TMZ : Michael Jackson'ı CocaCola Öldürdü...
+7
EwwY
bo-bo
B'uu
nesronic
V
Ruhkıran
NotAlone
11 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: TMZ : Michael Jackson'ı CocaCola Öldürdü...
Vay be Nesrin abla nefena yazdın ya
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Yazarım, çok fena yazarım hem de
nesronic- Admin
Öyle olmuş olabilir tabii ki,belki Mj kendi kurgulamamış olabilir,geçen sene tv de bir konuşma da (25 haziran dan hemen sonraki programlardan biriydi) konuşmacı Michael için o küreselleşmenin sembollerinden biriydi dedi,1980 başları bütün dünyaya ayar çekme zamanlarıymış şimdi daha iyi anlaşılıyor,ülkemizdeki darbe de Amerika'nın yeni dünya düzenine ayak uydurmamız için planlanmış,darbeden sonra başa gelecek kişi ülkede çıkarılacak kanunlar hepsi belli,düşününce taşlar yerine oturuyor,küçüktüm ama hatırlıyorum,80 öncesi kanunlara göre dolar bulundurmak yasak,yabancı sigara bulundurmak yasak ne oldu ülke 3 senede uçtu,kanatlanıverdi Şuraya gelmek istiyorum bu bir küreselleşme projesi ise Amerika'nın planlarını uzun vadeli yaptığını da biliyoruz başta Mj bir planın parçası olmuş olabilir,sonra büyüyünce bu adamların ne olduğunu da anlayınca ipleri kendi eline alma isteğinden dolayı bu karalama kampanyaları vs olmuş olabilir diye düşünüyorum.
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
aslında Nesrin, bu söylediklerin beni yine elvis konusuna götürdü.elvisin ölümünde Michaelın 19 yaşında olduğunu söylemiştin.meşhur elvis hoaxu hakkında düşünmüştür.bu kadar yaratıcı bir beyin.hem de rekabetçi.yıllar içinde yaşadığı her adaletsizlik ben olsaydım nasıl daha iyi bir hoax yapardım düşüncesine onu biraz daha yaklaştırmış olabilir.çok fazla hayal kuruyorum ama...mesela stephen king kara kule serisini taa okuldayken yazmaya başlamış,ama o zamanlar devam ettireceğini düşünmemiş.silahşör tiplemesini yıllar geçtikçe daha ciddiye almaya başlamış.bazen yazmaktan vazgeçmiş ve hikayeyi unutmaya çalışmış.hayatı akıp giderken hikaye şekillenmeye başlamış.sonuçta bitirdiğinde 30 yıla yayılan bir hikayeyi tamamlamış.öyle zamanlar oldu ki,son kitabı yazmadan önce ölümcül bir kaza geçirdiğinde bencilce paniğe kapılmıştım.sonuçta fbı ın açıkladığı tehditler falan hoax yapmak için yasal zemini hazırlayınca Michaela da yıllardır kurguladığı bazı şeyleri yapmak için bahane olmuş olabilirkötü şartlar bu sefer michaela fırsat yaratmış olabilir.yanlızca hayal kuruyorum ama michaelın bu son işiyle yönetmenlik,yazarlık,oyunculuk ve sahne sanatçılığı performansının tarihini yazdığı fikri çok hoşuma gidiyor.
Misafir- Misafir
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Murray'in şaşırtan ifadesi "Jackson kendini öldürdü"
» Michael Jackson's Kid They FAKED My Dad's Voice on 'Michael' Album
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson-Death Hoax - Michael and the tombstone of William Blake
» Michael Jackson death hoax - Michael and videos of Lady Gaga and more
» Michael Jackson's Kid They FAKED My Dad's Voice on 'Michael' Album
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson-Death Hoax - Michael and the tombstone of William Blake
» Michael Jackson death hoax - Michael and videos of Lady Gaga and more