Michael Jackson Death Hoax ( An Insider part 2)
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael Jackson Death Hoax ( An Insider part 2)
İçerden birinin (kim olduğunu anlamaya benim ingilizcem yetmedi sorry ) verdiği bilgilere dayalı iki adet video.Videoyu yapanda sorumluluk almamış zaten.Sahte olabilir ya da olamayabilir bilmiyorum.Benden paylaşması.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: Michael Jackson Death Hoax ( An Insider part 2)
Teşekkürler Pinokyo.aslında bu iyi çünkü videoların orjinalleri(fransızca altyazılı olmayanları)ekim ayında başlamış.yani eğer çok yuvarlak cevaplar vermemişse,söylediklerinin doğruluğunu kontrol etmek için zamanımız olmuş.bakalım göreceğiz.mesela videoların birinde conrad murray ile ilgili bir çok şeyi 2011 in ilk aylarında öğreneceğiz demiş,bakalım.Michael ın arkadaşı olan Tom diye birinden öğrendiklerini anlatıyormuş güya.ben başka bi isim düşünmüştüm ama TII de gördüğünüz biri bu Tom demiş.yani atıyorsa bile destekli atmak için bi araştırma yapmıştır.demek ki TII de tom diye birini gördük,kim acaba?
Misafir- Misafir
This is it'teki Tom'lar.
1-)Gitaristlerden birinin adı Tommy Organ
2-)AEG'ye teşekkür kısmında Tom Mıserending
3-)Live Show Production Services Provided by kısmında Major Tom diye başka bir isim.
3-)Live Show Production Services Provided by kısmında Major Tom diye başka bir isim.
1. seçenek olamaz,çünkü bu gitarist Michael ı yeni tanıdığını falan anlatıyordu.onun dediği kişi 2000 yılından beri varmış.diğerleri hakkında hiç bir fikrim yok.ama sanki görüntülerde gördüğümüz bir kişiden bahsetmiş,korumalardan biri falan belki olabilir.Pinokyo demiş ki:This is it'teki Tom'lar.
Misafir- Misafir
Similar topics
» Michael Jackson Death Hoax - An Insider pt. VI
» Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b)
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» The death of Michael Jackson Media hoax (Part 1)
» Michael Jackson Is Still Alive Death Hoax part 8 ( SmoothC21 ).wmv
» Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b)
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» The death of Michael Jackson Media hoax (Part 1)
» Michael Jackson Is Still Alive Death Hoax part 8 ( SmoothC21 ).wmv
1 sayfadaki 1 sayfası