MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor.

+15
MJSedef
rrain
gismo
frvrmj
MİsmailJ
mjmyhero
TuJuw_mj
MJ-4EVER
Mjesra
nesronic
leydis
hsbmj
Pinokyo
Ceres
B'uu
19 posters

2 sayfadaki 4 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. - Sayfa 2 Empty Geri: Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor.

Mesaj tarafından Ceres Çarş. Ağus. 25, 2010 12:46 am

Öbür sitede Mirhanın bir açıklaması var "Sıvılar çoktan alınmış ve uygun şartlarda muhafaza ediliyordur zaten, mezarı açıp sıvı almayacaklar tabi ki."şeklinde yani demem o ki mezar açılmadan da tahlili bu şekilde mi yapmaya karar verdiler acaba Mirhan haklıdır belkide.

Ceres

Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. - Sayfa 2 Empty Geri: Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor.

Mesaj tarafından MJ-4EVER Çarş. Ağus. 25, 2010 1:08 am

Mirhan'da site ayaklanmasın tartışma çıkmasın diye herşeye bir kalıp uydurmayı çok iyi biliyor Smile
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından nesronic Çarş. Ağus. 25, 2010 10:25 am

Herşeyi konu dışı yapıyorum kafamda, faraza Michael bir kazaya kurban gitmiş olsun, herşey herşey bir yana, sıvıdan çıkcak sonuç ne olursa olsun...

Dr. Conrad Murray'ın sadece ve sadece yetkisi dışında anestezik ilaç kullandığı ve yatakta CPR yaptığı için bile en azından (geçici bir süre için olsun hadi) lisansının elinden alınması gerekiyordu. Bakın ne kadar iyimser düşünüyorum Very Happy Hiç değilse meslekten men edilmesi gerekiyordu, hiç olmazsa yani, Allah rızası için bari, Michael Jackson'ın hatırına yahu, neyle ifade ederseniz edin yani... Ama haspam Miamilerde cıbırlarla havuz keyfinde, uçakta hayat kurtarırken MJ'ın doktoruyum diye de referans veriyor bir de, referansı da sağlam yani Razz

Muhafaza edilen sıvılara bakılsın, ne olacak ki, değişecek olan ne... Ölümcül miktarda propofol vermemiş olsun Murray ne farkeder??? Propofolü verdi mi, yetkisi varmıydı, gerekli techizat mevcut muydu??? Olay bitmiştir yani Smile

Ha, MJ'ın ölümünde Amerikan hükümetinin parmağı varsa, Murray da onların ajanıysa, ailede korkusundan böyle saçmalıyorsa o zaman bu saçmalıkların hepsi aslında çok mantıklı oluyor... Öyle işte Smile
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından leydis Çarş. Ağus. 25, 2010 11:26 am

Heh işte ben de bunları söylüyorum,çok mantıksız işler var ortada diyelim ki onların dediği gibi olsun her şey ,bu adamın şu anda bile bazı yaptırımlarla karşılaşmış olması gerekiyor.Madem bu suça bir ceza yok o zaman ortada dönen başka numaralar var demektir.Bunların cevabını istiyorum şahsen Question
leydis
leydis

Mesaj tarafından mjmyhero Çarş. Ağus. 25, 2010 1:32 pm

işte Nesrincim bu kadar bu kadar yahu daha ne denir ki Murray ,Michael'dan sıvı örneği istiyor. - Sayfa 2 5192

Selahattine Mirhan konusunda katılıyorum.sadece sitenin karışmaması adına başından beri bazı şeyleri frenlediğini düşünüyorum.yönetiminde aynı zamanda.kendilerince haklı da olabilirler tabii.kafasında ve kafalarında bazı soru işaretleri oluştuğunu sanıyorum keza bir soru sorulmuş sitede MJ dönüp gelse naparsınız diye gayet manidar ve ince bir cevap yazmış.ayrıca o konuyu kilitlemedi.sanıyorum gerçekten sitenin karışmaması adına bazı şeyleri yapıyor.dedim ya kendince haklıdır.o kadar insanı zaptetmek.neyse biz inananları bekleriz aramıza alırız hem de zevkle Razz
mjmyhero
mjmyhero

