MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b)

+11
oznur
leydis
MİsmailJ
hsbmj
Pinokyo
MJ-4EVER
nesronic
tubM
KingofMusic
blue sea
ecz_mj
15 posters

10 sayfadaki 15 sayfası Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Sonraki

Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b) - Sayfa 10 Empty Geri: Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b)

Mesaj tarafından MJ-4EVER Paz Tem. 10, 2011 4:52 pm

Adam eğleniyor
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b) - Sayfa 10 Empty Geri: Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b)

Mesaj tarafından nesronic Paz Tem. 10, 2011 4:54 pm

valla ben de yazdım şimdi, 2 yıldır onun dönüşü için bekliyoruz, her gün umutla, lütfen eşek şakası yaparak bizi üzme dedim Evil or Very Mad

cümleyi ne kadar doğru kurdum Allah bilir de, ne demek istediğimi anlamıştır herhalde...

it's not funny, we have hope, everyday about his comeback, for two years, everyday... please don't haze

dedim
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından oznur Paz Tem. 10, 2011 6:52 pm

Şimdi de TheIllusion un gerçek kimliği diye FB da paylaşmışlar;

The REAL Theillusion777's identity :
he is an assistant engineer and his name is John Nettlesby. He involves alson in "Behind The Mask.

bir de bu resim verilmiş;

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - görüntü MjHoaxLive tarafından

yanındakide Twiggy miş Razz artık bi karar versinler

En son oznur tarafından Paz Tem. 10, 2011 7:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

oznur

Mesaj tarafından oznur Paz Tem. 10, 2011 6:59 pm

yorumlarda da o dave ashton, chatte söyledi ismini demiş birisi.

oznur

Mesaj tarafından oznur Paz Tem. 10, 2011 7:05 pm

Illusionun yeni yazısıymış;

July 13th Proof •July 10, 2011

Michael Jackson is fifty two years old. 52.

5 + 2 = 7

The seventh month of the year is July. Remember, we’re talking about Michael’s rebirth.

Now, how do we get the exact date?

If Michael’s age equals 7, we double that to give us 14. We double it because Michael if you double the exact age (down to the day) that Michael was when be burnt his scalp during the Pepsi accident (the thing that started Michael’s “addiction” which caused his “death”), we get 50. To be exact, we get June 25th 2009, Michael’s “death”. Check it out if you don’t believe me.

What’s the importance of 14? Nothing. So we take away 1 to give us 13. Why take away 1? Michael loved to be #1 in the musical charts worldwide, so it only makes sense that this number would be included in the hoax.

So now we have 13. July. 13. July. 13.
July 13th.

You want another reason? Michael told me the last time we talked in January. He also told a good friend of mine as recently as TODAY! Did you get your message sent to Michael in time?

Just keep an eye on the Hollyood sign and also TMZ, you never know what breaking news stories they may have over the next few days.

And finally, the clues from my Seven Days Of Bam theory have came true, it is up to you to discover the clues, don’t blindly follow me. Discover them for yourself.

Thank you for listening, all will be revealed soon. Check back tomorrow for another post.

David “illooosion”.

sizce inandırıcı mı?

En son oznur tarafından Paz Tem. 10, 2011 7:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

oznur

Mesaj tarafından ecz_mj Paz Tem. 10, 2011 7:07 pm

Çıldıriciiiim Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b) - Sayfa 10 50181 Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b) - Sayfa 10 50181 Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b) - Sayfa 10 50181
ecz_mj
ecz_mj

Mesaj tarafından nunu Paz Tem. 10, 2011 7:09 pm

sebep
nunu
nunu

Mesaj tarafından MJ-4EVER Paz Tem. 10, 2011 7:11 pm

Arkadaş taktılar bi 7 kaidesi gidiyor yauu
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından Pinokyo Paz Tem. 10, 2011 7:16 pm

Bıktım artık

Pinokyo

Mesaj tarafından oznur Paz Tem. 10, 2011 7:18 pm

'geçtiğimiz bugün Michael benim iyi bir arkadaş olduğumu söyledi' yok ocakta son konuşmamız falan bana hiçte inandırıcı gelmedi..

