Randy Jackson Angry, Missing Michael's Kids
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Randy Jackson Angry, Missing Michael's Kids
Randy'nin şu malum twiti ile ilgili haber;
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ama ben Randy'nin neye kızdığını anlamadım şahsen bir de haberdeki fotoğrafa bakın
Randy aynen şu smilideki gibi
valla BAM'ı aile yaptı yani bugün, her yeri bamlattılar, biri üzgün görünür öbürü sakız çiğner, bir kısmı tatilde, öbürü kitap çaldırır, biri dava açar, yuh artık. Ketrin'in açılışını yaptığı anıttaki fotolardan biri de Ecasanova fotosu bu arada. Oğullarına yaptırdıkları anıtta oğullarının taklitçisinin resmi olduğunu farkında değiller herhalde.
Neyse, haber diyor ki,
"Sorry Big Bro, for not getting ur children there on the anniversary of ur last day. I tried."
yani
"üzgünüm abicim çocukarını seneyidevriyenin olduğu yere getirmediğimiz için, yoruldum"
Prince, Paris, and Blanket dün Hawaii'de göründüler ama bugün büyükanne Ketrin Geri'deyken henüz görünmediler.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ama ben Randy'nin neye kızdığını anlamadım şahsen bir de haberdeki fotoğrafa bakın
Randy aynen şu smilideki gibi
valla BAM'ı aile yaptı yani bugün, her yeri bamlattılar, biri üzgün görünür öbürü sakız çiğner, bir kısmı tatilde, öbürü kitap çaldırır, biri dava açar, yuh artık. Ketrin'in açılışını yaptığı anıttaki fotolardan biri de Ecasanova fotosu bu arada. Oğullarına yaptırdıkları anıtta oğullarının taklitçisinin resmi olduğunu farkında değiller herhalde.
Neyse, haber diyor ki,
"Sorry Big Bro, for not getting ur children there on the anniversary of ur last day. I tried."
yani
"üzgünüm abicim çocukarını seneyidevriyenin olduğu yere getirmediğimiz için, yoruldum"
Prince, Paris, and Blanket dün Hawaii'de göründüler ama bugün büyükanne Ketrin Geri'deyken henüz görünmediler.
nesronic- Admin
Geri: Randy Jackson Angry, Missing Michael's Kids
sanırım sıyırmamın doruk noktasındayım=/ Bow cıksa bari yine yatıştırsa bizi (!) keklese ya da... !!!
ylzdnz- Mesaj Sayısı : 13
Similar topics
» Randy Jackson: They're Exploiting My Family
» Michael Jackson Death Hoax - TMZ- MJ's kids
» Michael Jackson's kids:Its not daddy's voice
» Michael Jackson's Kids -- We Wanna Be Like Daddy!
» Murray on MJ Kids: 'That's My Children, I Love Them'
» Michael Jackson Death Hoax - TMZ- MJ's kids
» Michael Jackson's kids:Its not daddy's voice
» Michael Jackson's Kids -- We Wanna Be Like Daddy!
» Murray on MJ Kids: 'That's My Children, I Love Them'
1 sayfadaki 1 sayfası