Donte Jackson
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Donte Jackson
Gönderilen tweet fransızca tam anlamadım ama sanırım Donte bunu yayınlamış.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu işaretin anlamını konuşmuştuk.Zümrütü anka kuşumuydu ??? Yeniden doğuş simgesi ??
Bu işaretin anlamını konuşmuştuk.Zümrütü anka kuşumuydu ??? Yeniden doğuş simgesi ??
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: Donte Jackson
işaret zümrüdü anka kuşumu tam anlamadım ama küllerinden yeniden doğmak anlamında daha güzel şekilde Michael daha hiç bişe görmediniz diyodu ya:)
liberian girl- Mesaj Sayısı : 71
Pinokyo demiş ki:Gönderilen tweet fransızca tam anlamadım ama sanırım Donte bunu yayınlamış.
Fransızca çevirim kusur kalmıştı hemen onu da yapıyorum
Diyorlar ki özetle Michael'ın resimlerinde görülen bu işaret eski Mısır'da çokça kullanılan, hayatı, sonsuz hayatı temsil eden bir işaretmiş. Haç'a benziyormuş ama tepeden yuvarlak şekilde çiziliyormuş. eğer dikkat ederseniz, bir yanında bir erkek, diğer yanında bir kadın var ve bu hayatı temsil sembolize ediyor, diyorlar. Bu işaret Mısır'da krallar için kullanılırmış ve krallar sonsuz hayatı istedikleri için bunu temsil eden bu işareti kullanırlarmış. Michael'ın pek çok giysisinde de-özellikle This Is It'te- bu işareti görmemiz mümkün. Bunun tesadüf olmadığı ve Michael'ın "ben sonsuza kadar yaşamak istiyorum" dedi hatırlatılmış. Bu resmi Donte twitter'a koymuş ve dolayısıyla Ne Donte'nin ne de Paris'in BAM'den haberdar olmamalarının imkansız olduğunu söylemişler. Bu tesadüf değil diyorlar...Bu kadar...
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
Fransızcana sağlık Deep
Benim bildiğim o sembol okültizmde kullanılıyor.Ritüelistik ifadeleri olabilir,yani birden çok anlamı.sonsuz hayatı temsil ediyorsa anka kuşu mantıklı.
Yalnız bu sembol simge inci boncuk işine hep sinir olmuşumdur.İşi karıştırır, teori ürettirir.Çoğunluklada okültizm ezoterim girer işin içine
Anka kuşu dediğimiz Simurg değil miydi? Bknz---->otuz kuş hikayesi.
Benim bildiğim o sembol okültizmde kullanılıyor.Ritüelistik ifadeleri olabilir,yani birden çok anlamı.sonsuz hayatı temsil ediyorsa anka kuşu mantıklı.
Yalnız bu sembol simge inci boncuk işine hep sinir olmuşumdur.İşi karıştırır, teori ürettirir.Çoğunluklada okültizm ezoterim girer işin içine
Anka kuşu dediğimiz Simurg değil miydi? Bknz---->otuz kuş hikayesi.
umut356109- Mesaj Sayısı : 882
deep_inside demiş ki:Pinokyo demiş ki:Gönderilen tweet fransızca tam anlamadım ama sanırım Donte bunu yayınlamış.
Fransızca çevirim kusur kalmıştı hemen onu da yapıyorum
Diyorlar ki özetle Michael'ın resimlerinde görülen bu işaret eski Mısır'da çokça kullanılan, hayatı, sonsuz hayatı temsil eden bir işaretmiş. Haç'a benziyormuş ama tepeden yuvarlak şekilde çiziliyormuş. eğer dikkat ederseniz, bir yanında bir erkek, diğer yanında bir kadın var ve bu hayatı temsil sembolize ediyor, diyorlar. Bu işaret Mısır'da krallar için kullanılırmış ve krallar sonsuz hayatı istedikleri için bunu temsil eden bu işareti kullanırlarmış. Michael'ın pek çok giysisinde de-özellikle This Is It'te- bu işareti görmemiz mümkün. Bunun tesadüf olmadığı ve Michael'ın "ben sonsuza kadar yaşamak istiyorum" dedi hatırlatılmış. Bu resmi Donte twitter'a koymuş ve dolayısıyla Ne Donte'nin ne de Paris'in BAM'den haberdar olmamalarının imkansız olduğunu söylemişler. Bu tesadüf değil diyorlar...Bu kadar...
Sen Fransızcada mı bliyorsun.Wooow.Büyük hayranınım Deep Temmuz yaklaştıkça bizim Hoaxgillere bir haller oldu.Hadi hayırlısı
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Similar topics
» Donte Jackson
» Anthony Jackson
» Genevieve Jackson
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Anthony Jackson
» Genevieve Jackson
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
1 sayfadaki 1 sayfası