünden evet herşey bu yüzden,çok geçmiş olsun acil şifalar.Believerler kendinize iyi bakın az kaldı,sıkın dişinizi mutlu gün çok yakında
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
Karikatüre bayıldım İsmail tek kelime ile bu kadar güzel ifade edilir.Yaşasın believer gençliği ve believer dinazorlarının altın çağı
Peki neden fanların bile yaptığı videoları kaldıran,canı istediği hoax videolarını yok eden Sony buna ve Jason Malachi'ye dokunmuyor?Üstelik birinde Jason Malanchi ile düet yapmış.
Not:Son yüklediği şarkı gerçekten Michael'ın müziğine benziyor.Çünkü onun müziği kimseye benzemez bunda farklı birşey var.Yayınlaşmış bir Michael şarkısı mı yoksa???
Not:Son yüklediği şarkı gerçekten Michael'ın müziğine benziyor.Çünkü onun müziği kimseye benzemez bunda farklı birşey var.Yayınlaşmış bir Michael şarkısı mı yoksa???
Sanki Michael kendi kendine vokal yapıyor.Hem yazdım hem oynadım hesabı.Deli olmak işten değil yaaa
bu şarkılar gerçekten güzel.be me 4 a day miydi,onda featuring Slash diyor??Slash bu işe ne diyor acaba?
adamı gerçekten merak ettim.bi de fotoğrafın fiziksel özellikleri fazlasıyla siyah ırka ait değil mi,saçlar falan?
adamı gerçekten merak ettim.bi de fotoğrafın fiziksel özellikleri fazlasıyla siyah ırka ait değil mi,saçlar falan?
Misafir- Misafir
Be Me 4 A Day 49. saniyede wacko jacko dio yalnız..
KING-MJ- Mesaj Sayısı : 221
Pinokyo demiş ki:Sanki Michael kendi kendine vokal yapıyor.Hem yazdım hem oynadım hesabı.Deli olmak işten değil yaaa
bu şarkıyı biliyordum da MJ ile düet olduğunu bilmiyordum yanlış mı anladım?
nunu- Mesaj Sayısı : 531
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Similar topics
» MICHAEL JACKSON DAVE DAVE VOICE COMPARISON - MJ IS STILL ALIVE!!!
» How I do Jason Malachi
» Michael Jackson Death Hoax - The role of Jason Pfeiffer
» How I do Jason Malachi
» Michael Jackson Death Hoax - The role of Jason Pfeiffer
1 sayfadaki 3 sayfası