Murray nin Avukatından İlginç Savunma...
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Murray nin Avukatından İlginç Savunma...
"Kazanmaya eğilimliyim, ve yine kazanmayı amaçlıyorum. Müvekkilimin hiç bir suçu yok.
Michael Jackson'ın o sırada ne yaptığını bilmiyorum. Dr. Murray onun ne yapmış olabileceğini öğreniyor. Davanın derinine indikçe, bu daha da netleşecek.
Dr. Murray'in Michael Jackson'ı aziz gibi göstermek gibi bir niyeti yok. Anlaşıldı mı ? Dr. Murray bu davada hayatı ve ortaya çıkacak gerçekler için var. Eğer bu bazı kesimleri rahatsız edecekse, varsın etsin."
bu sözler murray nın avukatına aıt.
en cok dıkkatımı ceken cumle ise şu oldu.
"Dr. Murray bu davada hayatı ve ortaya çıkacak gerçekler için var. Eğer bu bazı kesimleri rahatsız edecekse, varsın etsin."....
sızce burda ne demek ıstemıs olabılır tam olarak?
mıchael ı tamamen suçlamak amaçlı mı kurmus boyle bı cumleyı?
yoksa "ortaya cıkacak gercekler ıcın var"denırken baska seyler de mı bıyıkaltı ıfade edılmeye calısılmış dersınız?
yoksa ben mı cok kuşkucu yaklaşmaya başladım
Michael Jackson'ın o sırada ne yaptığını bilmiyorum. Dr. Murray onun ne yapmış olabileceğini öğreniyor. Davanın derinine indikçe, bu daha da netleşecek.
Dr. Murray'in Michael Jackson'ı aziz gibi göstermek gibi bir niyeti yok. Anlaşıldı mı ? Dr. Murray bu davada hayatı ve ortaya çıkacak gerçekler için var. Eğer bu bazı kesimleri rahatsız edecekse, varsın etsin."
bu sözler murray nın avukatına aıt.
en cok dıkkatımı ceken cumle ise şu oldu.
"Dr. Murray bu davada hayatı ve ortaya çıkacak gerçekler için var. Eğer bu bazı kesimleri rahatsız edecekse, varsın etsin."....
sızce burda ne demek ıstemıs olabılır tam olarak?
mıchael ı tamamen suçlamak amaçlı mı kurmus boyle bı cumleyı?
yoksa "ortaya cıkacak gercekler ıcın var"denırken baska seyler de mı bıyıkaltı ıfade edılmeye calısılmış dersınız?
yoksa ben mı cok kuşkucu yaklaşmaya başladım
NotAlone- Mesaj Sayısı : 594
Geri: Murray nin Avukatından İlginç Savunma...
Orda sanırım MJ'nin geri dönmesi için var demeye çalışmış. BoW'unda dediği gibi Murray sadece bir piyon.
EwwY- Mesaj Sayısı : 114
Geri: Murray nin Avukatından İlginç Savunma...
"...Eğer bu bazı kesimleri rahatsız edecekse, varsın etsin."
Ripperları kastediyor sanırım
Ripperları kastediyor sanırım
tubM- Moderatör
Similar topics
» Dr.Conrad Murray Koşuda
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Murray Tatilde
» AEG -- Don't Blame Us for Dr. Murray!
» Dr. Murray Hayat Kurtarmış :)
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Murray Tatilde
» AEG -- Don't Blame Us for Dr. Murray!
» Dr. Murray Hayat Kurtarmış :)
1 sayfadaki 1 sayfası