Proof that Michael Jackson sing in Let Me Go and he is Alive (Shocking)
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Proof that Michael Jackson sing in Let Me Go and he is Alive (Shocking)
Jason Malachi'nin yaptığı bir şarkı ile ilgili bu video.Uzun lafın kısası Jason "Let Me Go" şarkısındaki ses bana ait değil,başka bir ünlüye yani "Rabbit"'e ait demiş.Eee Rabbit kim !!! Michael !
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: Proof that Michael Jackson sing in Let Me Go and he is Alive (Shocking)
tamam da hem let me go şarkısındaki jason malachi ile başka bir jason malachi şarkısındaki sesleri inceledim. ikisi de aynı...yani ikisini de çok bariz jason malachi söylüyor..kulağı iyi duyan biri bunu çok kolay ayırt edebilir..ha şöyle olabilir.. Michael söylüyorsa eğer, sesini birşekilde teknolojik aletlerle değiştirmiş olabilir..Amma velakin bu değişiklik sonucundaki sesin jason malachi ye birebir benzeyebileceğini zannetmiyorum..yani bu mümkün deil.. çünkü 'let me go' şarkısındaki ses gerçekten jason malachi nin orjinal sesine çok benziyor..bu kadar benzerlik olabilmesi mümkün deil..ben burada jason ın yalan söylediğini düşünüyorum. ama asıl önemlisi neden böyle bir yalan söyleme ihtiyacı hissediyor? Eğer Michael ın hala hayatta oldugunu ima etmeye çalışıyorsa buna gerek yok..biz bundan eminiz zaten..pinokyo paylaşımın için teşekkürler..
Minmylife- Mesaj Sayısı : 223
Arkadaşlar yeni konuyu nasıl açacağımı bilemedim..ben de buraya koyuyorum..bunu görmüş müydünüz??
Minmylife demiş ki:Arkadaşlar yeni konuyu nasıl açacağımı bilemedim..ben de buraya koyuyorum..bunu görmüş müydünüz??
Evet.Bu çok eski bir haber.Hoaxsın ilk zamanlarına ait.Bow'u hatırlarsın o tarz birşey !
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Pinokyo demiş ki:Minmylife demiş ki:Arkadaşlar yeni konuyu nasıl açacağımı bilemedim..ben de buraya koyuyorum..bunu görmüş müydünüz??
Evet.Bu çok eski bir haber.Hoaxsın ilk zamanlarına ait.Bow'u hatırlarsın o tarz birşey !
Ooooo bizim hoax kütüphanesinin tozlu raflarında kaldı bu...unutmuşum bile... Sahi nerede bizim Derek?
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
hmm tarihi gördüm 7 temmuz 2009 yazıyor..gerçekten eskiymiş..
Similar topics
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» Michael Jackson ALIVE - All in your name-Barry:Michael and I LOVE it!!!
» Michael Jackson Alive-Thanks Jermaine Jackson!!
» Michael Jackson: It's Alive!
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» Michael Jackson ALIVE - All in your name-Barry:Michael and I LOVE it!!!
» Michael Jackson Alive-Thanks Jermaine Jackson!!
» Michael Jackson: It's Alive!
1 sayfadaki 1 sayfası