MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor.

+15
MJSedef
rrain
gismo
frvrmj
MİsmailJ
mjmyhero
TuJuw_mj
MJ-4EVER
Mjesra
nesronic
leydis
hsbmj
Pinokyo
Ceres
B'uu
19 posters

3 sayfadaki 4 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. - Sayfa 3 Empty Geri: Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor.

Mesaj tarafından Ceres Perş. Ağus. 26, 2010 8:09 pm

Bi yerde haklısın Burcu konu biraz saptı ama kabul etmeli ki ileri sürülen teorilere verilen cevaplar bayağa komik Cool

Ceres

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. - Sayfa 3 Empty Geri: Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor.

Mesaj tarafından B'uu Perş. Ağus. 26, 2010 8:10 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Smile
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından MJSedef Cuma Ağus. 27, 2010 1:19 pm

Burcu demiş ki:Asıl önemli olan 1 yıldan sonra ölüden nasıl sıvı alınabilir ? sağlıkçılarımız bu mümkün mü ?

İşte tam bende bunu diyecektim senin yazını gördüm burcu yazıyı okuyunca şok oldum çünkü 1 senelik bir ölüde sıvı kalmaz !ÇOK ÇOK TUHAAAF !!!
Acaba başka bir testmi kast edildi sıvı değilde başka bir şey .bizdemi tercüme hatası yapıldı acaba ?ama şu varki bir ölü ölümünün üstünden 20 senede gecse neden öldüğü anlasılabiliyor ama hangi yöntemle bunu bilmiyorum.
MJSedef
MJSedef

Mesaj tarafından Ceres Cuma Ağus. 27, 2010 3:58 pm

O olay çözüldü Sedef çevirisi hatası yok meğer MJ'in otopsisi sırasında yedek örnek alıp uygun koşullarda Laboratuar ortamında saklamışlar 18 Ağustostaki dava sırasında da Murray'in avukatlarıda bu örneklere erişim hakkı talep etmiş yeniden bir inceleme yapalım diye hakimde kabul etmiş.

Zaten Murray'la onun davaya bakan hakimin eğer photoshop değilse beraber tatil yaparken ki çekilmiş resimleri vardı muhtemelen şöyle demiştir davanın yargıcı "Senimi kırıcam kanka istediğin tahlil olsun hemen yaparız efenim,ek otopside isten mi hazır konu açılmışken??" he he Very Happy

Ceres

Mesaj tarafından NotAlone Cuma Ağus. 27, 2010 4:33 pm

peki daha önce o örneğin alındığını ve saklandığını kim söyledi arkadaşlar?daha doğrusu nerden okudunuz?kimden duydunuz?çok güvenilir bi kaynak ya da çok güvenilir bi kişiden mi?...yoksa...
NotAlone
NotAlone

Mesaj tarafından Ceres Cuma Ağus. 27, 2010 4:38 pm

Kaynak TMZ NotAlone,yoksa mahkemeye mi gittinde biliyorsun desen gitmedim yeminle.

Düşünürseniz bizim bir yıldan fazla süredir bildiğimiz her şey TMZ kaynaklı yani orada yazıyor diye bizde doğru diye biliyoruz ne ironiktir ki medyanın eline kaldık bi de Jerry-Larry ikilisinin ayrıcana sadece larry King'in arada yaptığı söyleşilere.

Ceres

Mesaj tarafından NotAlone Cuma Ağus. 27, 2010 4:44 pm

hayır.aslında tam olarak sormak ıstedığım şuydu.bu sıvı örneğinin otopsi zamanından beri saklandığını mirhan mı söyledi yoksa tmzden falan mı duydunuz demek ıstemıstım.yoksa hoax u en başından beri takip edenlerdenım bende.biliyorum olan bitenleri.o kişinin adını yazmak ıstemedıgım ıcın dolaylı bi soru sormak zorunda kaldım sadece Wink
NotAlone
NotAlone

Mesaj tarafından Ceres Cuma Ağus. 27, 2010 4:55 pm

İlk başta bende Mirhandan duydum hatta burada bile yazdım diğer sitede böle böle söyleniyor diye çünkü ilk başta banada garip gelmişti olmuş bir sene ne sıvısı kel alaka gibisinden ama sağlıkçı arkadaşlarımızdan biriside aynı şekilde sıvı örneğinin önceden alınmış olabileceğini söylemişti.

