MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TMZ : Michael Jackson'ı CocaCola Öldürdü...

+7
EwwY
bo-bo
B'uu
nesronic
V
Ruhkıran
NotAlone
11 posters

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

TMZ : Michael Jackson'ı CocaCola Öldürdü... Empty TMZ : Michael Jackson'ı CocaCola Öldürdü...

Mesaj tarafından NotAlone Paz Nis. 11, 2010 6:12 pm

arkadaşlar yarım yamalak anladığım şahane ıngılızcemle bi haber okudum. Very Happy
michaelın ölümune cola alışkanlığının sebep olduğunu söylemişler haberde.
asitli ve kafeinli içeceklerın uyku problemıne sebep oldugunu herkes bılır.
mıchaelın o ılacları kullanma sebebının bu alıskanlıgı oldugu belırtılmış.

benim gibiymiş michael.bende bayılırım cola ya Laughing

haberın kaynağı
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

TMZ haber hızını gun gectıkce daha da arttırıyor.
BAM ide ılk TMZ den duyacagımıza emınım.
Afferın çalışıyo Harvey Levin
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

lol!
NotAlone
NotAlone

TMZ : Michael Jackson'ı CocaCola Öldürdü... Empty Geri: TMZ : Michael Jackson'ı CocaCola Öldürdü...

Mesaj tarafından Ruhkıran Paz Nis. 11, 2010 7:43 pm

yav bu kadar uykusuzluk yapması için aşırı bir tüketimi olması gerekir.
ben pek inanmadım bu habere. silent

teşekkürler paylaşım için bounce
Ruhkıran
Ruhkıran

TMZ : Michael Jackson'ı CocaCola Öldürdü... Empty Geri: TMZ : Michael Jackson'ı CocaCola Öldürdü...

Mesaj tarafından V Paz Nis. 11, 2010 7:50 pm

Ben bayaa kahve tüketen biri olarak rahat uyuyorum ama gecelri şu son dönemler 4 5 kez kalkıyorum aniden tek zararı bu ama öyle aşırı bi uykusuzluk yapıcağını sanmıyorum.
V
V
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından nesronic Paz Nis. 11, 2010 9:11 pm

Michael cola'nın zararlarına dikkat çekiyordur belki Wink Ve diğer yandan aslında insanları zehirleyen ve bu şekilde para kazanan bu zümrenin hem kötülük yapıp hem de paraları cebe indirmesine tepki gösteriyordur. Uçuk bir fikir gibi gelebilir belki ama bence pek olmayacak bir şey de değil, bu haberin bir amacı olmalı diye düşünüyorum.

Michael bir zamanlar belki Pepsi satışlarının artmasına vesile olduğu için üzgündür ve bu zararı telafi etmek istiyor olabilir Rolling Eyes
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Paz Nis. 11, 2010 9:31 pm

bence anlamsız. her zamanki gibi birileri ismini kullanıyor.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Ruhkıran Paz Nis. 11, 2010 9:34 pm

bu başlık forumumuzun temasına hiç uymuyor Very Happy
öldüğünü kabul etsek burad işimiz ne Twisted Evil

yetti gariye taşıyalım bunu Twisted Evil

şaka tabiii Surprised
Ruhkıran
Ruhkıran

Mesaj tarafından nesronic Paz Nis. 11, 2010 9:49 pm

Mdenz demiş ki:bence anlamsız. her zamanki gibi birileri ismini kullanıyor.

Bence de saçma haber de işte haberi yapan TMZ olunca insanın aklına bin türlü şey geliyor Smile

yettilik haberin hası olmuş hem de Ruhkıran Razz
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından NotAlone Paz Nis. 11, 2010 10:04 pm

aslında haklısınız.bu konu yettı gayrilik bi konu.bılememişim işte.haberı okuyunca hemen bıldıreyım ıstedım.kusura bakmayın Laughing

bu arada şu bılgıyı de abim vermıstı bana cok onceden.
ısım de vermıstı ama su an hatırlayamıyorum .
bılırsınız ki cola nın ıcerıgı tam anlamıyla hıcbırzaman acıklanmadı.
sadece bir böceğin rengınden faydalanıldıgını bılıyoruz ..
ama şu da var ki,kımbılır bu bocegın dısında bılmedıgımız daha neler vardır ıcınde.
ayrıca bu markanın sahıbı kendı urettıgı ıcecegı ,ne kendısı ne de aılesıne ıcırtmıyormuş.
daha ne olsun ....
bu haber bıle mıchaelın ınsanlara bi msjı bence...
sureklı ınsanları uykusundan uyandırmaya,gozlerını acmaya calısan michael...
uzaktan kumanda yerıne koydugu tmz ye boyle bı haber yaptırtamaz mı dersınız? Wink
NotAlone
NotAlone

Mesaj tarafından B'uu Paz Nis. 11, 2010 10:13 pm

Cola'yı eskiden asitli diye tuvaletleri temizlemek için kullanılma amaçlı üretildiği bir gerçek tabi.

