MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor.

+15
MJSedef
rrain
gismo
frvrmj
MİsmailJ
mjmyhero
TuJuw_mj
MJ-4EVER
Mjesra
nesronic
leydis
hsbmj
Pinokyo
Ceres
B'uu
19 posters

1 sayfadaki 4 sayfası 1, 2, 3, 4  Sonraki

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. Empty Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor.

Mesaj tarafından B'uu Ptsi Ağus. 23, 2010 5:39 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor

Murray kendini savunmak için avukatlarına Michael'dan sıvı alınmasını istemiş.Amaç bu sıvıyla Michael'daki propofol miktarına tekrar bakmak.

Çeviri:Simge
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. Empty Geri: Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor.

Mesaj tarafından Ceres Ptsi Ağus. 23, 2010 5:51 pm

Nasıl iş bu ya..!! o kadar Murray MJ'nin adamı dedik o da bu hoax olayının içinde dedik anlamadım şimdi ??

Bakalım işin boyutu nereye varacak ve neden böyle bir talebi oldu Murray'ın ilerde anlaşılır.

Mezarın açılması için mahkeme kararı çıkartmaları lazım ama Propofol oranı yüksek çıksa nolcak zaten ölüm nedeni yüksek doz değilmiydi neyi ispatlamaya çalışıyor bu adam ??

Haber içinde teşekkürler Burcu,TMZ bi MJ için çalışıyor gibi o da olmazsa hiç bi haberimiz olmayacak bişeyden.

Ceres

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. Empty Geri: Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor.

Mesaj tarafından B'uu Ptsi Ağus. 23, 2010 5:56 pm

Bi mezarı açsınlarda ne bulucaklar çok merak ediyorum Smile Asıl önemli olan 1 yıldan sonra ölüden nasıl sıvı alınabilir ? sağlıkçılarımız bu mümkün mü ?
B'uu
B'uu
Admin
Admin

Mesaj tarafından Pinokyo Ptsi Ağus. 23, 2010 6:01 pm

Olmayan cesetten,olmayan propofol'ü alacaklar.Yaşasın Adalet.

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. 5192

Pinokyo

Mesaj tarafından Ceres Ptsi Ağus. 23, 2010 6:11 pm

Burcu demiş ki:Bi mezarı açsınlarda ne bulucaklar çok merak ediyorum Smile Asıl önemli olan 1 yıldan sonra ölüden nasıl sıvı alınabilir ? sağlıkçılarımız bu mümkün mü ?
Haberi ilk okuduğumda benimde aklıma bu gelmişti hay sen çok yaşa Smile

Evet ya sağlıkçılar nerdesiniz bu mümkün mü bir yıldan fazla oldu MJ öleli tabi vücudunu mumyalamadılarsa başka.

Ceres

Mesaj tarafından hsbmj Ptsi Ağus. 23, 2010 6:42 pm

Haber için teşekkürler ..

Mezarı açtırmak mı acaba bunların amacı ya Smile Evet ayrıca 1 yıl geçmiş ne sıvısı Rolling Eyes
hsbmj
hsbmj

Mesaj tarafından leydis Ptsi Ağus. 23, 2010 6:58 pm

Bu da nesi şimdi,nasıl yorumlamak lazım bu olayı Shocked
leydis
leydis

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Ağus. 23, 2010 7:36 pm

valla ben anlamadım.yarın anestezi uzmanlarına bir sorayım böyle bir şey mümkün mü?.sıvı değildir,doku örneğidir muhtemelen,saçma yani scratch
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Ağus. 23, 2010 8:26 pm

mahkeme 4 ocağa ertelenmiş.bu sefer çok uzun bir tarih vermişler.yeni otopsi teklifi ciddiye alınmış olabilir.çok heyecanlı gelişmeler bekliyor olabilir bizi.propofol benzerlerine göre çok hızlı atılır.propofole bağlı solunum durması sonucu ölüm olursa dokularda propofol atılamaz.ancak bunların hepsi zaten yapılmamış mıydı,zaten propofol olduğunu söylemişti otopsi raporu.biraz daha zaman kazanmaya mı çalışıyorlar yoksa mezarın açılması girişimiyle daha çok kişinin şüphelenmesini mi sağlamaya çalışıyorlar.ölüm şekli olarak sundukları şey zaten saçma,ayrıca vücut sıvısı canlı insanda olur,sıvı olarak kalması için kalbin atmaya devam ediyor olması Heart lazım.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Ağus. 23, 2010 8:47 pm

