Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b)
+11
oznur
leydis
MİsmailJ
hsbmj
Pinokyo
MJ-4EVER
nesronic
tubM
KingofMusic
blue sea
ecz_mj
15 posters
5 sayfadaki 15 sayfası
5 sayfadaki 15 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
tubM- Moderatör
Geri: Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b)
Hem de 13 Temmuz'a. Kısaca diyor ki, bu bir tesadüf mü
Valla yeni yeni hoşuma gitmeye başladı.
tubM- Moderatör
Geri: Michael Jackson Death Hoax - A new message from the Insider #2(SmoothC21b)
13 temmuz 2011 çarşamba yine de çok coşmayalım da bakalım sakin sakin neler olacak sakin olalım diyorm yani tadını çıkara çıkara takipleyelim aboreyyy
nunu- Mesaj Sayısı : 531
Bowdan Allah razı olsun sayesinde bu tür şeylere karşı çok daha temkinliyim Hiçbir beklentim yok hatta. Bu haber gelene kadar ben bu ilüzyonun da bow gibi olduğunu düşünüyordum. O da 25 hazirana yaklaştıkça haberler artacak şöyle olcak böyle olcak demişti. Ama o sıra gelen haberler şimdi ki gibi değildi. Hatta yanından geçemezdi di mi Bu ilüzyon haberleri kendi BAM teorisine uyarlıyorsa da bowdan çok daha başarılı ve inandırıcı olduğu kesin.
Hayırlısı
Hayırlısı
tubM- Moderatör
tubM demiş ki:Hem de 13 Temmuz'a. Kısaca diyor ki, bu bir tesadüf mü
Dava nasıl erteleniyor ki ? Zaten Eylül ayında değilmiydi, geri mi çekilmiş tarih ?
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Ben de öyle birşey hatırlıyorum da ikisi farklı şeyler sanırım. Haberler duruşma ertelendi diyor. Ben birşey demeyeyim yanlış olmasın ama dediğin gibi Eylülle alakalı birşeyler vardı onu anlamadım.
tubM- Moderatör
Blog silindi, açıklama yapabilecek var mı?
Ayrıca bunu gördüm.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] :
theillusion777 blog is deleted: Mission Accomplished.
Ayrıca bunu gördüm.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] :
theillusion777 blog is deleted: Mission Accomplished.
KingofMusic- Mesaj Sayısı : 270
Sakinim sakinim sakinim
Şok Şok Şok neden silindi şimdi ya blog?
Bu arada News of the world'ün kapanma gerekçesi olarak herhangi bir sebepten dolayı kaçırılan bir kızı o kayıpken telefon mesajlarına kanuncuzca bakmaları,ve bunu bildirmemeleri gösteriliyor.Ve daha başka kanunsuzca telefon dinlemeleri varmış.Tabi bu asıl sebepmidir bilemiyorum.Skandalda adı geçenlerden biri başbakan basın danışmanı (ki iddialarda sonra görevden ayrılmış),diğeri şu anda gazeteyi çıkaran yayın grubunun baş editörlerinden biri(yani şu anda gazetenin değil yayın grubunun editörü).İkinci kişinin suçlu olmadığına ve yayın ahlakına inandığını iddia eden kimselerde varmış...
Şok Şok Şok neden silindi şimdi ya blog?
Bu arada News of the world'ün kapanma gerekçesi olarak herhangi bir sebepten dolayı kaçırılan bir kızı o kayıpken telefon mesajlarına kanuncuzca bakmaları,ve bunu bildirmemeleri gösteriliyor.Ve daha başka kanunsuzca telefon dinlemeleri varmış.Tabi bu asıl sebepmidir bilemiyorum.Skandalda adı geçenlerden biri başbakan basın danışmanı (ki iddialarda sonra görevden ayrılmış),diğeri şu anda gazeteyi çıkaran yayın grubunun baş editörlerinden biri(yani şu anda gazetenin değil yayın grubunun editörü).İkinci kişinin suçlu olmadığına ve yayın ahlakına inandığını iddia eden kimselerde varmış...
ecz_mj- Mesaj Sayısı : 1157
Oooo silinmiş.Şimdi daha da heyecanlanmaya başladım.Artık daha fazla inanıyorum şu 13 Temmuz'a.Başlarda diyorduk.Herkes görevini tamamlayıp gidince ortaya Michael çıkacak diye.
