MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Randy Jackson Angry, Missing Michael's Kids

2 posters

Randy Jackson Angry, Missing Michael's Kids Empty Randy Jackson Angry, Missing Michael's Kids

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Haz. 26, 2010 12:52 am

Randy'nin şu malum twiti ile ilgili haber;

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ama ben Randy'nin neye kızdığını anlamadım şahsen bir de haberdeki fotoğrafa bakın Smile

Randy aynen şu smilideki gibi Razz

valla BAM'ı aile yaptı yani bugün, her yeri bamlattılar, biri üzgün görünür öbürü sakız çiğner, bir kısmı tatilde, öbürü kitap çaldırır, biri dava açar, yuh artık. Ketrin'in açılışını yaptığı anıttaki fotolardan biri de Ecasanova fotosu bu arada. Oğullarına yaptırdıkları anıtta oğullarının taklitçisinin resmi olduğunu farkında değiller herhalde.

Neyse, haber diyor ki,

"Sorry Big Bro, for not getting ur children there on the anniversary of ur last day. I tried."

yani

"üzgünüm abicim çocukarını seneyidevriyenin olduğu yere getirmediğimiz için, yoruldum"

Prince, Paris, and Blanket dün Hawaii'de göründüler ama bugün büyükanne Ketrin Geri'deyken henüz görünmediler.
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Randy Jackson Angry, Missing Michael's Kids Empty Geri: Randy Jackson Angry, Missing Michael's Kids

Mesaj tarafından ylzdnz C.tesi Haz. 26, 2010 12:56 am

sanırım sıyırmamın doruk noktasındayım=/ Bow cıksa bari yine yatıştırsa bizi (!) keklese ya da... !!!

ylzdnz

- Similar topics