The death of Michael Jackson Media hoax (Part 1)
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
The death of Michael Jackson Media hoax (Part 1)
Bu seri 4 videodan oluşuyor.Ben 2 tanesini açamadım.Açabilen you tube'dan izleyebilir.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: The death of Michael Jackson Media hoax (Part 1)
Maykıl'ın bazı konuşmaları,hareketleri beni çok etkiliyor bu video biraz onlarla dolu olmuş benim için offfff Maykıl ne olur bu dünyada bizimle birlikte nefes alıyor ol o zaman bir kez olsun seni görebilme ihtimali var demektir,aksi durum çok yıkıcı olacak daha yapacak çok şeyin olduğunu düşünüyorum,sadece ona sarılan bayanlar değil,burada gördüğümüz gibi erkekler de çarpılıyor ben de çarpılmak istiyorum biraz duygusal zamanlar,teşekkürler Pinokyocum
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
911 call ve ambulans hikayelerini hep eğlenceli bulmuşumdur.6. ve 7. de gerçekten eğlenceli olmuş.özellikle -call center- daki sesin ''onu yataktan yere indirin'' komutuna Alvarez in OK diyip bıraktığı kısımda koptum artık.şöyle bir şey duymamız gerek miyor muydu? ''hey doktor sen ne halt ediyorsun,bak telefondaki hemen yere indirin dedi.''ilahi
6. bölüm:
7. bölüm:
6. bölüm:
7. bölüm:
Misafir- Misafir
6.bölümde Maykıl'ın Londra'daki halinin gülen fotosu var,dublör mü diye düşünülmüştü hep, burada dişler çok belirgin gözüküyor,gerçek Maykıl'ı bir dişlerinden,bir de tırnaklarından tanıyabiliriz diye düşünüyorum,bana sanki bu dişler o'na ait gibi geliyor
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
Similar topics
» The final date of the Hoax - september, 2011 - Michael jackson death media hoax
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» Michael Jackson Death Hoax ( An Insider part 2)
» Michael Jackson Is Still Alive Death Hoax part 8 ( SmoothC21 ).wmv
» Michael Jackson Death Hoax: "Extinct or Alive" Part 2
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» Michael Jackson Death Hoax ( An Insider part 2)
» Michael Jackson Is Still Alive Death Hoax part 8 ( SmoothC21 ).wmv
» Michael Jackson Death Hoax: "Extinct or Alive" Part 2
1 sayfadaki 1 sayfası