BAMsday! Dave Dave~Jason Malachi
+13
ecz_mj
KingofMusic
sinem_mj
nunu
KING-MJ
leydis
MİsmailJ
nesronic
tarmir
tubM
blue sea
zaleyna
Pinokyo
17 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: BAMsday! Dave Dave~Jason Malachi
BAMsDay albümü mü ? Bence bu albümü Michael yapsın , bekliyoruz
sinem_mj- Mesaj Sayısı : 538
leydis demiş ki:İsmail iyi misin,yazık gençti daha herşeyden önemlisi mj'i anlamış,hayatın başında yaşamın sırlarını çözerek believer olmayanlara göre hayata bir sıfır önde başlayacaktı ama bir gün bir video seyretti galiba herşey o yüzden oldu,devamlı hesap yaparak,o rakama nasıl o yolla ulaştığını hiç birzaman bilemediğim siyasi bir büyüğün yüzünden evet herşey bu yüzden,çok geçmiş olsun acil şifalar.Believerler kendinize iyi bakın az kaldı,sıkın dişinizi mutlu gün çok yakında
Ölünce mezar taşıma bunu yazsınlar
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
KING-MJ demiş ki:Be Me 4 A Day 49. saniyede wacko jacko dio yalnız..
evet ,ne şekilde dio acaba,yakında sözlere ulaşırız gerçi,belki jacko değil tarzında diyodur.bi de ''dead and alive ''diyo.bunlar eski şarkılar olabilir,belki ben duymamışımdır,ama Michael ın I have this dream şarkısını duymuştum,onu da yayınlamış bu adam ve benim yazdığım şarkı falan demiş.
Misafir- Misafir
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bu da işte I have this Dream.bu şarkıyı daha önce duymuştum,enstrumantal haliyle,yanlızca nakarat kısmında söz vardı ve Michael ın eski bir şarkısı.bildiğim bu kadar,bunun hakkında daha fazla şey bilen varsa,paylaşırsa sevinirim,en rahatsız olduğum konulardan biridir bu,yayınlanmamış şarkılar hakkında fazla bilgim yok
şimdi bu halinde şarkının sözleri var ama dediğim gibi daha önce de sözlü müydü bilmiyorum ben enstrumantal halini duydum yanlızca. kişi yine videoya şarkı hakkında birbirine benzeyen açıklamalarından birini yapmış:
I think this is the most sincere song I've ever wrote. Sixteenth song from the independently written and produced debut album Bamsday by The Main Attraction in stores now. Available on ReverbNation
bu yazdığım en içten şarkıdır.bağımsız olarak yazılan ve prodükte edilen ilk bağımsız albüm Bamsday in 16. şarkısıdır.(mağazalardan bağımsız ulaşabilirsiniz gibi bir şey)
bu da işte I have this Dream.bu şarkıyı daha önce duymuştum,enstrumantal haliyle,yanlızca nakarat kısmında söz vardı ve Michael ın eski bir şarkısı.bildiğim bu kadar,bunun hakkında daha fazla şey bilen varsa,paylaşırsa sevinirim,en rahatsız olduğum konulardan biridir bu,yayınlanmamış şarkılar hakkında fazla bilgim yok
şimdi bu halinde şarkının sözleri var ama dediğim gibi daha önce de sözlü müydü bilmiyorum ben enstrumantal halini duydum yanlızca. kişi yine videoya şarkı hakkında birbirine benzeyen açıklamalarından birini yapmış:
I think this is the most sincere song I've ever wrote. Sixteenth song from the independently written and produced debut album Bamsday by The Main Attraction in stores now. Available on ReverbNation
bu yazdığım en içten şarkıdır.bağımsız olarak yazılan ve prodükte edilen ilk bağımsız albüm Bamsday in 16. şarkısıdır.(mağazalardan bağımsız ulaşabilirsiniz gibi bir şey)
Misafir- Misafir
Evimde internet yok, işyeri de dinlemek için pek müsait değil, çok kısık sesle dinledim ama bu ses cidden çok tuhaf, yayınlanmamış şarkılarla ilgili benim de pek bilgim yok ne yazık ki... BAM olacaksa ben de 2011'de beklemeye başaldım artık, sonuçta bizleri bir şeylere hazırlaması neredeyse 2 yıl sürdü, eğer BAM bir amaca yönelik olacaksa, amacın ne olduğunu anlamamız da 1 sürer gibime geiyor...
Bu arada İsmail, imzanı çalıyorum
nesronic- Admin
Bu arada bu The Main Attraction Formspring'inden BAM'in ne zaman olacağı ile ilgili bir soruya.
''That's a easy on I'm apart of it ,July 13th.'' Yazmış.
Twitter hesabına da bunları yazmış.
RealMAttraction: TMA. Want bamsday? You got it!
RealMAttraction: TMA. See you in july
Youtube hesabında son paylaştığı iki cover videosundan birini silmiş, birini de Sony engellemiş.
''That's a easy on I'm apart of it ,July 13th.'' Yazmış.
Twitter hesabına da bunları yazmış.
RealMAttraction: TMA. Want bamsday? You got it!
RealMAttraction: TMA. See you in july
Youtube hesabında son paylaştığı iki cover videosundan birini silmiş, birini de Sony engellemiş.