Mesaj tarafından B'uu Çarş. Ağus. 25, 2010 6:14 pm

See you in July -2011 Hadi bakalım Smile
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından gismo Çarş. Ağus. 25, 2010 7:41 pm

bu konudaki görüşlerinize katılıyorum. aynı düşündüğüm için bu haber diğer sitede de yayınlanınca düşüncemi söyledim. Yani aradan zaman geçti,nasıl oluyor,sıvı alınabilmesi mümkün mü gbisinden.
fakat Mirhan bana sıvının çoktan alındığını,laborotuvar ortamında tutulduğunu,elbette ki mezarı açıp da sıvı alınmayacağını söyledi. kafam karıştı ya...
gismo
gismo

http://www.gzmaksut.blogspot.com/,https://www.facebook.com/gzmaks

Mesaj tarafından hsbmj Çarş. Ağus. 25, 2010 7:54 pm

Kendimi almış bu sıvıyıda bu kadar emin konuşabiliyo anlamıyorum ben , mezarı açmaya kalkarlarsa ne kulp bulacak merak ediyorum hakikaten .. Sinir oluyorum bazen bu ukalalıklara ..
hsbmj
hsbmj

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Ağus. 25, 2010 8:44 pm

evet önceden alındığı iddia edilen 3 farklı sıvı örneğiyle birlikte serum takmakta kullanılan kanülün tekrar incelenmesi sözkonusuymuş.ancak bu neyi değiştirir ki?mesela adli tıp, aaa biz yanlış bakmışız aslında şöyleymiş derse amerikan adalet sistemini(varsa tabi) eleştirenler adli tıp kurumlarını da eleştirir,bu kadar.sayfa sayfa otopsilerde bütün ilaçlar sayılmış,doktor da bunları kullandığını itiraf etmiş durumda zaten.yanlızca propofolün bir kısmını verdiğini kalanını Michaelın kendi kendine vermiş olabileceğini söylemişti( öyle bile olsaydı ki bu çok zor bir ihtimal yine de sorumluluk doktora aittir o ilaçları verip arkanı dönüp 2 dk.lığına gidemezsin,en az otopsi raporu kadar uyduruk bir savunma).sonuçta doktor özgür ve performansını sergilemeye devam ediyor.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından rrain Perş. Ağus. 26, 2010 12:50 am

daha önce alınmış sıvılara zaten bakılmış ve mahkeme kayıtlarına sonuçları geçmiştir yani yedekte bulunsun belki lazım olur diye kenara bir miktar sıvı mı biriktirmişler acaba Very Happy
cidden artık insanların gözleri açılsın yahu bu saçmalıklara kılıf bulmaya çalışacaklarına artık neler oluyor diye bir düşünsün herkes ( sözüm meclisten dışarı tabii Razz )
bu mahkemeler baştan beri komikti zaten ilk mahkemede ciddi ciddi bir duruşma beklerken önüne oyuncakları almış bir hakim amcayla karşı karşıya kaldık sonra bu hakim amcayla sanık sandalyesinde oturan kişiyi havai adalarında görüyoruz şimdi de sıvı çıktı
bence bu işin sıvısı çıktı Razz
rrain
rrain

Mesaj tarafından Ceres Perş. Ağus. 26, 2010 2:50 am

Biraz düşününce insan bu olaylardan şu yorumu çıkartabiliyor.

Murray ve avukatları MJ'in ölümü için kendisinin kurban seçildiğini baştan beri her şeyi onun üstüne yıkmak istediklerini ima ediyorlar tekrar inceleme talebi o yüzden.

Banada mezar açılmaz gibi geliyor tabi kesin bilemem ama Mirhan haklı gibi beyler.

