MJ Autopsy Photo- RESURRECTION
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
MJ Autopsy Photo- RESURRECTION
o-hoo,ya da o-ha otopsi fotosunun fake olduğuna dair biçok şey gördük de bu da değişik bi bakış olmuş,ilginç,bakın bakalım siz de aynı şeyi görüyor musunuz? konu ressurraction-diriliş
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Misafir- Misafir
Geri: MJ Autopsy Photo- RESURRECTION
torino kefeni;
Misafir- Misafir
Evet ben de dün gece bunu size aktaracaktım, çok yorgundum, sağolsun Mdenz benden önce davranmış. Dilerseniz size, bu Torino Kefeni hakkında biraz bilgi vereyim. Torino Kefeni, İtalya'nın kuzeyinde Torino'da Aziz John Katedrali'nde (Yahya Peygamber Katedrali) tutulan bir kefen. Bu kefene Hz. İsa çarmıha gerildikten sonra Hz. İsa'nın sarıldığı söylenir. Hz. İsa göğe yükseldikten sonra geriye bir tek bu kefen kalmıştır. Kefenin özelliği, içine çarmıha gerilirken fiziksel acı çeken sakallı bir adamın görüntüsünün işlemiş olması. İşte kefen:
Üzerindeki görüntü negatifte daha net görülüyor, bu da negatifi:
Kefen, ketenden yapılmış basit bir kefen olmasına rağmen, üzerine işleyen maddenin ne olduğu hala bilim adamlarınca açıklanabilmiş değil. Bilim adamlarının üzerinde yüzlerce bilimsel deney yapmasına rağmen, bu görüntü açıklanamıyor. Sahtekar bir ressam tarafından yapılmış olabileceği söylendi, ancak görüntünün 3 boyutlu olduğu ve o dönemde bunun imkansız olduğu belirtildi. Bilimadamları üzerindeki maddeyi incelediklerinde gördüler ki madde gerçek kan, insan hücresi ve sadece keten lifi içeriyor. Bir boya maddesi içermiyor yani. Elbette şüpheyle yaklaşıldı bu kefene hep ama dediğim gibi hala bilimadamları bu durumu açıklayabilmiş de değil. 1958'de (sene de ilginç) o zamanki papa bunun İsa'nın silüeti olduğunu resmen açıkladı. Bu herkesin görüşüne açık elbette, inanan da var, inanmayan da...Şimdi bizim için önemli kısım MJ'in göğsünde beliren bu sakallı adam görüntüsü...Kefenin üzerindeki yüz ile MJ'in görüntüsünü de karşılaştıralım bakalım:
Evet, gördüğünüz gibi, cidden göğsünde beliren resim ve kefende görünen yüzün kopyası gibi. Ben buna bir tek yorum yapabilirim. MJ'e ilahi özellikler yüklemek isteyenler olacaktır elbette ama benim için o herşeyden önce insan, onu önce insan olarak kabul etmek gerekir. Bence bu görüntü, bu resmin ayarlanmış olduğunun bir kanıtı ve bu da bize MJ tarafından bir mesaj: "Yeniden Dirileceğim"...Hepsi bu...
P.S. Herkesin görüşüne saygı duyarım elbette, eğer MJ'in mesih olduğunu düşünenler varsa da şu gerçek çıkar ortaya: İnsanlık İsa'yı ikinci kez çarmıha gerdi...
Üzerindeki görüntü negatifte daha net görülüyor, bu da negatifi:
Kefen, ketenden yapılmış basit bir kefen olmasına rağmen, üzerine işleyen maddenin ne olduğu hala bilim adamlarınca açıklanabilmiş değil. Bilim adamlarının üzerinde yüzlerce bilimsel deney yapmasına rağmen, bu görüntü açıklanamıyor. Sahtekar bir ressam tarafından yapılmış olabileceği söylendi, ancak görüntünün 3 boyutlu olduğu ve o dönemde bunun imkansız olduğu belirtildi. Bilimadamları üzerindeki maddeyi incelediklerinde gördüler ki madde gerçek kan, insan hücresi ve sadece keten lifi içeriyor. Bir boya maddesi içermiyor yani. Elbette şüpheyle yaklaşıldı bu kefene hep ama dediğim gibi hala bilimadamları bu durumu açıklayabilmiş de değil. 1958'de (sene de ilginç) o zamanki papa bunun İsa'nın silüeti olduğunu resmen açıkladı. Bu herkesin görüşüne açık elbette, inanan da var, inanmayan da...Şimdi bizim için önemli kısım MJ'in göğsünde beliren bu sakallı adam görüntüsü...Kefenin üzerindeki yüz ile MJ'in görüntüsünü de karşılaştıralım bakalım:
Evet, gördüğünüz gibi, cidden göğsünde beliren resim ve kefende görünen yüzün kopyası gibi. Ben buna bir tek yorum yapabilirim. MJ'e ilahi özellikler yüklemek isteyenler olacaktır elbette ama benim için o herşeyden önce insan, onu önce insan olarak kabul etmek gerekir. Bence bu görüntü, bu resmin ayarlanmış olduğunun bir kanıtı ve bu da bize MJ tarafından bir mesaj: "Yeniden Dirileceğim"...Hepsi bu...
P.S. Herkesin görüşüne saygı duyarım elbette, eğer MJ'in mesih olduğunu düşünenler varsa da şu gerçek çıkar ortaya: İnsanlık İsa'yı ikinci kez çarmıha gerdi...
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
Michael başkaaa Mesih başka. Eğer bu fotodan böyle bir yansıma çıkarılıyorsa aynı şekilde düşünürüm bende, sadece ben yaşıyorum ve döneceğim demek istemiş o kadar Torino kefeni nedir öğrenmiş oldum böylece.
nunu- Mesaj Sayısı : 531
torino kefeni bir çeşit uydurma ise (çok büyük bir ihtimal) elvis hoax u,cardiff hoax u ya da andy koafman hoax u gibi, bir hoax a daha atıfta bulunulmuş.Michael ın malzemesi bol anlaşılan.yine de işin içine dini konular girince biraz şaşırtıcı oluyor.
Misafir- Misafir
Similar topics
» Autopsy Doc I Don't Believe MJ Killed Himself
» Dr. Murray: Don't Show MJ Autopsy Pics in Court
» MJ Autopsy Photos ALLOWED In Dr. Murray Trial
» Dr. Murray: Don't Show MJ Autopsy Pics in Court
» MJ Autopsy Photos ALLOWED In Dr. Murray Trial
1 sayfadaki 1 sayfası