Mdenzin yorumlarını sağlıklı bulduğum için haber doğrudur diyorum yani önceden alınmıştır zaten düşünürsen TMZ'de bile mezar açılacak denmemiş sadece sıvı örneği yeniden incelenecek yazmış başka türlü nasıl mümkün olabilir ki ne yani MJ gelip kan örneğimi verecek?? Very Happy

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En son Ceres tarafından Cuma Ağus. 27, 2010 10:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Ceres

Mesaj tarafından frvrmj Cuma Ağus. 27, 2010 9:23 pm

sıvı ilk incelendiğinde ne sonuç çıktıysa 2. kez incelendiğindede aynı sonuç çıkar.
frvrmj
frvrmj

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ağus. 27, 2010 9:50 pm

aslında hepimiz bu otopsi,mahkeme ,sıvı örneklerinin saklanması gibi ıvır zıvırın bir senaryo olduğunu düşünmüyor muyuz zaten?materyallerin yeniden incelenmesi dedikleri şeyde farklı sonuç çıkarsa normal şartlar altında adli tıpın daha önceki görüşlerinin hatalı olduğu sonucu çıkar.yani diyelim ki farklı sonuç çıksın,bu daha ilginç olmaz mı, o zaman otopsiyle ilgili diğer tüm bilgiler de güvenilirliğini yitirir.believer olmayan insanlar da otopside düzmece birşeyin olduğundan şüphelenir.dün şu elvisin kardeşi olduğunu iddia eden kadının aileyle kan bağı olduğunu ispatlamak için yaptırdığı testlerin sonucunda artık elvisin otopsisinin şaibe altında görüldüğünü okudum(gerçi elimde çeviri olmadığı için bu kısımdan emin değilim ama en azından elvis hoaxçuları 30 yıl sonra otopsinin sahteliğini gündeme getirdiler)bizimkiler ellerini elvis hoaxçularına göre daha hızlı tutuyordur belki.sonuçlar farklı çıkarsa bırakalım herkes önce adli kurumlara kızsın,elbette ne oluyo yahu diyecekler.nasıl olsa bizim bir açıklamamız var Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından MJ-4EVER C.tesi Ağus. 28, 2010 12:55 am

Şimdi bunu yazdında aklıma bişey geldi..ya yeni testte murray suçsuz bulunup ssalınırsa Elvis doktoru gibi ve Bam olmassa (üzgünüm bu günlerde biraz karamsarım Sad )
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından leydis C.tesi Ağus. 28, 2010 10:04 am

Bu ihtimal de var tabi,herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor.Çıkacak sonuç ne olursa biz bildiğimiz yoldan devam edeceğiz.O'nu sevmekten,özlemekten ve beklemekten hiç vazgeçmeyeceğim. Wink
leydis
leydis

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Ağus. 28, 2010 10:00 pm

bunu hatırlarsınız.savunma diyordu ki Jackson kendini öldürdü.ilacın yanlızca onda birini yaptığını ,kalanını Michaelın kendine yaptığını söylüyor.olmayan materyaller üzerinden bir otopsi raporu sunulduğuna göre,ikinci bir raporu da yaratabilirler.murray şimdi biz yaptırdık,propofol çıkmadı derse normal bir mahkeme olsa ne olurdu?içimizde bir hukukçu falan olsaydı.fanlar çok kızar,otopsi raporu inandırıcılığını yitirir.sonuçta bu sıvı örneğinin incelenmesi mi ne haltsa,ölüm olduğunda dokularda yıkılmadan kalan ilaç miktarına bakmak içindir(üzgünüm,her anestezi teknisyeni gibi propofol uygulamasında deneyimliyim ama adli tıp ve kriminoloji hakkında pek bilgim yok)medyanın yapacağı yorumları merak ediyorum.bu arada sonyden yeni albüm çıkmış,belki de şu merakla beklenen sirk programı başlamış olur.CDS şovunda michaelın simülasyonunu ve 3 boyutlu görüntü kullanacaklarını söylemiş.sirk adına konuşan adam GERÇEK fanlar sahnede Michaelı görecekler demiş.bilmiyorum artık bu benim değil,cirqu du soleil in ifadesi.her şey aynı anda tam bir şenlik.eskiden Michaelın otopsisi ile şenlik kelimesini aynı cümlenin içinde kullanıcak olanın ifadesini alırdım.neyse ki ripperlar okumuyor,..değil mi Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından NotAlone C.tesi Ağus. 28, 2010 10:32 pm