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
blog un hacklenmiş olabileceği konuşuluyor
Misafir- Misafir
Michaeljacksonfakeddeath sitesinin admini kendi isteğiyle kapandığı söylüyor sanırım. :/ Belkide aynı kişilerdi.
bilemiyorum,ne oluyosa artık bunun heyecanına katlanamıycam.şu an blogda şöyle bişey var;
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
On July 13th… BAM! Disappointment will hit you all.
On July 13th… BAM! Disappointment will hit you all.
Misafir- Misafir
heyecanlanmayın bence bam olursa hep birlikte heyecan yaparız bırakın olması gerektiği gibi olur zaten kendinizi yormayın sonra çok üzülüyoruz
ME INSIDER
•July 8, 2011 • Leave a Comment
i be the insider illooosion.
you gotz to beLLLLIIIEEEve!!111!!1!1!!
7+7+7+7+7+7+7 divided by 7 = 7! O_o
Bunu yazan blog'u hackleyen kişi sanırım.
•July 8, 2011 • Leave a Comment
i be the insider illooosion.
you gotz to beLLLLIIIEEEve!!111!!1!1!!
7+7+7+7+7+7+7 divided by 7 = 7! O_o
Bunu yazan blog'u hackleyen kişi sanırım.
Nasıl hacklenir yaaa
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
FB'da Michael Jackson's Believers sayfasında bu paylaşılmış:
TheIllusion's name is David Ashton .
Assistant engineer
ve bu linki vermiş;
Aynı FB sayfasında illusionla chatte konuşulanların resimleri de paylaşılmış
Assistant engineer
ve bu linki vermiş;
oznur- Mesaj Sayısı : 30
Bu arada mjhoaxlive forumu karıştırırken 11 Haziranda TheIllusion'a sorular sorulmuş.Belki görmüş olabilirsiniz ama ben onun kendi blogunda görmedim.
The Illusion
@theillusion777 Los Angeles, CA
Hello everyone, I'm sorry that I'm taking so long to answer questions. I am extremely busy.
What I've decided to do is post the questions that are asked the MOST.
1. When will MJ return?
- It is planned for him to return in July 2011. I cannot reveal the exact date.
2. How will MJ return?
- It will be live via satellite feed. Something will also be happening in Hollywood, CA
3. How do you know MJ?
- I worked with him on the 'Invincible' album, as an enginnering assistant.
4. How did you get involved in the hoax?
- Well, I sort of kept in touch with MJ throughout the years. He met with me one day and brought forward the proposition of his hoax. He told me SOME things that showed me that he really thought it through. He then asked if I'd be willing to help with it. Being intrigued by public stunts and other hoaxes, I immediately said yes.
5. Was MJ singing on "Michael"?
- Believe it or not, MJ WAS singing on the new album. His voice was added for a few reasons, one being to get people to LISTEN to the songs, and not just listen...but REALLLLY listen.
6. Where will the BAM happen?
- I cannot reveal the EXACT location, but I can state that it will happen in Hollywood, CA
7. Did MJ write the "thank you" note that was supposedly from LMP?
- It was actually LMP who wrote that, but she IS aware that MJ is alive.
8. Will MJ ever appear in a public venue again?
- He won't necessarily perform live again, but he WILL continue to record music.
9. Who are you?
- I cannot reveal that at this time, but when the time comes (if MJ allows it), I will reveal myself.
That's all for now. Thank you all for the warm welcome and the LOVE.
-TheIllusion
The Illusion
@theillusion777 Los Angeles, CA
Hello everyone, I'm sorry that I'm taking so long to answer questions. I am extremely busy.
What I've decided to do is post the questions that are asked the MOST.
1. When will MJ return?
- It is planned for him to return in July 2011. I cannot reveal the exact date.
2. How will MJ return?
- It will be live via satellite feed. Something will also be happening in Hollywood, CA
3. How do you know MJ?
4. How did you get involved in the hoax?
- Well, I sort of kept in touch with MJ throughout the years. He met with me one day and brought forward the proposition of his hoax. He told me SOME things that showed me that he really thought it through. He then asked if I'd be willing to help with it. Being intrigued by public stunts and other hoaxes, I immediately said yes.