Michael'ın Pepsi reklamlarında oynarken elinde cola bardağıyla çekilmiş resmi var madem zararlı içmesin Smile

Acaba colanın adından dolayımı böyle haber çıktı.Biliyorsunuz cola müslüman karşıtı bir firma.
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından NotAlone Paz Nis. 11, 2010 10:25 pm

evet bak bunu unutmuşum.aklımıza getırdıgın ıyı oldu.
bu cok onemlı bı detay.
NotAlone
NotAlone

Mesaj tarafından B'uu Paz Nis. 11, 2010 10:29 pm

Yalnız TMZ'nin haberlerinde ,haberin türüne göre MJ fotolarına mimiklerine dikkat edin.

En son Burcu tarafından Paz Nis. 11, 2010 10:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
B'uu
B'uu
Admin
Admin

Mesaj tarafından NotAlone Paz Nis. 11, 2010 10:35 pm

evet .haklıısn.tmz nın michael haberlerınde yer alan her fotoda,ılgınc resımler konuyor.
hani bi sanatcının haberı yapıldıgında ,profesyonel cekım bir fotosu yayınlanır.

ama farkettıysenız hıcbı haberınde mıchaelın oyle bı fotosu yok.mimikleri duruşu bakışı habere gore degısıyor.

tmz ınsalarla akıl oyunları oynamaya bayılıyor yaa Very Happy
NotAlone
NotAlone

Mesaj tarafından bo-bo Paz Nis. 11, 2010 11:39 pm

Haber çok saçma gözüküyor,tabii TMZ'den bağımsız düşündüğümüzde. Wink

Bunda da bir mesaj vardır elbette,ki zaten güzel yorumlar da gelmiş sizlerden.

Love is my message... Laughing
bo-bo
bo-bo

Mesaj tarafından EwwY Ptsi Nis. 12, 2010 8:25 am

Nesronic'in ilk söylediği şey ve Burcu ablanın söylediği şey mantıklı geldi bana. İkiside olabilir. Neutral
EwwY
EwwY

Mesaj tarafından NotAlone Ptsi Nis. 12, 2010 11:26 am

fotoğrafa bakın yaa.ne tatlııııı ne şekerrr ne mutlu gorunuyor.izliyor bıseyleri Wink

NotAlone
NotAlone

Mesaj tarafından Sirduwolf Ptsi Nis. 19, 2010 5:48 pm

Bu haberde ilginç.Neden Coca-Cola diye isim vermiş ki.Kola giyip geçebilirdi, bence Coca-Cola'yı araştırmamızı istiyordur.
Sirduwolf
Sirduwolf

Mesaj tarafından B'uu Ptsi Nis. 19, 2010 9:08 pm

Coca colaya direk düşmanlığı olsa This is it'e pc'den görüntüler gösterilirken masada 4 tane falan cola kutusu var o zaman onları etrafında istemezdi.Birde bu yönü var...
B'uu
B'uu
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic Paz Tem. 11, 2010 1:33 pm

Facebook'taki hoax gruplarından bazen ilginç şeyler geliyor cidden... Bu Coca Cola'nın bir reklamıymış ama süper reklam yani Smile Ağırlığına göre kaç kutu Cola içersen ölürsün gibi bir reklam düzenlemiş adamlar ya, ne acayip yau Razz Ağırlığını yazıyorsun ve öldür beni diyorsun, sonra sana göre kaç kutu içtiğinde tarih olacağın yazıyor, şu kadar kutu cola içersen you are history Razz

Neyse, hoaxçılar da MJ'ın ağırlığını girip hesaplamışlar sonuç: 265.09 kutu Smile Budan da 25.06.09'a doğru uçmuşlar Smile