oznur

Mesaj tarafından ecz_mj Paz Tem. 10, 2011 7:20 pm

ya bunlar iyice makaraya aldılar bizi.Şimdi inanayım diyorum mutlaka bir problem çıkıyor,inanmayayım diyorum içimde ya gerçekse korkusu var ama bu sefer abartıyolar bence.Hackleyen kişilerin ismini kullanıyor bir kere yazıyı yayınlayan; "David “illooosion”." =>şekil 1a
bir şeyler hesaplamış 14 ü bulmuş,sonra 13 e ulaşmak için vay efendim Michael 1 numaraymış müzik listelerinde 14-1=13 demiş.Sanki illusion değilde başkası yazmış gibi.
Ama şurası önemli "Michael told me the last time we talked in January. He also told a good friend of mine as recently as TODAY! Did you get your message sent to Michael in time?"
yoladığımız mailleri soruyor.Yani Ya bu blogu hackleyenler UnknownThriller ve ekibi ya da İllusion geri döndü ve kendisine benzemeyen bir üslupta yazıyor,farklı nick kullanıyor. Question
ecz_mj
ecz_mj

Mesaj tarafından nunu Paz Tem. 10, 2011 7:25 pm

madem sitesi işgal edildi arkadaş neden hemen başka bir link vermiyor temiz temiz hacksiz yazışalım ozman inanmayın karışık orası tmm bakalım ama inanamayalım
nunu
nunu

Mesaj tarafından Misafir Paz Tem. 10, 2011 7:50 pm

bunu videolarda değil burda paylaşmak istedim.şimdi bu fakedeath.com u ve illusion u normalde takip etmiyodum bu işler olmadan önce.o yüzden videoda iddia edilenler doğru mu bilmiyorum.doğrulayacak ya da yalanlayacak varsa iyi olur açıklayıcı olur:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Michael Jackson Play The Hoax Death Game
6.25 2009 un üstünden 2 yılgeçti.believerlar türlü zorluklar yaşadı falan filaaan.ama hiç bu günler kadar değil.son zamanlarda informerlar ve onların öngörülerine boyun eğdirildik.dibe vurduk.
son günlerde informerlar ve websiteleri arasında bir SAVAŞ görüyoruz.ümit ve hayallerimizi emanet alanlar.illusion 777 BAM's DAY la ilgili işaretler anlatan bir blogdu.13 temmuz dedi.bu öngörü,gerisayım yapan sitede kıskançlık ve hırsa sebep oldu.(MJfakedeath.com u diyor) ve 8 temmuz akşamı SAVAŞ BAŞLADI. utanç verici sahnelere seyirci olduk.gerisayım sitesinden bazı öğretici bölümlere bakın.
gerisayım sitesinden;
bu B.. çok uzadı.kendi yalanlarına maruz kalacak.işte size onun IP adresi;......(bilmemkaç-ohaaa)fuck his lies!(ohaaa).yalanların saltanatı sona erdi.illusion artık yok!
ve onlar onu hacklediler ve susturdular.eylemlerinden övündüler.:hey f. the illusion f. his message.f. bilmemne....(yanlız bu mesajları bu sitede kim yazmış,bu sitenin genel görüşü mü,yoksa manyağın biri tek başınma sorumlu tutulabilir mi bilmiyorum..gerçekten IP adresini verdilerse.yani bu işleri anlamam o yüzden kendi yorumum yok)
fakat baştan beri kendileri de tarih vermişti.hatta adres verdiler:bahama-bimimi adası.8 temmuz da yeni bir geri sayım önerdiler,beklentilere uyarak.illusion ve bu site arasında bir savaş oldu ve kesinlikle arada kalan biz olduk.ve sitenin son sözünü biliyorsunuz.
illusion un çeşitli twitter hesapları kapandı.ve site de sona erdi....end...belki onlar için hoax bitmiştir.ama bizim için ASLA.hoaxda bir kişiye güveneceğiz,Michael Jackson a .informerlara değil.believerlar onların maskesinin altını gördü.onlar da gerçek bizi görecek.biz kimiz..GAME OVER
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Pinokyo Paz Tem. 10, 2011 8:36 pm