5. Was MJ singing on "Michael"?
- Believe it or not, MJ WAS singing on the new album. His voice was added for a few reasons, one being to get people to LISTEN to the songs, and not just listen...but REALLLLY listen.
6. Where will the BAM happen?
- I cannot reveal the EXACT location, but I can state that it will happen in Hollywood, CA
7. Did MJ write the "thank you" note that was supposedly from LMP?
- It was actually LMP who wrote that, but she IS aware that MJ is alive.
8. Will MJ ever appear in a public venue again?
- He won't necessarily perform live again, but he WILL continue to record music.
9. Who are you?
- I cannot reveal that at this time, but when the time comes (if MJ allows it), I will reveal myself.
That's all for now. Thank you all for the warm welcome and the LOVE.
-TheIllusion
oznur demiş ki: How do you know MJ?
TheIllusion yani David Ashton Michael ile birlikte Invincible albümünde çalışmış..
Bu arada illusion yeni bir twitter hesabı açıp yeni haber ve yazılarına oradan devam edebileceğini söylemiş.
Çektiğimiz çile yetmedi.Twiterda insanlar birbirine girdi sahte mi gerçek mi diye.Off Michael off yaktın bizi vallahi.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Hiç bir şey diyemiyorum, tırmalamaya kemirmeye gerek yoktur belki, ne olacaksa olsun, daraldım ben açıkcası...
nesronic- Admin
Bence, 13 July a pek bel bağlamayalım. Michael kafasına koyup 13 ünde bam yapmayı düşünür ama aklına yatmayan bir durum olur vazgeçebilir herzaman söylüyorum sizde çok iyi biliyorsunuz mükemmelliyetçi biridir.
Moonwalk ta dediği gibi '' Eğer yaptığınız iş içinize sinmesse, onu bırakın ve baştan başlayın.o olana dek çalışın. elinizden geldiğince kusursuz olduğunda sunun insanlara. gerçekten, işin sırrı o işin içinize sinecek kadar doğru olmasıdır.''
ve
''Acele etmeden zamanı iyi kullanmanız gerekir''
ve
''Bazı şeyler acele gelmez'
Moonwalk ta dediği gibi '' Eğer yaptığınız iş içinize sinmesse, onu bırakın ve baştan başlayın.o olana dek çalışın. elinizden geldiğince kusursuz olduğunda sunun insanlara. gerçekten, işin sırrı o işin içinize sinecek kadar doğru olmasıdır.''
ve
''Acele etmeden zamanı iyi kullanmanız gerekir''
ve
''Bazı şeyler acele gelmez'
blue sea- Mesaj Sayısı : 695
evet burakalım nasıl istiyorsa öyle olmaya devam etsin gerçekten tadını çıkarmaya çalışalım believerlığın ripper olup 2 yıldır çaresizlik içinde kıvranıyor olabilirdik. başka alanlara kayalım lütfen arkadaşlar kendinizi iyi hissettirecek başka uğraşlar da bulmaya çalışın nolur. haydiii mutlu olma zamanı
sallaaa sallaaa gız sallaaa
sallaaa sallaaa gız sallaaa
oznur demiş ki:FB'da Michael Jackson's Believers sayfasında bu paylaşılmış:
Assistant engineer
ve bu linki vermiş;
David Ashton olduğu fikrine nasıl varmış bu insanlar?
KingofMusic demiş ki:oznur demiş ki:FB'da Michael Jackson's Believers sayfasında bu paylaşılmış:
Assistant engineer
ve bu linki vermiş;
David Ashton olduğu fikrine nasıl varmış bu insanlar?
kendisi demiş chatte hiçte inandırıcı değil.
5 sayfadaki 15 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Michael Jackson Death Hoax - An Insider pt. VI
» Michael Jackson Death Hoax ( An Insider part 2)
» The final date of the Hoax - september, 2011 - Michael jackson death media hoax
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death hoax - Sum-up of the timeline of a faked death
» Michael Jackson Death Hoax ( An Insider part 2)
» The final date of the Hoax - september, 2011 - Michael jackson death media hoax
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death hoax - Sum-up of the timeline of a faked death
5 sayfadaki 15 sayfası