Ceres

Mesaj tarafından nesronic Perş. Ağus. 26, 2010 6:34 am

rrain demiş ki:bence bu işin sıvısı çıktı Razz
Yakında katısı da çıkacak Razz

Ceres demiş ki:Banada mezar açılmaz gibi geliyor tabi kesin bilemem ama Mirhan haklı gibi beyler.

Mezar açılsa ne açılmasa ne Ceres Very Happy çok da önemli değil aslında. Bir kardioloğun anestezi yapmaktan dolayı, yatakta öküzce CPR yapmaktan dolayı çoktan ufak tefek de olsa (hani gönlümüz hoş olsun bari, sembolik de olsa) ceza alması gerekiyordu. İlla 20 sene içeri tıksalardı demiyorum ama daha bu durumdan dolayı sorguya bile çekilmedi neredeyse Smile Bir tıp sekreteri olarak CPR'ın nasıl yapılacağını bilmesem de nasıl yapılması gerektiğini ben biliyorum, ben yani altı üstü bir sekreterim, bahsettiğimiz 20 yıllık kardioloji uzmanı Very Happy

Bana göre bu saçmalıklar oyalama taktikleri, ama olayı unutturmak vs. için değil. Hepimiz MJ'ın yaşadığına %100 inanabiliriz ama hiç birimiz %100 emin olamayız. Kişisel olarak benim için %100 25 Haziran'da ölmedi... ha, öncesi sonrası bilemem. Bu saçmalıklar da ya bir şeyleri ortaya çıkarnak için yapılıyor, misal katil adaylarını, şüphelileri ortaya çıkarmak... veya BAM için hala bir karar verilemiyor, gerek tarih gerekse olup olmaması ile ilgili. Bir şeylerin sonuçlanması bekleniyor vs. olabilir. Bu gerçekleşmiş bir cinayet olsaydı veya BAM diye bir ihtimal söz konusu olmasaydı, Dr. Murray çoktan Elvis'in doktoru gibi beraat etmişti ya da atmasyondan 4 yıl cezasını almıştı...

En başından beri söylediğim, medyadan aldığımız haberler gerçek hikayeyi anlatıyor olsaydı bu hikaye dünya insanlık tarihinin en gerzek cinayet planı olurdu. Hiç bir kardiolog bu kadar embesilce cinayet işlemez. Bu işin türlü yordamı var, kimsenin ruhu duymaz istenirse. Yau, banyo da ayağı kaydı, düştü kafasını kırdı öldü deseler vallahi inanıcam öldüğüne Smile çok daha inandırıcı bir senaryo olurdu ama bu haliyle yok yani, afedersiniz bi tarafımın her milimetresiyle gülerim ben buna Very Happy

Öğlen vakti MJ uyumak istemiş de, uyuyamamışta, doktoru da propofol tedavisi yapıyormuşta, basmış ilacı basmış ilacı, MJ da kalp krizi geçirmiş, hatta o ara doktor odadan çıkmış gelmiş bakmış Michael'ın kalbi durmuş, anaaaaaaaaa hemen de CPR'a başlamış, hemi de yatakta (ohaaaaaaaaaaaaaaa) ama tüm çabalarına rağmen kurtaramamış Very Happy uuu berbat senaryo Razz

Michael ölmüştür ölmemiştir bu yönünü sorgulamıyorum şu anda ama bu senaryo herşeyiyle sadece bir saçmalıklar silsilesi ve çok ama çok akılsızca. Bu bile aslında Michael Jackson'ın ölümünü sorgulamaya yeterli. Öldü diyip konuyu kapatanlara bu yüzden hayret ediyorum zaten Wink

Sıvılar alınmış saklanıyormuş tekrar bakılacakmış, bana neeeee, anestezi tedavisi yapmaya yeltenen kardioloğun çoktan ele güne rezil edilmesi gerekirdi, sağlık skandılıdır bu ya Very Happy Ama amcam Michael'ı referans göstererek hayat kurtarıyor, her an objektifler altında... Doktorun nafaka davasını izlemiştir herkes Razz reality şok vesselam Razz
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Ceres Perş. Ağus. 26, 2010 9:46 am

Elvisin doktorunun masum olduğuna ben inanırım çünkü bir çok tanık ve arkadaşı Elvisin yaşarken neredeyse iki kişilik ilaç kullandığına ve günde 30/40 kadar hap yuttuğuna (yuh..!!) söylüyorlar salt doktor hatası değil yani belki doktorun hatalı olduğu nokta Elvise müdahale edipte onu bir rehabilitasyona yönlendirmemiş veya istese bile ilaç almasına engel olmamış olması.

Murrayde işler değişik neden değişik şu yönden MJ ilaçları kendi başına almıyordu bilakis doktoru her gün veriyordu (Elvis çoğu zaman bir tıp kitabından alacağı ilaçları kendi seçermiş hani neredeyse bir paramedik kadar ilaç bilgisi varmış rahmetlinin) üstelik bir insan ne kadar ısrar ederse etsin bir doktor olarak siz hemde gerekli techizat olmadan hastanıza Propofol veremezsiniz seninde dediğin gibi nesronic yetkin bile yokken.

MJ ölü veya diri benim anlamak istediğim nokta nasıl daha bu adam böyle Miami'lerde fink atabiliyor bir bizmiyiz bu işin salak yönünü görebilen birde yok vücut sıvısı yok yeniden Propofola bakılsın bir sürü zırvalık valla ben o hakimin yerinde olsam karşımdaki adam bana bu taleple gelse bırak alyhindeki kanıtları mahkemeyle dalga geçiyor diye hapse tıkarım birde diğer sitede bir eleman var "Cinayet davaları öyle hemen bitmez, mecburen bekleyeceğiz.Dava iki üç yıl sürerse yine iyi daha fazla uzarsa çok bekleriz."demiş.

Ne alakası varsa istendimi çok güzel bir sene içinde hatta daha kısa süre içinde davalar sonuçlanabiliyor birçok örneğini geçmişte gördük.

Ceres

Mesaj tarafından nesronic Perş. Ağus. 26, 2010 9:59 am

Ceres demiş ki: Elvisin doktorunun masum olduğuna ben inanırım çünkü bir çok tanık ve arkadaşı Elvisin yaşarken neredeyse iki kişilik ilaç kullandığına ve günde 30/40 kadar hap yuttuğuna (yuh..!!) söylüyorlar salt doktor hatası değil yani
Evet ama bu açıdan bakınca Michael'ın da çok sağlıksız olduğunu, ilaç bağımlısı olduğunu hatta kendi başına yemeğini bile yiyemediğini söyleyen tanıklar var...

Ceres demiş ki: MJ ölü veya diri benim anlamak istediğim nokta nasıl daha bu adam böyle Miami'lerde fink atabiliyor bir bizmiyiz bu işin salak yönünü görebilen birde yok vücut sıvısı yok yeniden Propofola bakılsın bir sürü zırvalık valla ben o hakimin yerinde olsam karşımdaki adam bana bu taleple gelse bırak alyhindeki kanıtları mahkemeyle dalga geçiyor diye hapse tıkarım.
Bu dediklerine de aynen katılıyorum. Üstelik ortada çok da öyle gizemli çözülemez bir olay da yok. Konser hazırlıkları yapmakta olan dünyanın en ünlü starına 11 gün önce organizatör şirket tarafından atanan doktor, hastanın ısrarıyla (sözde)yetkisi dışında anestezik ilaç enjekte etmiş ve hastası da aşırı doz sebebiyle kalp krizi geçirip ölmüş??? Bana verselerdi davayı 15 günde çözerdim Razz

Ha, bu bir cinayetti, Murray da tetikçiydi, olay çok komplike, çözümü zor, azmettirenler belirlenemiyor vs. vs. vs. İyi de yetkisi olmadan anestezi yapan bir kardiolog var ortada ya... Hiç bir şey yapamıyorsanız çimcirip konuşturun bari adamı Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından MJ-4EVER Perş. Ağus. 26, 2010 10:28 am

Ceres demiş ki:Elvisin doktorunun masum olduğuna ben inanırım çünkü bir çok tanık ve arkadaşı Elvisin yaşarken neredeyse iki kişilik ilaç kullandığına ve günde 30/40 kadar hap yuttuğuna (yuh..!!) söylüyorlar ..

birde diğer sitede bir eleman var "Cinayet davaları öyle hemen bitmez, mecburen bekleyeceğiz.Dava iki üç yıl sürerse yine iyi daha fazla uzarsa çok bekleriz."demiş.

Ne alakası varsa istendimi çok güzel bir sene içinde hatta daha kısa süre içinde davalar sonuçlanabiliyor birçok örneğini geçmişte gördük.

Michael ın da böyle haberleri çıkmadımı Nesrin ablanında dediği gibi..Michael da ilaç bağımlısı dendi ve böyle giderse öleceği söylendi Elvisin senaryosuna ne kadar benziyor değilmi..

Onu yazanı bende gördüm ve bitarafımla güldüm ayıptır söylemesi..Elinde kanıt olmaz kanıt ararsın ve böyle mahkemeler 1 yıl falan sürer..yahu daha nekadar kanıt olacak Allah aşkına bıraksınlar bu saçmalıkları artık..Nesrin abla birsürü bişey saydı onlar kanıt değilmi..

Birde Nesrin abla şu ölüm senaryosunu Michael gündüzden uyumak istemiş falan çok güzel yazmışsın
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından Ceres Perş. Ağus. 26, 2010 11:15 am

Bilemiyorum nesronic inan bir çok MJ hayranı olayın bizim kadar üstüne gitmiyor bile basın bi kere MJ öldü dedi ya olay kapandı yani düşünüyorum tamam MJ öldü deyip geçelim ama bir ölüm bu kadar şaibeli olmaz (ki) MJ'i başka görenlerde tam aksine çok sağlıklı hatta tam formunda olduğunu söylüyor üstelik ben bu ikinci gruba dahilim yani bence o sağlıksız değildi çünkü This Is It'te çok formda duruyordu ve daha sonra film vizyona girince hakkındaki yorumlarda bu yönde oldu.

İlginç yorumlardan biride şuydu hatta "Michael Jackson This Is It'i izledikten sonra acaba Michael ölmedimi diye düşünmeye başladım baksanıza sanki öleceğini önceden biliyormuş gibi devamlı sevgiden sözetmiş "All love you" "God bless you" v.s.

Bu yoruma hak verdim ve dikkatimi çekende bunu abartarak söylemesi tamam MJ her zaman böyle konuşur ama burada fazla vurgulanmış üstelik bazı mesajları verirken kimi zaman direk kameraya bakarak konuşmasına değinmeyeceğim bile.
Yahu bu konser prova kaydı değilmiydi Very Happy

Bir diğer yorumsa:

"Thıs Is It izleyince anlıyorsunuz ki bu adamda ölecek göz yok" gibi bir şey yazmıştı.

Uzun lafın kısası MJ dedikleri kadar sağlıksız olsa yorumlar tam aksine "Zaten belliydi öleceği baksanıza bitmiş" "Konserleri verecek olsaydıda ölecekti" türünden olurdu ama tümüde onun süper bir geri dönüşe hazırlandığı yönünde oldu.

MJ-4EVER ilginç bir olay anlatayım sana ben daha MJ fan veya Hoax türü siteleri bilmiyorken ve MJ'in ölümü üzerine çok üzgünken tesadüf onunla ilgili haberleri okuyordum netten Elvisin aslında ölmediği kaçtığı yönünde yazıların olduğu bir site görmüştüm.

