Autopsy Doc I Don't Believe MJ Killed Himself
1 sayfadaki 1 sayfası
Autopsy Doc I Don't Believe MJ Killed Himself
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
dün duruşmadaki otopsi doktoru,MJ ın kendini öldürdüğüne inanmıyorum demiş.Mj ın ,Murray nin iddia ettiği gibi iki dakika içinde,başka sedatiflerin etkisi altındayken, kendine ölümcül doz propofol yaptığına inanmıyorum.demiş.ayrıca Murray nin -ilacın içilmek yoluyla alındığı ifadesine rağmen-,MJ ın boğazında,yemek borusunda ve midesinde propofola benzeyen beyaz bir madde de bulunmadığını söylemiş.(doğrusu ağzındaki ETT yi çıkarma zahmetine girmeden boğazı nasıl incelediklerini merak ettim)yatak odasındaki ölçüm cihazları eksikliğine bakınca,Murray nin kolayca çok miktarda propofol vermiş olabileceğini söylemiş(sanırım dozu belli bir süreye ayarlayarak veren bir cihazın olmadığından bahsetmiş)
doktora göre michael ideal kilosundaymış.ve kalbi onun yaşındaki diğer insanlara göre oldukça sağlıklıymış.bunun dışında bazı ıvır zıvır önemli olmayan bulgulardan bahsetmiş,prostat,kronik akciğer enfeksiyonu,vitiligo,kalınbağırsakta bir polip,kafa derisinde yanık izi gibi.
ayrıca fazladan bir kaburgası varmış(bravo radyoloji bulmuş bunu ama vertebra ve bacaktaki eski sorunları nedense görmemiş)doktor,sedatif kombinasyonu +propofolun ölüme sebep olduğunu düşünüyormuş.çapraz sorgulama sırasındaysa,bu ifadesini yumuşatmış,ne kadar olasılıksız gözükse de kendine vermiş olabiir gibilerinden..
dün duruşmadaki otopsi doktoru,MJ ın kendini öldürdüğüne inanmıyorum demiş.Mj ın ,Murray nin iddia ettiği gibi iki dakika içinde,başka sedatiflerin etkisi altındayken, kendine ölümcül doz propofol yaptığına inanmıyorum.demiş.ayrıca Murray nin -ilacın içilmek yoluyla alındığı ifadesine rağmen-,MJ ın boğazında,yemek borusunda ve midesinde propofola benzeyen beyaz bir madde de bulunmadığını söylemiş.(doğrusu ağzındaki ETT yi çıkarma zahmetine girmeden boğazı nasıl incelediklerini merak ettim)yatak odasındaki ölçüm cihazları eksikliğine bakınca,Murray nin kolayca çok miktarda propofol vermiş olabileceğini söylemiş(sanırım dozu belli bir süreye ayarlayarak veren bir cihazın olmadığından bahsetmiş)
doktora göre michael ideal kilosundaymış.ve kalbi onun yaşındaki diğer insanlara göre oldukça sağlıklıymış.bunun dışında bazı ıvır zıvır önemli olmayan bulgulardan bahsetmiş,prostat,kronik akciğer enfeksiyonu,vitiligo,kalınbağırsakta bir polip,kafa derisinde yanık izi gibi.
ayrıca fazladan bir kaburgası varmış(bravo radyoloji bulmuş bunu ama vertebra ve bacaktaki eski sorunları nedense görmemiş)doktor,sedatif kombinasyonu +propofolun ölüme sebep olduğunu düşünüyormuş.çapraz sorgulama sırasındaysa,bu ifadesini yumuşatmış,ne kadar olasılıksız gözükse de kendine vermiş olabiir gibilerinden..
Misafir- Misafir
Geri: Autopsy Doc I Don't Believe MJ Killed Himself
Şengüncüm teşekkürler canım,o ideal kilosundaysa bence de iyi ayrı konu da ,dünyadaki diğer erkekler ne kilosunda onu çok merak ettim, sağlıklılık dış görünüşten belli olan bir durum ,en çok da gözlerden bu durum da Maykıl da çok iyi kendini gösteriyordu,doktora katılıyorum sağlıklı olduğu konusunda, çapraz sorguda niye çark etmiş ki ne kadar olanaksız görünse de ne demek, o zaman hiçbir şeye şudur ya da budur demeyelim sen uzmansın madem herhangi bir yerinde beyaz bir madde bulmamışsın,bilim kesin konuşur kanıtlar otopside bunun için var,ne güzel bir ifade hiç bir yerinde yok ama madem siz öyle diyorsunuz o zaman içmiştire gelmiş olay Tuhaf işte her şeyiyle tuhaf
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
Geri: Autopsy Doc I Don't Believe MJ Killed Himself
Sibel cim aslında adamı yarım yamalak seyredebildim ama savunmanın Flanagan diye bi avukatı var,çapraz sorgu dedikleri şeyi o mu yaptı bilmiyorum.ama o soruları bana sorsaydı o adam,-durun Michael Jackson ı ben öldürdüm-derdim korkutucu ve ısrarcı bir tip.cevap veren adam da zaten bi hoştu.mıymıymıy...çok fazla otopsi yapmış belli.şimdi zombiye dönüşecek diye geçiriyordum içimden,sonra otopsi fotosu gelmiş,gerçek zombimiz..
Misafir- Misafir
Similar topics
» MJ's Kids -- Murray Couldn't Have Killed Our Dad
» MJ Autopsy Photo- RESURRECTION
» Dr. Murray: Don't Show MJ Autopsy Pics in Court
» MJ Autopsy Photos ALLOWED In Dr. Murray Trial
» MJ Autopsy Photo- RESURRECTION
» Dr. Murray: Don't Show MJ Autopsy Pics in Court
» MJ Autopsy Photos ALLOWED In Dr. Murray Trial
1 sayfadaki 1 sayfası