şimdi anestezi uzmanıyla konuştum,bir yıl önce yapılan otopsinin daha güvenilir kabul edileceğini,dolayısıyla anlamsız bir istek olduğunu söyledi.ayrıca anestezi uzmanı ya da,teknisyeni dışında örneğin bir kardiyoloğun propofol veremeyeceği,propofolün anestezi dışında bir amaç için kullanılamayacağı(uyumak istediği için verdim ifadesiyle kafama çekiçle vururmusun dedi onun için vurdum ifadesi aynı şey),solunum takibi yapılmadan kullanılamayacağı gibi üç büyük günah sözkonusuyken hala doktorluk yapmasına izin verilmesi imkansız dedi.yatakta kalp masajı yaptığını bütün dünyaya ilan etmesini saymıyorum bile.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından B'uu Ptsi Ağus. 23, 2010 9:01 pm

Yani kısaca işler daha çok türk filmine dönüyor.Adamın bir kere propofol verme yetkisini yok bunu hiç unutmamak lazım birde üzerine "tamam o zaman sıvı alınsın" gibi bir savunma yapıyorsa komik.Zaten yetkin yok propofolün dozuyla kendini savunmada yapamazsın neden bunu istiyorsun ? demek lazım. Teşekkürler Mdenz aslında her mantıklı insanın düşünebileceği şeyler uzaman sadece tasdik eder .
B'uu
B'uu
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Ağus. 23, 2010 9:18 pm

4 Ocak çok uzun tarih cidden, mezara tünel mi kazacaklar ne yapacaklar Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Mjesra Salı Ağus. 24, 2010 2:26 am

Arkadaşlar bildğimiz gibi hristiyanlarda öldükten sonra mezara gömmeden cesedi yakıyorlar.Eğer yakmadılarsa(olmayan cesedi) bu mümkün deüil insanın çürüme süresi 6 aydır.
Mjesra
Mjesra

Mesaj tarafından MJ-4EVER Salı Ağus. 24, 2010 7:30 am

Şengün ablanın dediklerine katılıyorum..Uzman bile demiş diyeceğini koskoca amerika da bunu bilen yokmu ? ..adam öldükten sonra nasıl sıvı alınabilirki(şehitmi bu adam hala kestinmi kanı aksın Very Happy )ya da öteki ihtimal still alive Very Happy ..Bence bu mezarı açıp orda olmadığını göstermek amaçlı bir oyun sadece ..aaa durun zaten forest lawn boş eğilmiydi nerden bulupta bakacaklar oda merak konusu Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından Ceres Salı Ağus. 24, 2010 7:34 am

İsteğe göre oluyor o Mjesra öyle herkesi Krematoryuma göndermiyorlar yani ölen kişinin isteiği birazda.

Ölü gömme işi Hristiyanlarda başlı başına bir ticaret işi bunun makyajı var köstümü var düşün artık.

Ceres

Mesaj tarafından TuJuw_mj Salı Ağus. 24, 2010 7:45 am

hahahah ay okuduğumdan beri gülüorum hahaha allah iyiliğini versin doktorcum bide doktor olcak hahahahaha mal hahahaha Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. 557417 lol! lol! lol! lol! lol! Laughing Laughing
TuJuw_mj
TuJuw_mj

Mesaj tarafından leydis Salı Ağus. 24, 2010 10:15 am

Konunun neresinden tutsan elinde kalıyor,herşey acaip neresini düzeltelim bu işin anlayamadım gitti.Bu adama yetkin yok sen bunu nasıl verirsin diyen,bu yüzden çalışma iznini elinden alan bir hakim yok mu? Bir insanın (hem de çok önemli bir insanın)ölümüne! sebep oldun al sana şöyle bir ceza vs gibi bir şey neden söylenmiyor,tabi bunu dünyanın o'nu ölü kabul ettiği varsayımından hareketle söylüyorum.Bunlara cevap yoksa, ben de şunu soruyorum,bu bir oyun mu?Çünkü herşey mantıksız,tek yol yaşadığı ve bunların hepsinin bir senaryo olduğuna çıkıyor Laughing Bu arada Mdenz soru sorduğun uzmanlar neden sorduğunu biliyorlar mı? Very Happy
leydis
leydis

