Anthony Jackson
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Anthony Jackson
Anthony ile ilgili bir başlık var mıydı bilmiyorum, baktım ama bulamadım...Anthony ya da twitterdaki adıyla atonclassic...Her zaman anlamlı, güzel şeyler yazıyor ama bu sefer yazdığı şey...
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Sürekli düşüncelerimdesin. Yakında beraber olacağımızı biliyorum. Eşsiz bir bağı paylaşıyoruz. Senin için buradayım. Seni her zaman seviyorum."
Michael için mi yazdı yoksa başka birisi için mi bilmem ama onun Michael'a olan sevgisini ve bağlılığını düşününce...
"Sürekli düşüncelerimdesin. Yakında beraber olacağımızı biliyorum. Eşsiz bir bağı paylaşıyoruz. Senin için buradayım. Seni her zaman seviyorum."
Michael için mi yazdı yoksa başka birisi için mi bilmem ama onun Michael'a olan sevgisini ve bağlılığını düşününce...
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
Geri: Anthony Jackson
Anthony'i seviyorum.Umarım Michael için yazmıştır bu güzel sözleri..Aile fertleri bile ne kadar özledi Michael'ı.....
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
başlık olarak değil de,resimlerde onun hakkında bi sayfa vardı,buraya taşımak iyi olur diye düşündüm;deep_inside demiş ki:Anthony ile ilgili bir başlık var mıydı bilmiyorum
Misafir- Misafir
Bir present tense de Anthony'den...üstelik güzel mesaj
Bu da klipten:
Bu da klipten:
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
Gerçekten ripperlar bunu nasıl göremiyorlar.Ölü bir adam için herkes şimdiki zaman ile konuşuyor.Bu nasıl bir ölüdür ki bütün ailesi ve arkadaşları durmadan Michael hisseder,Michael bilir,Michael çalmaz diye konuşuyorlar.Believerların farkı işte !!!
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Similar topics
» Taj Jackson
» Donte Jackson
» Donte Jackson
» Genevieve Jackson
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Donte Jackson
» Donte Jackson
» Genevieve Jackson
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
1 sayfadaki 1 sayfası