Belki de yalandır bilmiyorum ben hesaplamadım hatta ben olayı da bir türlü anlayamamıştım da Berna anlatmıştı sağ olsun Razz

nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Paz Tem. 11, 2010 8:47 pm

bu gün tarih hesaplamasıyla ilgili bir tuhaflık gördüm ben de.videoda diyor ki michaelın doğumundan pepsi kazasına aradaki gün sayısı:9282.kazadan 25 haziran 2009 a kadar aradaki gün sayısı:9282.hesaplayacak sabrım yok ama doğruysa 27 ocak 1984 kaza günü michaelın hayatının tam orta yeri.25 haziran önceden seçilmiş bir tarihse michael böyle bir hesap yapmış mıdır yoksa bu da o bir sürü tesadüften biri mi bilmiyorum.weird list videolarını 7. kısıma kadar konu edinmiştik.bu 8. si.çeviri yok ama tarih hesabını 5.10. dan itibaren kontrol edebilirsiniz.bir de murray tarafının cola iddiasından 2 gün sonra yaptıkları cola reklamını ve colanın AEG ile iş ilşkisini konu etmiş.bir sürü tuhaflık var.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Sirduwolf Paz Tem. 11, 2010 10:00 pm

Mdenz demiş ki:bu gün tarih hesaplamasıyla ilgili bir tuhaflık gördüm ben de.videoda diyor ki michaelın doğumundan pepsi kazasına aradaki gün sayısı:9282.kazadan 25 haziran 2009 a kadar aradaki gün sayısı:9282.hesaplayacak sabrım yok ama doğruysa 27 ocak 1984 kaza günü michaelın hayatının tam orta yeri.25 haziran önceden seçilmiş bir tarihse michael böyle bir hesap yapmış mıdır yoksa bu da o bir sürü tesadüften biri mi bilmiyorum.weird list videolarını 7. kısıma kadar konu edinmiştik.bu 8. si.çeviri yok ama tarih hesabını 5.10. dan itibaren kontrol edebilirsiniz.bir de murray tarafının cola iddiasından 2 gün sonra yaptıkları cola reklamını ve colanın AEG ile iş ilşkisini konu etmiş.bir sürü tuhaflık var.

Evet gerçekten ilginç.Şimdi oturup hesapladım tam yarı yarıya.

2009.06.25
1958.08.29
_________
50.09.26

2009.06.25
1984.01.27
_________
25.04.28

50.365
270
26
_____
18546:2=9273

Tam yarı yarıya.Benim hesaplamamla bir yarıyı 9273 gün toplamı 18546 buldum.Fakat benim hesaplamaya katmadığım 1958-2009 arası +13 gün var.Aylarıda 30 günden hesapladım.Tabi önemli olan gün sayısını tutturmak değil sadece pepsi faciasının hayatı ikiye ayırdığını bulmak.
Sirduwolf
Sirduwolf

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Tem. 12, 2010 10:53 pm

şimdi Zirguldan öğrendiğime göre weird list part 8 de ilginç birşey dahavar bu hesaplamadan başka(konuyu burda devam ettirdiğim için kusura bakmayın cola konusuyla ilgiliydi de)michael moonwalk kitabında pepsi kazasını anlatırken ambulansın içinde aslında eğlendiğini yetişme çağında böyle ambulans sireniyle taşınmayı hayal ettiğini söylemiş(6.10.da)kulağa çok tuhaf geliyor.keşke moonwalkun türkçesi olsa da michaelın çılgın hayalleri doğru muymuş kontrol etsek.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından mjmyhero Salı Tem. 13, 2010 9:59 am

allah allah ne ilginç bir hayalmiş öyle Deniz Very Happy
ambulansta taşınmak siren sesi felan ilginç hayaller ama Michael bu Razz
herşey olabilir I love you
mjmyhero
mjmyhero

Mesaj tarafından MJ-4EVER Salı Tem. 13, 2010 10:05 am

keşke onu özel olarak kiralayıp dolaşsaydı ..çok isteyince Allah başına verirmiş hele bide iyi kalpliysen..parasımı yoktu kiralayamamışmı bi ambulans hayale bak sen Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından Misafir Salı Tem. 13, 2010 11:26 am

gerçekten de moonwalkda böyle mi yazıyor bilmiyorum ama videomakerın iddiası bu.ambulansda eğlendiği ifadesi doğruysa...michaelın bir dahi olduğu düşünülünce(zaten o yıllarda bile film projesi diye bir şeyden bahsediyormuş)olaylara bizim baktığımız gibi bakmıyor olsa gerek.yaşadığı herşeyi yaratıcı sürecin bir parçası olarak görüyordu herhalde.bence this is itin yaratım süreci çok eskilere dayanıyor olabilir.84 te bunları planlamıştır demiyorum.bazı fikirleri vardı belki.derken başına gelenlerden sonra nihayet çok ince olmaya başlayan sınırı aşıp niye yapmayayım noktasına gelmiş olabilir,bilemiyorum Question
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından nesronic Salı Tem. 13, 2010 11:54 am

