MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alejandra Jackson To Move Out -- Book Deal Imminent

3 posters

Alejandra Jackson To Move Out -- Book Deal Imminent Empty Alejandra Jackson To Move Out -- Book Deal Imminent

Mesaj tarafından Pinokyo Paz Nis. 10, 2011 5:23 pm

Bu konu ile ilgili bir başlığımız var mıydı hatırlamıyorum.Ama Alejandra isimli bayan Randy ve Jermaniden çocukları olan bayan.Encino'da yaşıyormuş sanırım ve taşınmış.Bu özel hayat ben çok ilgilenmek istemiyorum ama Tmz'nin verdiği dökümanda Michael joseph jackson yazıyor.Bam'a kadar bütün belgelerde joseph yazacak anlaşılan.Joseph sen rahat uyuda biz Joe'yu özledik. Very Happy

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Pinokyo

Alejandra Jackson To Move Out -- Book Deal Imminent Empty Geri: Alejandra Jackson To Move Out -- Book Deal Imminent

Mesaj tarafından leydis Ptsi Nis. 11, 2011 10:13 am

Özledik evet çok özledik Sad gelsin Maykıl,Maykıl gelsin Crying or Very sad gelsin işte gelsin tongue
leydis
leydis

Alejandra Jackson To Move Out -- Book Deal Imminent Empty Geri: Alejandra Jackson To Move Out -- Book Deal Imminent

Mesaj tarafından nesronic Salı Nis. 12, 2011 12:10 pm

TMZ'nin de Joe/Joseph konusunda izleyici sorularını yanıtlayıp, Joe'yu teyid edip haberlerini Joseph üzerinden yapması pek hoş Smile
nesronic
nesronic
Admin
Admin

- Similar topics