"sirk adına konuşan adam GERÇEK fanlar sahnede Michaelı görecekler demiş"..

bayıllldımm bu cümleye Wink
NotAlone
NotAlone

Mesaj tarafından MJ-4EVER Paz Ağus. 29, 2010 2:15 am

Gerçek fanlar bizmi oluyoruz Smile
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Ağus. 30, 2010 9:46 am

şovu hayal etmesi çok zor,sihirbaz filmini çağrıştırıyor,ayrıca adam Michaelın beklentisi ni gerçekleştirdiklerini söylemiş yanlış anlamadıysam,sanki şovla ilgili Michaella konuşmuşlar gibi.görüntüyü genel tartışmalara ekledim.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Ceres Ptsi Ağus. 30, 2010 9:48 am

Gerçek fan derken onu en zor zamanları olan dava dönemlerinde bile asla desteklemekten vazgeçmeyen bizim gibi sadık hayranlarımı kastediyorlar acaba ??

Ceres

Mesaj tarafından MJ-4EVER Ptsi Ağus. 30, 2010 9:49 am

Bunların neyi düz ki bu söylediklerinide düz anlayalım ?
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından B'uu Ptsi Ağus. 30, 2010 2:53 pm

Mdenz örneğin çok doğru ,bu durum için en iyi film örneği Sihirbaz Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. - Sayfa 3 736249
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından Misafir Perş. Eyl. 02, 2010 10:18 pm

işte, mezarın açılması gündeme gelmeye başlamış.news of the worlde konuşan jacksonların bir aile dostu,yeni yapılacak testlerde farklı bir sonuç çıkarsa,yeni bir otopsi için mezarın açılması gündeme getirilebilir,bu üzücü falan demiş.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından MJ-4EVER Cuma Eyl. 03, 2010 7:37 am

waoooww bu süper bi haber Şengün abla bak keyifleniyoruz he Very Happy ...İşler yoluna giriyo sanki Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından umut356109 Cuma Eyl. 03, 2010 7:55 am

Vallahi ya Füze gibi bir haber.Çok teşekkürler Şengün Ablacığıma.Bu iyiye bir işaret
Moraller düzeliyor.Dersaneye de gitmedim hastayım diye.Bugün olacak bir BAM a hayır demem Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. - Sayfa 3 83066
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından tubM Cuma Eyl. 03, 2010 12:58 pm

Mdenz demiş ki:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
işte, mezarın açılması gündeme gelmeye başlamış.news of the worlde konuşan jacksonların bir aile dostu,yeni yapılacak testlerde farklı bir sonuç çıkarsa,yeni bir otopsi için mezarın açılması gündeme getirilebilir,bu üzücü falan demiş.

Ben de çok üzüldüm Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. - Sayfa 3 557417

Teşekkürler haber için Smile
tubM
tubM
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından nesronic Cuma Eyl. 03, 2010 1:02 pm

Woooooooooooohooooooooooooooooo süper haber Mdenz, harikasın süpersin, muhteşem haber verdin Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. - Sayfa 3 83066

Face e yapıştırıyorum hemen, görsün cümle alem Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. - Sayfa 3 83066
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Cuma Eyl. 03, 2010 1:32 pm

ben de sevindim.aile dostu ne derece güvenilir ama zaten gidişat bunu gösteriyor,bow zamanındaki mezarın açılması olayına geri döndük. Very Happy böyle birşey olursa tam da thriller şov olur.
Anonymous
Misafir
Misafir

3 sayfadaki 4 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

- Similar topics