Mdenz demiş ki:bunu videolarda değil burda paylaşmak istedim.şimdi bu fakedeath.com u ve illusion u normalde takip etmiyodum bu işler olmadan önce.o yüzden videoda iddia edilenler doğru mu bilmiyorum.doğrulayacak ya da yalanlayacak varsa iyi olur açıklayıcı olur:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Michael Jackson Play The Hoax Death Game
6.25 2009 un üstünden 2 yılgeçti.believerlar türlü zorluklar yaşadı falan filaaan.ama hiç bu günler kadar değil.son zamanlarda informerlar ve onların öngörülerine boyun eğdirildik.dibe vurduk.
son günlerde informerlar ve websiteleri arasında bir SAVAŞ görüyoruz.ümit ve hayallerimizi emanet alanlar.illusion 777 BAM's DAY la ilgili işaretler anlatan bir blogdu.13 temmuz dedi.bu öngörü,gerisayım yapan sitede kıskançlık ve hırsa sebep oldu.(MJfakedeath.com u diyor) ve 8 temmuz akşamı SAVAŞ BAŞLADI. utanç verici sahnelere seyirci olduk.gerisayım sitesinden bazı öğretici bölümlere bakın.
gerisayım sitesinden;
bu B.. çok uzadı.kendi yalanlarına maruz kalacak.işte size onun IP adresi;......(bilmemkaç-ohaaa)fuck his lies!(ohaaa).yalanların saltanatı sona erdi.illusion artık yok!
ve onlar onu hacklediler ve susturdular.eylemlerinden övündüler.:hey f. the illusion f. his message.f. bilmemne....(yanlız bu mesajları bu sitede kim yazmış,bu sitenin genel görüşü mü,yoksa manyağın biri tek başınma sorumlu tutulabilir mi bilmiyorum..gerçekten IP adresini verdilerse.yani bu işleri anlamam o yüzden kendi yorumum yok)
fakat baştan beri kendileri de tarih vermişti.hatta adres verdiler:bahama-bimimi adası.8 temmuz da yeni bir geri sayım önerdiler,beklentilere uyarak.illusion ve bu site arasında bir savaş oldu ve kesinlikle arada kalan biz olduk.ve sitenin son sözünü biliyorsunuz.
illusion un çeşitli twitter hesapları kapandı.ve site de sona erdi....end...belki onlar için hoax bitmiştir.ama bizim için ASLA.hoaxda bir kişiye güveneceğiz,Michael Jackson a .informerlara değil.believerlar onların maskesinin altını gördü.onlar da gerçek bizi görecek.biz kimiz..GAME OVER

Bunu yapanlar benim arkadaşlarım, önemli bir İtalyan believer forumu.Illıusion'a karşı açık bir tavır içindeler.Ben onların videolarını ve tutumlarını seviyorum.Onlarda Bow faciası yaşamış.Sadece Michael'a güvenmek istiyorlar ve sonuna kadar haklılar.

Pinokyo

Mesaj tarafından Misafir Paz Tem. 10, 2011 8:52 pm

yanlız illusion a değil,fakedeath.com a da karşılar sanırım.benim dün asıl moralimi bozan buydu işte.believerlığın içine hırs ve kıskançlık girmiş,bu durumda nerde o zaman it's all about LOVE.güvensizlik ortamı yarattılar.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından KingofMusic Paz Tem. 10, 2011 10:38 pm

Bu arada not olarak geçeyim, şu anda Illusion'a ait internette hiç bir hesap yok. Smile
Yani blog'taki son post ona ait değil.

Twiggy, Illusion'la buluşmuş mu yani? Shocked Yalnız John Nettlesby sadece One More Chance parçasında Michael ile çalışmış. Illusion ''Invincible''da çalıştığını söylüyordu. Question Adam Teddy gibi bir tip zaten. Very Happy
KingofMusic
KingofMusic

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Tem. 11, 2011 7:04 am

Valla arkadaşlar, ne ona ne buna kulak asmama vaktidir. Takip edelim eyvallah ama bu gövde gösterileri ancak bizleri yıpratır...

13 Temmuz'la ilgili beklentim var ve hatta had safhada ama BAM odaklı değil. Hollywood tepesine döşenen kamera sistemi ile geçen yıl Hollywood TV'de yayınlanan V videosundan sebep bir atraksiyon bekliyorum ama bu bile sandığımız gibi böyle dünyayı değiştirecek falan bir şey değil muhtemelen. Bir çeşit reklam olma ihtimali yüksek. Gerçi videodaki V Obama'ya da sıvamıştı ama kimbilir belki de hükümet karşıtı bir gösteri hazırlığıdır belki. Her neyse, 13 Temmuz'da olacak bir şeyler var, bizi bağlar mı bağlamaz mı bilmiyorum ama informerlardan, ego savaşı veren believerlardan, zihinlerini kendi sabitlikleri dışında herşeye kapatan riperlardan da bana fena daral geldi. Ben Michael Jackson olsaydım bu hoaxı yaptığım için kendime teşekkür eder, şu gördüklerimden sonra sonsuza kadar cümle aleme adios derdim açıkcası...

Biz hoaxsa devem ederiz, sonsuza kadar sürse bile çünkü bu artık bir çeşit yaşam biçimine dönüştü hepimiz için, gerisi de Allah kerim...
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından leydis Ptsi Tem. 11, 2011 8:00 am

Nesrin tanımlama çok hoşuma gitti,tabiri caizse cuk oturdu,hoax bir yaşam biçimi haline geldi gerçekten de bu foruma girmeden bir şeyler eksik kalıyormuş gibi geliyor,hani akşam yemeği hazırlanmadı,çamaşrlar yıkanmadı gibi bir şey benim için bir gün girmediğimde çok şey kaçmış gibi geliyor,bu artık sadece Maykıl gelecek, ne zaman gelecek durumu dışında bir şey duyduğum ya da okuduğum bir haberi onların verdiği gibi değilde arkasında neler olduğunu sorgulama merak edip araştırma bir hastalığa dönüştü adeta Surprised galiba bundan sonra hoaxmania şeklinde yaşayacağım Razz
leydis
leydis

Mesaj tarafından MJ-4EVER Ptsi Tem. 11, 2011 8:00 am

nesronic demiş ki:Valla arkadaşlar, ne ona ne buna kulak asmama vaktidir. Takip edelim eyvallah ama bu gövde gösterileri ancak bizleri yıpratır...

13 Temmuz'la ilgili beklentim var ve hatta had safhada ama BAM odaklı değil. Hollywood tepesine döşenen kamera sistemi ile geçen yıl Hollywood TV'de yayınlanan V videosundan sebep bir atraksiyon bekliyorum ama bu bile sandığımız gibi böyle dünyayı değiştirecek falan bir şey değil muhtemelen. Bir çeşit reklam olma ihtimali yüksek. Gerçi videodaki V Obama'ya da sıvamıştı ama kimbilir belki de hükümet karşıtı bir gösteri hazırlığıdır belki. Her neyse, 13 Temmuz'da olacak bir şeyler var, bizi bağlar mı bağlamaz mı bilmiyorum ama informerlardan, ego savaşı veren believerlardan, zihinlerini kendi sabitlikleri dışında herşeye kapatan riperlardan da bana fena daral geldi. Ben Michael Jackson olsaydım bu hoaxı yaptığım için kendime teşekkür eder, şu gördüklerimden sonra sonsuza kadar cümle aleme adios derdim açıkcası...

Biz hoaxsa devem ederiz, sonsuza kadar sürse bile çünkü bu artık bir çeşit yaşam biçimine dönüştü hepimiz için, gerisi de Allah kerim...

Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b) - Sayfa 10 862385 I love you
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Tem. 11, 2011 8:04 am

hoaxmania, informerfobik, riperhater, believerlover Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından leydis Ptsi Tem. 11, 2011 8:07 am

Razz Very Happy Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b) - Sayfa 10 815857
leydis
leydis

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Tem. 11, 2011 8:12 am

bu arada unknownthriller denen arkadaş beni listeden mi şutlamış, duvarı mı bana kapamış anlamadım ama bir şekilde engellemiş işte...
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Tem. 11, 2011 8:18 am

Tekrar follow yaptım ben de Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Tem. 11, 2011 9:20 am

Sorry for my random absences I am having meetings with social services and the police as a favour for michael

Kusura bakmayın ortadan kayboldum ama sosyal bilmem ne polisle görüşmem vardı, Michael'ın çehresi olarak mı demiş, ne demiş anlamadım, ortalama böyle bir şey demiş işte....
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Tem. 11, 2011 9:51 am

Ben şimdi bu unknownthriller kişisine; get the fuck out of here desem beni yine siler listeden, bir daha da onaylamaz di mi Razz
nesronic
nesronic
Admin
Admin

10 sayfadaki 15 sayfası Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Sonraki

- Similar topics