Mdenz demiş ki:84 te bunları planlamıştır demiyorum.bazı fikirleri vardı belki.derken başına gelenlerden sonra nihayet çok ince olmaya başlayan sınırı aşıp niye yapmayayım noktasına gelmiş olabilir,bilemiyorum Question

İzlediğim belgesellerden birinde gördüklerimden sonra (hangisi unuttum şimdi, bulunca eklerim buraya hemen) 84 itibari ile bazı şeyleri planlamış olabileceğini düşündüğümü söyleyebilirim aslında. Özellikle 1984 yani. Çünkü o döneme kadar Michael el üstünde tutulmuş medya tarafından, çocuk yıldız olarak gördüğü ilginin haddi hesabı yok falan ama 1984'de bir şeyler değişmeye başlamış. Of The Wall albümü tek başına da başarılı olabileceğini, rüştünü ıspatladığı albüm gibi görülebilir misal ve alkışlarla karşılanıyor falan. Aynı şekilde Thriller'la zaten fırtınalar yaratıyor ve aile grubundaki çocuk yıldız konumu tamamen değişiyor ama beri yandan başardığı şey o kadar büyük ki bu aynı zamanda hasetlik sürecini de başlatıyor. Sürekli övgüyle bahseden medya ve televizyoncular ilk defa açık açık 1984'de kardeşleriyle çıktığı Amerika turnesiden sonra (Victory) tavırlarında belirgin değişiklikler gösteriyorlar. Turneden elde ettikleri gelir sorgulanmaya başlıyor ve o sıra MJ kısa bir basın açıklaması düzenleyerek gelirin bilmem ne kadarını hayır kurumlarına bağışladığını, daha sonra bununla ilgili daha detaylı basın açıklaması yapacağını söylüyor derken, gazetecilerden biri hangi kurum diye soruyor, bir başkası bunu neden yaptığını soruyor. O güne kadar hayır sever sanatçı görmemiş basının şaşkınlığı olsa gerek bu ama medyanın açık seçik MJ düşmanlığı da muhtemelen bu zamanlarda başlıyor ki bence MJ de o sıralar görürsünüz siz diye aklından geçirmiştir. Hoax'ı taa o zamandan bugün yaşadığımız şekliyle planladığını bende sanmıyorum ama uzun vaadeli bir sanat hikayesi oluşturduğunu düşünüyorum ve bu hikayenin sonunda, doğru zaman geldiğinde bir gösterilecek bir hoax bence vardı. MJ'ın Chaplin severliğinden yola çıkarak fikrimi şöyle dile getireyim. Chaplin'in 80 küsür filminin hepsini izledim, bunu ukalalık olarak almayın lütfen ama demek istediğimi tam doğru ifade edebilmem için söylemem gerek. Chaplin Şarlo karakterini yarattı biliyorsunuz ve Chaplin filmlerinin tümü Şarlo'nun yaşamı üzerine kuruludur. Her Chaplin filmi Şarlo'nun başka bir macerasıdır. Filmlerin hepsini bir araya getirip, tek bir hikaye olarak düşününce 80 filmde Şarlo'nun tüm hayatını izleriz falan. Michael'la özdeşleşme kurarsam, Michael Jackson bana göre 1984'de bugünlerde final sahnelerine yaklaştığımız bir MJ hikayesi başlattı, kurguladı ve hikayenin gidişatına da yıllar içinde yaşanan durumlara göre yön verdi. Abartmışım gibi gelebilir ama Michael Jackson bu, hayırsever, ultra mega bir sanat adamı olmaktan fazlası cidden. Nereye varacak bu hoax bilmiyorum ama çok büyük bir şeyin içinde olduğumuzdan eminim...

Hepsi kişisel fikrim bu arada, duruma ve yeni gelişmelere göre fikrim değişkenlik gösterebilir Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics