MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Michael, onu öldüren anastezi tedavisinin aynısını Blanket'a da uygulatıyormuş...

+7
leydis
Pinokyo
speechless
rrain
MJSedef
MİsmailJ
nesronic
11 posters

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Michael, onu öldüren anastezi tedavisinin aynısını Blanket'a da uygulatıyormuş... - Sayfa 2 Empty Geri: Michael, onu öldüren anastezi tedavisinin aynısını Blanket'a da uygulatıyormuş...

Mesaj tarafından mjmyhero Ptsi Ocak 17, 2011 2:42 pm

Bunların gerçek birer zaçmalık Smile olduğunu bize farkettirdiğin için teşekkürler Şengün.. Michael, onu öldüren anastezi tedavisinin aynısını Blanket'a da uygulatıyormuş... - Sayfa 2 481545
mjmyhero
mjmyhero

Michael, onu öldüren anastezi tedavisinin aynısını Blanket'a da uygulatıyormuş... - Sayfa 2 Empty Geri: Michael, onu öldüren anastezi tedavisinin aynısını Blanket'a da uygulatıyormuş...

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Ocak 17, 2011 2:50 pm

bişey değil canım.şu eczacının 100 ml. lik propofolden 255 tane aldılar ifadesi kafama takıldı.bu gün bununla ilgili bir anestezi uzmanıyla konuştum.çünkü biz 20 ml lik kullanırız her zaman.bu kadarı michael gibi bir insanı bir kaç dk. lık küçük bir cerrahi işleme yetecek kadar uyutur.uyumaktan kastım bildiğimiz anlamda uyku değil,acıyı hissetmeyecek derinlikte uykudan bahsediyorum.20 ml. nin içinde 200 mgr. propofol vardır.yanlız ben hayatımda 100 ml. lik propofol görmedim,olduğunu biliyorum ama hiç görmedim.başka hastanelerdeki yoğun bakımları görmüş olan bir anestezi uzmanına 100 ml. lik propofolun kullanım alanlarını sordum.şöyle dedi:''hemen hemen hiç kullanılmaz.20 lik varken neden 100 lük kullanayım.yoğun bakımlarda sürekli uykuda tutulan hastalar için bile uygun değil,çünkü bunun için özel başka ilaçlar vardır.bazı çok özel durumlarda,mesela hastanın bu diğer ilaçları almasını engelleyen özel bir durumu vardır,mecburen 100 lük propofol serumda gidecek şekilde,saatler süren bir uyku sağlamak için kullanılır.ama bunu günlerce uygulayamazsın,hiç pratik değildir.'' yani sonuçta Murray bu ilaçları Michaelı saatlerce komada tutmak için değil,yanlızca uykuya dalmasını sağlamak için sipariş verdiğini söyler mantıken bunun için aldığı miktar çok çok fazla.yanlızca bildiğimiz anlamda uyku sağlamak için bahsedilen toplam propofol miktarı tüm TII ekibini günlerce uyutmaya yetecek miktarda Shocked oysa olaya bakınca,bırakın 100 lükten bahsetmeyi,20 lik şişelerden bahsediliyor,üstelik yanlızca 2,5 ml.verdiğini,kalanın 20 ye nasıl tamamlandığını bilmediğini söylüyor(daha doğrusu belki içmiştir dedi)bu 100 lük propofoller nereye gitti?umarım dava başlayınca bu mantıksızlığı herkes görür.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Ocak 17, 2011 3:01 pm

Şengün yau, valla çok merak ettim, uzmanlara propofol içmenin neticelerini sorman mümkün mü Very Happy yani nasıl içecek, ne bileyim yutulabilir bir şey mi, faraza içti ne olur, ne kadar içerse ne olur, ne olmaz falan, böyle saçma sorular işte. Murray kadar saçmalayamayız muhtemelen ama soralım işte Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Ocak 17, 2011 3:06 pm

Nesrin,ben,m de aklıma geldi ama gülerler herhalde.zaten bu olaylar yüzünden adım ameliyathanenin delisine çıkmak üzere.içinde yanlızca damardan yapılır diye bir uyarı var ama soriim belki içen bi çılgınla karşılaşmış olabilirler,neme lazım? Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Ocak 17, 2011 3:08 pm

Mdenz demiş ki:içinde yanlızca damardan yapılır diye bir uyarı var

off ağzım yırtılacaktı gülerken Razz

ama içmeyi deneyen olmuş ki, böyle bir uyarı yazma gereği duymuşlar demek ya da Murray'a özeldir belki o uyarı Razz
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Pinokyo Ptsi Ocak 17, 2011 3:26 pm

nesronic demiş ki:
Mdenz demiş ki:içinde yanlızca damardan yapılır diye bir uyarı var

off ağzım yırtılacaktı gülerken Razz

ama içmeyi deneyen olmuş ki, böyle bir uyarı yazma gereği duymuşlar demek ya da Murray'a özeldir belki o uyarı Razz

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ay boğulacaktım az kalsın.İlahi Nesrin

Pinokyo

Mesaj tarafından Ceres C.tesi Ocak 22, 2011 6:23 pm

Mdenz demiş ki:içinde yanlızca damardan yapılır diye bir uyarı var ama soriim belki içen bi çılgınla karşılaşmış olabilirler,neme lazım? Very Happy
Bizim Michael içmiş işte baksana Very Happy

Ceres

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

- Similar topics