KingofMusic- Mesaj Sayısı : 270
valla ben de çaldım,çok şahanenesronic demiş ki:
Misafir- Misafir
gördüm gördüm, çalınmayacak gibi değil ki
nesronic- Admin
İsmail imzan çok güzel,çok anlamlı,anlayana......
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
Aaaa çalabilirsiniz tabikide.Son mesajımda Nesrin ablanın mesajını görmeden yazmışım.Facebook da görünce farkettim.Sorun yok çalabilirsiniz önemli olan anafikirin anlaşılması...
Bütün şarkı videoları gitmiş.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Evet YouTube hesabını kapatmış.
''Neden kapattın?'' diye sorulmuş.
''Onlar istemiyor, ve siz kim olduklarını biliyorsunuz.'' demiş.
Sonra birisi ''Ben bilmiyorum kim onlar?'' demiş.
O da '' S.E. , fikir verebilir.'' demiş.
S.E, ''Sony Entertainment'' dan bahsediyor sanırım.
''Neden kapattın?'' diye sorulmuş.
''Onlar istemiyor, ve siz kim olduklarını biliyorsunuz.'' demiş.
Sonra birisi ''Ben bilmiyorum kim onlar?'' demiş.
O da '' S.E. , fikir verebilir.'' demiş.
S.E, ''Sony Entertainment'' dan bahsediyor sanırım.
KingofMusic- Mesaj Sayısı : 270
Yine şarkılar yüklüyor.Son yüklediği şarkının adına bakın.Bu nasıl bir şarkıdır,bu kadar açık.Delirdi mi bu adam.Kekleniyor muyuz yoksa?Birazdan kaldırırlar.
Olay nasıl bir yere doğru gidiyor böyle The Main Attraction hoax'ın kilit adamı olma yolunda ilerliyo gibi...
ecz_mj- Mesaj Sayısı : 1157
Dave dave bu adama bu dikkat çekmese bu kadar meşhur olmayacaktı.Sesi ilk saniyelerde inanılmaz benziyor.
bağlanmayın derim ben fazla ilginç ve gizemli ben daha basit olmasını bekliyorum bu dönüşün. çünkü bam'a yakın ip ucu vericekse daha acık daha basit olmalı..
KING-MJ- Mesaj Sayısı : 221
Hoaxı kullanan herhangi çok yetenekli biri olabilir ama şu da bir gerçek, ses de, şarkılar da herhangi biriden gibi değil sanki Ama bence de bu elemanla aramızda özel bir bağ kurmayalım... Eğer hoax'la Michael'la alakalı biri ise bence yakında TMZ'de haberi yapılır. İkinci olarak aklıma gelen şey; Şimdi bu TMZ LAPD'ın güvenlik kamerası kayıtlarını sildiğini haber yaptıya, yakın zamanda belki otopsi raporunun aslında sahte olduğunun haberini de yapar, sonra bu elemanın haberi derken ne bileyim belki de "aha MJ is alive" diye de haber yapabilir. Ölümünü duyuran ilk TMZ olduğuna göre BAM'ı da ilk duyuracak olan onlar olmalı. Bütün dünya medyasının MJ ile ilgli tek haber kaynağı TMZ olduğunu göre, TMZ'nin yapacağı bir haberden sonra saatler içinde dünya medyası kaynamaya başlar, amin
nesronic- Admin
nesronic demiş ki: TMZ'nin yapacağı bir haberden sonra saatler içinde dünya medyası kaynamaya başlar, amin
Amin amiiin inşaallah .
hsbmj- Mesaj Sayısı : 228
bu eleman gerçekten ilginç ama eski şarkılar yerine tamamen yeni şarkılar yayınlasaydı daha dikkat çekici olurdu
Misafir- Misafir
Jason Malachi'den çok iilginç bir tweet.
Ben gerçeğim.Bu da canlı performansım.Buyrun karşınızda çakma Michael.Nihayet tanıştık.
Ben gerçeğim.Bu da canlı performansım.Buyrun karşınızda çakma Michael.Nihayet tanıştık.
Main Attraction sarkici mi?Her neyse ben onu hic tanimiyorum.Prince of Pop'u kendi kendine mi takmis?O insan kendi kendine taksa da Maykla KING adini dunya takdi.Maykl kendini beyenmis biri gibi ciktigi ilk gunden kendine KING demedi.Ayrica Main Attraction'i tanimadigimiz halde onun popun prince'i oldugunu duyuyoruz.
Zaten Jason'ın canlı söylediği videolar vardı Pinokyo, bu ilk değil
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Allahım çin malı imitasyon bu olsa gerek...Hareketler falan herşey MJ... Bir de soru sorucam?? bu adamda biraz yumuşaklık hissettim sizdede oldumu
bugran- Mesaj Sayısı : 26
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Similar topics
» MICHAEL JACKSON DAVE DAVE VOICE COMPARISON - MJ IS STILL ALIVE!!!
» How I do Jason Malachi
» Michael Jackson Death Hoax - The role of Jason Pfeiffer
» How I do Jason Malachi
» Michael Jackson Death Hoax - The role of Jason Pfeiffer
2 sayfadaki 3 sayfası