MJ Autopsy Photos ALLOWED In Dr. Murray Trial
+2
Pinokyo
ecz_mj
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ecz_mj- Mesaj Sayısı : 1157
Geri: MJ Autopsy Photos ALLOWED In Dr. Murray Trial
Sakin olalım.Mutlaka altından birşey çıkacaktır.Çok daha kötülerini gördük.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Tamam sakinim şimdi, görünce birden panik yaptım
otopsi resmlerimi cıkıcakmş bn anlamadm.
her ne olursa olsun canınızı sıkmayın. hiç bir zaman 26 haziran sabahını bir daha yasamayın. bn son bi kaç aydır herşeyi kabullendm evet MJin yasadıgına inanıyorum. ama yarın sabah bu otopsilerden en kötü haber bile gelse asla moralimi bozmam. hatta azcık bile olsa sevinirm. çünkü dönerse bi 26 haziran daha yasamamız gerekicek ve bunu kaldıramam. ayrıca öldügünede asla inanmam. sadece dönmekten vaz gecip saglam kanıtlar yarattıgına inanblirm.
her ne olursa olsun canınızı sıkmayın. hiç bir zaman 26 haziran sabahını bir daha yasamayın. bn son bi kaç aydır herşeyi kabullendm evet MJin yasadıgına inanıyorum. ama yarın sabah bu otopsilerden en kötü haber bile gelse asla moralimi bozmam. hatta azcık bile olsa sevinirm. çünkü dönerse bi 26 haziran daha yasamamız gerekicek ve bunu kaldıramam. ayrıca öldügünede asla inanmam. sadece dönmekten vaz gecip saglam kanıtlar yarattıgına inanblirm.
KING-MJ- Mesaj Sayısı : 221
iki otopsi fotosu kanıt olarak kullanılacakmış, neyin kanıtı???
nesronic- Admin
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Fotoğraflardan biri Michael'ın çıplak vücudunu gösteriyormuş fakat yargıç belli bölgelerin kapalı olacağını söylemiş (ehh yani bi zahmet). Diğeri kıyafetleriyle sedyeye yatırılmış şekilde çekilmiş. Şimdi bu fotoğraflar neyin kanıtı olacak ben bunu hiç anlamadım doğrusu
İnsanları Michael'ın öldüğüne inandırmak için zorluyorlar sadece. Bu fotoğrafların davanın konusuyla uzaktan yakından ilgisi bile yok bence.
İnsanları Michael'ın öldüğüne inandırmak için zorluyorlar sadece. Bu fotoğrafların davanın konusuyla uzaktan yakından ilgisi bile yok bence.
MicHale- Mesaj Sayısı : 8
KING-MJ demiş ki:otopsi resmlerimi cıkıcakmş bn anlamadm.
Duygularıma tercüman olmuşsun...Bu saatten sonra öldüğüne kolay kolay inanacağımı sanmıyorum,hele şu manken kullanarak otopsi canlandırması yapacaklarını duyduktan sonra bunun gerçekleşeceğini hiç düşünmüyorum,bakış açımı MJ lehine çevireli çok oldu...Bundan sebep ben de bu olayların hoaxı besleyen yeni damarlar olduğuna karar verdim...Yani en azından kendi selametim için böyle düşünmeliyim
MicHale demiş ki:Fotoğraflardan biri Michael'ın çıplak vücudunu gösteriyormuş fakat yargıç belli bölgelerin kapalı olacağını söylemiş (ehh yani bi zahmet). Diğeri kıyafetleriyle sedyeye yatırılmış şekilde çekilmiş. Şimdi bu fotoğraflar neyin kanıtı olacak ben bunu hiç anlamadım doğrusu
Dava Michael öldümü ölmedimi konusunu işliyor da ona fotoğraf sunuluyor sanki
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Similar topics
» Dr. Murray: Don't Show MJ Autopsy Pics in Court
» Conrad Murray Trial Read the Jury Questionnaire
» Murray Trial -- Jury Shouldn't Watch Nancy Grace
» Autopsy Doc I Don't Believe MJ Killed Himself
» The Comeback King -Murray Trial - Michael Jackson Death Hoax - Part 3
» Conrad Murray Trial Read the Jury Questionnaire
» Murray Trial -- Jury Shouldn't Watch Nancy Grace
» Autopsy Doc I Don't Believe MJ Killed Himself
» The Comeback King -Murray Trial - Michael Jackson Death Hoax - Part 3