Mesaj tarafından mjmyhero Salı Ağus. 24, 2010 10:57 am

ohhh şükür gerekli açıklamaları gördüm.şu sıvı alma işini aklım bir türlü almamıştı zaten.saçmalığın daniskası olduğu burdan belli.
mjmyhero
mjmyhero

Mesaj tarafından nesronic Salı Ağus. 24, 2010 11:36 am

Michaelcım onu bu şeyleri yapmak zorunda bırakan, yıpratanların hepsinin suratına şöyle okkalı bir sıvı verir en kısa zamanda umarım Mad
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından leydis Salı Ağus. 24, 2010 12:15 pm

Nesrin,şu sıvı lafına ben de kendi kendime bir şeyler söylüyordum,sen bir şeklini dile getirmişsin Laughing Bu arkadaşlara bol sıvılı günler Smile
leydis
leydis

Mesaj tarafından MİsmailJ Salı Ağus. 24, 2010 1:29 pm

Mezarın açılması içi bir bahane olabilir.4 ocak uzk bi tarih ama 2011 de.
MİsmailJ
MİsmailJ

Mesaj tarafından Misafir Salı Ağus. 24, 2010 2:13 pm

Leydis cim anestezi uzmanı arkadaşım olayın saçmalığını şöyle yorumluyor:Michael Jackson planlanmış bir cinayete kurban gitmiş,adam propofolü verip arkasını dönmüş,yeterince süre geçtikten sonra döndürmeye niyeti olmadığı için işe yaramayacağını bildiği halde yatakta kalp masajı yapmış.öncesinde verdiği sedatize edici(kuvvetli sakinleştiriciler) ilaçları da propofolün etkisini artırmak için vermiş,bir kardiyolog sedatize edici ilaçlar verebilir ama anestezi uzmanı ya da teknisyeni dışında başka biri propofol veremez ,o yüzden bu adam yakayı sıyıramaz diyor.bizim ülkemizde olsa çoktan lisansı iptal edilirmiş,orda niye edilmemiş allahallah vs.vs.ben olayın aslını anlattığımda bilirsiniz işte inanamıyor.sanırım bir gün Michaeldan idrar örneği aldıklarında herkes inanır.Justice for Conrad Murray Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Misafir Salı Ağus. 24, 2010 2:47 pm

propofol konusundan sıkılmadıysanız:bir Türk doktorun açıklaması yeterli olmaz ,orda belki kanunlar farklıdır diyen bir antitezci tanıyorsanız ona şunu gösterin:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
mahkemeden çok önce amerikalı bir anestezi uzmanının görüşlerine göre conrad murray 23 ağustostaki mahkemenin ardından mutlaka hapse girecek Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. 557417 özgür olmasını tek yolu turuncu mahkum formalarıyla hapisten kaçmak olabilir demiş Laughing nedenlerini de yukarıda anlattığımız şeyler olarak sıralamış.sanırım kendisi dumur olmuştur. Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. 83066
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından frvrmj Salı Ağus. 24, 2010 6:36 pm

BELİEVER OLMAYANLARIN açıklamalarını merak edıyorum aslında ben.bu sıvı alma olayını nasıl yorumlıcaklar acaba??ya o adamdan nasıl sıvı alıcaksın 1 sene olmuş onda sıvımı kalır yahu??ayrıca alıp neyi kanıtlıcak çok merak ediyorum.??
frvrmj
frvrmj

Mesaj tarafından leydis Salı Ağus. 24, 2010 7:49 pm

Şunu merak ettiğim için sordum aslında Mdenz,senin mj sever olduğunu ve onun davasını takip ettiğini bilerek mi cevaplıyorlar sorularını.Ben maalesef çevremde bu konudan çok az bahsedebiliyorum Crying or Very sad Halbuki insan sevdiğini herkesle konuşmak,paylaşmak istiyor. Neutral İyi ki sizler varsınız. Razz Umarım kalbimizin sahibi yakışıklı Mj'imiz iyidir,onun güzel haberlerini bekliyorum pepsi Çoktandır içmemiştim,oh sıcakta iyi geldi.
leydis
leydis

1 sayfadaki 4 sayfası 1, 2, 3, 4  Sonraki

- Similar topics