Helikopter video ve fotografları
+25
mjspeeddemon
moonwalkerman
ecz_mj
deep_inside
Minmylife
tarmir
Pinokyo
MJSedef
leydis
Ceres
zehra
mj988
MJ-4EVER
frvrmj
V
umut356109
nesronic
Ruhkıran
EwwY
B'uu
MJes
ados
MİsmailJ
Sirduwolf
misssea
29 posters
1 sayfadaki 5 sayfası
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Helikopter video ve fotografları
İlk yayınlanan helikopterden indiriliş videosu...
misssea- Mesaj Sayısı : 12
Geri: Helikopter video ve fotografları
Helikopterdeki hareket anı
Helikopter Video analiz-1
Helikopter Video analiz-2
Helikopter Video analiz-1
Helikopter Video analiz-2
misssea- Mesaj Sayısı : 12
Yalnız şunu belirteyim helikopterin kapısında duran arkadaş görevini yerine getirememiş.
Sirduwolf- Mesaj Sayısı : 231
Onun görevi zaten beLİEver lara ipucu vermek.Bence görevini yerine getirmiş.
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
Helikopterdeki o maskeli kişi kim?;(
Arkada bir el beliriyor.Bu çok ilgimi çekti.Bir de sanırım en son videodaki analizde sedyedeki Peter Pan ile This Is It sözleşmesi platformundaki halini olumsuzca karşılaştırmışlar.Ama ben sedyedeki Peter Pan'ı This Is It provalarındaki Peter Pan'dan daha çok benzetiyorum.
Teşekkürler.
Arkada bir el beliriyor.Bu çok ilgimi çekti.Bir de sanırım en son videodaki analizde sedyedeki Peter Pan ile This Is It sözleşmesi platformundaki halini olumsuzca karşılaştırmışlar.Ama ben sedyedeki Peter Pan'ı This Is It provalarındaki Peter Pan'dan daha çok benzetiyorum.
Teşekkürler.
ados- Mesaj Sayısı : 26
Son video daki eli farketmemiştim.Ama o el o cesedi haraket ettiren el olmasın.Yani ceset kendi kendine hareket etmemiş olabilir.Ama o el ceset sanılan kişininde olabilir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MJes- Mesaj Sayısı : 60
İçeride sırf MJ'in sözde taşınan bedeni yok baksanıza başka bedenlerde var.
Evet ayrıca bindirilen ceset kayışlarla bağlanmış ama indirilen ceset kayışsız düz bir şekilde indirilmiş.
Aslında MJ'in bedeni diye taşınan tvlerde yayınlanan beden kayışlı bir şekilde uzun ve güneşli bir yolun ardından helikoptere bindirilmişti.
birde suna bakmanizi istiyorum,daha önce kimsenin dikkat etmedigi bir noktayi anlatiyor,cok dikkatli izleyin bu kismi.Videonun tamami almanca, uygun bir zamanda cevirisini yaparim. Ama siz suraya bakin anlarsiniz zaten 6.52 den baslayin ve 7.25 e kadar izleyin....orada diyorki kirmizi halka icinde bir yer gösteriyor cesetin üzerinde.helikopterden cikarilirken sanki cuval baglar gibi baglamislar kefenin bir ucunu. Gördünüzmü? Ama sonraki görüntülerde böyle bir sey yok???
Neyse ben linki koyayim siz bakin birde..
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Neyse ben linki koyayim siz bakin birde..
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MJes- Mesaj Sayısı : 60
Evet bir de bunun gibi kayışlı kayışsız olanı var
EwwY- Mesaj Sayısı : 114
ayrıca ceset torbasının beyaz olması da nizami değil.normal şartlarda siyah oluyormuş.
Misafir- Misafir
mantıksızlıklar silsilesi...bindirilirken ayrı,indirilirken ayrı!
Ruhkıran- Mesaj Sayısı : 266
Sirduwolf demiş ki:Evet ayrıca bindirilen ceset kayışlarla bağlanmış ama indirilen ceset kayışsız düz bir şekilde indirilmiş.
Belki de kayışlar helikopterin içerisinde çekilmiştir.Bu olabilir mi?
Olabilir tabi ados ama ne sebeple çekilmiş olabileceği ile ilgili bir de fikir koyarsan ortaya hep beraber istişare edelim derim...
nesronic- Admin
Helikopterden indirilirken arkada bir beyaz torba daha var.
Kayışları sonradan çıkarmış olabilirler.Ama o ceset kendi kendine mi hareket etti yoksa onu hareket ettiren o el miydi?Bu soru benim kafama takıldı.
Kayışın amacı zaten ceset sedyeden kayıp düşmesin diyedir, neden çıkarılmış olabileceği ile ilgili daha ikna edici fikirlere ihtiyacımız var sanırım
nesronic- Admin
nesronic demiş ki:Kayışın amacı zaten ceset sedyeden kayıp düşmesin diyedir, neden çıkarılmış olabileceği ile ilgili daha ikna edici fikirlere ihtiyacımız var sanırım
Bir de şu var;
Eğer sedyenin içerisindeki Peter Pan ise,yani insan bedeni istemedende olsa hareket edebilir.Bu durdurulamaz.Bu nedenle de kayışlar takılmış olabilir.Vücudu sıkı,sabit ve hareketsiz tutabilmek için.
Şimdi bana ''Bu çok ayrıntıcı oldu'' diyeceksiniz.Ama zaten muhabirlerin işi de bu.Yani ayrıntıcılık önemli bir nokta.
Ki zaten eğer Peter Pan yaşıyorsa da o buna dikkat eder.
Ama her şeyin yanında onun gerçekten öldüğünü hissediyorum.
Ya kayışlar sonradan çıkarılmış olabilir ve cesette helikopterde veya indirilirken hareket etmiş olabilir bunlar ihtimal ama beni burda ki sahteliğe inandıran önceki mesajımda yazdığım şeydi.
Dikkat ederseniz arkada iki ceset torbası gözüküyor.Bence kayışla gelenin kayışı çıkarılmadı ve helikopterde tutuldu.Görmedim yada hatırlamıyorum kayışlı ceset helikoptere bindirilirken, kayışsız ceset helikopterde varmıydı yada oda mı kayışlıydı.
ados demiş ki:nesronic demiş ki:Kayışın amacı zaten ceset sedyeden kayıp düşmesin diyedir, neden çıkarılmış olabileceği ile ilgili daha ikna edici fikirlere ihtiyacımız var sanırım
Bir de şu var;
Eğer sedyenin içerisindeki Peter Pan ise,yani insan bedeni istemedende olsa hareket edebilir.Bu durdurulamaz.Bu nedenle de kayışlar takılmış olabilir.Vücudu sıkı,sabit ve hareketsiz tutabilmek için.
Şimdi bana ''Bu çok ayrıntıcı oldu'' diyeceksiniz.Ama zaten muhabirlerin işi de bu.Yani ayrıntıcılık önemli bir nokta.
Benim söylediğimle senin söylediğin tamamen alakasız, yani beni aydınlatmış olmadın ama çok önemli de değil, buna ihtiyacım yok zaten... Lakin bu kadar hissediyorsan öldüğünü bence buralarda daha fazla vakit harcayıp, daha fazla acı çekme...
nesronic- Admin
nesronic demiş ki:ados demiş ki:nesronic demiş ki:Kayışın amacı zaten ceset sedyeden kayıp düşmesin diyedir, neden çıkarılmış olabileceği ile ilgili daha ikna edici fikirlere ihtiyacımız var sanırım
Bir de şu var;
Benim söylediğimle senin söylediğin tamamen alakasız, yani beni aydınlatmış olmadın ama çok önemli de değil, buna ihtiyacım yok zaten... Lakin bu kadar hissediyorsan öldüğünü bence buralarda daha fazla vakit harcayıp, daha fazla acı çekme...
Ne kadar ağır bir tasvir bu.Çok şaşırdım.Şoke oldum.Benden 14 yaş büyük olduğunuz için saygısızlık yapmak istemem.Ve yine de ben büyüklük göstererek söylediklerinizi dikkate alırım.Zaten ilk başta da belirtmiştim.Amacım sadece araştırmak.Umarım araştırmak da günah değildir.
Eğer video sağlam kaynaklı ise -hani olurya bize yutturulmak için yapılmış bişidir tam anlamam bu işlerden- tartışmaya gerek yok.
Herşeyden önce herşeyde kendinize sorun burda bir gariplik war mı war eeee daha nedir?!
Herşeyden önce herşeyde kendinize sorun burda bir gariplik war mı war eeee daha nedir?!
umut356109- Mesaj Sayısı : 882
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ŞOK VİDEO!!
» Eğlenceli bir video
» Tuhaf bir video...
» Yeni bir video...Kim bu?
» Gelenler Video Serisi
» Eğlenceli bir video
» Tuhaf bir video...
» Yeni bir video...Kim bu?
» Gelenler Video Serisi