Normalde hiç bir zaman Elvisin ölmediği yönünde haberler ilgimi çekmemiştir tamam müziğini severim ama MJ kadar fanı değilimdir...Neysecime bir göz atayım dedim ve okuduktan sonra banada MJ'in ölümüyle o kadar benzer geldiki şaşırmıştım,arada MJ ölmedi kaçtı türü yazıları okuyordum ama fazla inanmamıştım.işte ilk kez bunların belkide gerçekten oyun olabileceği fikrine o zaman kapıldım.

Hele Michael'ın Elvisten öyle veya böyle etkilendiğini düşünürseniz daha da kafa karıştırıcı oluyor bunlar.
Aynı sözleri burada okuyunca bu konuda böyle düşünen bir ben değilmişim demek ki diye içimden geçirdim.

Ceres

Mesaj tarafından nesronic Perş. Ağus. 26, 2010 11:23 am

Bu olaydaki en kötü ve aslında ironik taraf (bu bile şüphe çekici aslında ve kasıtlı olduğunu düşünmekte sakınca yok), tek haber kaynağımız medya...

Aileden doğru dürüst bir açıklama alamıyoruz, misal beliverları durdurmuyorlar, bi durun gençler, saçmalamayın demiyorlar, bilakis körüklüyorlar... Yetkililerden bilgi alamıyoruz, ikna edici hiç bir açıklama vs. yok...

Ne bilyoruz; medyaya yansıyan haberleri ve bu haberleri yorumlayan hoax videolarından edindiğimiz bilgileri, fikirleri... Durum aslında riperlar için de believerlar için de çok zor. Peki bu noktadan sonra yapılması makul olan nedir, medyaya inanmamak neden çünkü MJ inanmayın dedi. O zaman öldüğüne körü körüne inanmak da abeste iştigal olur...

Şu mahkeme haberlerinin bile doğruyu yansıtığı şüpheli, TMZ demese Murray'ın sıvı diye tutturduğunu nereden bilicez, daha da ileri gidiyorum, devam eden bir mahkeme var mı gerçekten, MJ gerçekten öldümü, gazeteler öyle dedi ama???

Believer olduğum için şükrediyorum, bu acayipliklerin içinde riper olmak gerçekten çok zor. Bir insan seviyorsun ve kaybediyorsun, sonrası muamma, karmaşa, çözüm yok, çözülecek bir havası da yok üstelik...

NOT: mesajını görmeden yazdığım için benim mesaj alakasız olabilir Ceres Smile Elvis'ten bahsetmişsin, ben Elvis'in 1977'de ölmediğine inananlardanım ve MJ'ın hoaxı başlamadan önce de buna inanıyor olduğumdan MJ'a da inanmam bu kadar çabucak oldu muhtemelen... Elvis'le ilgili başlığımız vardı, gözden kaçmış olabilir, inceleme fırsatın oldu mu, gözden kaçtıysa bir göz at derim Wink
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Ceres Perş. Ağus. 26, 2010 11:47 am

Aslında nesronic bakmamıştım sitemizdeki Elvisle ilgili olan başlığa dur bir araştırıp okuyayım çünkü o dediğim sitedeki yazıları okumadan önce bana tüm o Elvisin ölmeyipte geri döneceği günü bekleyen hayranları inanılmaz gelirdi çünkü dediğim gibi sadece şarkılarını dinleyen biriydim hakkındaki diğer yazıları okumamıştım.

Kim ne derse desin MJ ve Elvisin ölüm senaryoları benzer yani bu kadar olur diyorsunuz hakkaten.

-Son konsere sayılı zaman kala ölmeleri

-İlaç bağımlısı olmaları

-İkisininde ölmeden önce servetlerini büyük oranda kaybettikleri söylentileri

-Birinin 16 Ağustos diğerinin 25 Haziranda ölmesi (Tesadüf ya yaz aylarında olmuş ne olmuşsa Very Happy)

-MJ'in ölüm haberinin geldiği gün LA havaalanı iki saat trafiğe kapatılmış peki neden ??? Elviste aynı şekilde ölüdüğü gün havaalanında uçağa binerken görülmüş hatta onu gören kişi bildiğin kaçık bir hayran değil havaalanı görevlisi.

Bilet işlemlerini yaparken karşısındakine dikkat etmemiş dikkatini çeken tek nokta aceleci tavırlarıymış "Başımı kaldırıp baktığımda TV'de Elvisin ölüm haberi vardı resmi görünce gözlerime inanamadım az önce bilet işlemlerini yaptığım kişi TV'deydi" diye ifade vermiş.

İlginç olan bir diğer noktaysa MJ'e UCLA'ya vardığında hastahanede yangın alarmı verilmiş olması ?? zaten hayranları kapının dışındaydı diyelimki hastahaneye baskın düzenledilerde ortamı kontrol altına almak istesinler..!!

Ceres

Mesaj tarafından mjmyhero Perş. Ağus. 26, 2010 12:05 pm

-MJ'in ölüm haberinin geldiği gün LA havaalanı iki saat trafiğe kapatılmış peki neden ??

İlginç olan bir diğer noktaysa MJ'e UCLA'ya vardığında hastahanede yangın alarmı verilmiş olması

bu ikisi bana işte tamam dedirten 2 olay oldu ;daha doğrusu inancımda hiç de haksız olmayacağımı kanıtlayan 2 olay.
ne tesadüf değil mi her ikiside Razz
mjmyhero
mjmyhero

Mesaj tarafından MJ-4EVER Perş. Ağus. 26, 2010 2:37 pm

Adı lazım deil öteki sitede moderatör olan kişide madem LA havalimanı kapatıldı başka biyerde de havalimanının kapatılmış olması lazım demişti..Ne Alakaysa..kulp takmaya bayılıyorlar
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından B'uu Perş. Ağus. 26, 2010 3:01 pm

Cinleri haber vermiştir Smile hahaha üst düzey yetkisiz biri nereden bilebilir onunkide kendi teorisi .
B'uu
B'uu
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Perş. Ağus. 26, 2010 4:02 pm

medyayla ilgili özlü bir söz vardır bilirsiniz:
Fuck the press,Michael is the best Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından frvrmj Perş. Ağus. 26, 2010 4:50 pm

MJ-4EVER demiş ki:Adı lazım deil öteki sitede moderatör olan kişide madem LA havalimanı kapatıldı başka biyerde de havalimanının kapatılmış olması lazım demişti..Ne Alakaysa..kulp takmaya bayılıyorlar

onlar einstein'ın torunları ..onlar dediyse doğrudur .hahahaaahaaa Very Happy Very Happy Very Happy
frvrmj
frvrmj

Mesaj tarafından Ceres Perş. Ağus. 26, 2010 7:35 pm

MJ-4EVER demiş ki:Adı lazım deil öteki sitede moderatör olan kişide madem LA havalimanı kapatıldı başka biyerde de havalimanının kapatılmış olması lazım demişti..Ne Alakaysa..kulp takmaya bayılıyorlar
MJ gibi bir kılık değiştirme uzmanı sanki uçaktan inince tanınmamayı garanti edemez asıl iş oradan uzaklaşabilmek Cool

Hayır normal olmaya falan mı çalışıyorlar acaba hani "Bakınız MJ öldü ama bizler normaliz yaşadığını idda edenler gibi değiliz" (onlarda biz oluyoruz zannımca Very Happy) ortada bu kadar şüpheli kanıt varken kimileri nasılda kör olabiliyor gerçi bana göre onlarda bazı şeylerin farkında ama sitelerinin konsepti gereği böyle konuşuyor çünkü Mirhanın yetti gari bir mesajını okumuştum benden çok inanır tavrı vardı.

Ceres

Mesaj tarafından B'uu Perş. Ağus. 26, 2010 7:47 pm

Neyse o konuyu kapatalım Başlık ve amacından uzaklaşıyoruz.
B'uu
B'uu
Admin
Admin

2 sayfadaki 4 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

- Similar topics