MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Illuminati ne iş yapar, NWO nedir?

+15
biyoloji
mj_touch
leydis
MJGokce
MakeBeLİEve
MJ-4EVER
B'uu
umut356109
Ruhkıran
4k1n_B3y
MJalive
V
LiberianGirl
nesronic
zehra
19 posters

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki

Illuminati ne iş yapar, NWO nedir? Empty Illuminati ne iş yapar, NWO nedir?

Mesaj tarafından zehra Cuma Nis. 02, 2010 7:59 pm

Açılışı Bu video ile yapalım, konumuz dünyayı yöneten çeşitli örgütlerin, oluşumların yarattığı kaosu ve yarattıkları kaosun Michael'a yansımalarını incelemek. Diğer yandan bu kaçışta ne gibi etkiye sebep oldukları ve Michael Jackson sevenler ve yaşadığına inananlar topluluğu olarak bu konuda Michael için neler yapabileceğimiz hakkında fikir teatilerinde bulunmak...

İyi seyirler, bol bilgili tartışmalar...
zehra
zehra

Illuminati ne iş yapar, NWO nedir? Empty Geri: Illuminati ne iş yapar, NWO nedir?

Mesaj tarafından nesronic Cuma Nis. 02, 2010 10:32 pm

Konunun Michael ile ilgili kısmını inceleyen video da gelsin o zaman...

nesronic
nesronic
Admin
Admin

Illuminati ne iş yapar, NWO nedir? Empty Geri: Illuminati ne iş yapar, NWO nedir?

Mesaj tarafından LiberianGirl C.tesi Nis. 03, 2010 1:10 am

Çok bilgilendirici bir video, mutlaka izleyin arkadaşlar.

LiberianGirl
LiberianGirl

Mesaj tarafından LiberianGirl C.tesi Nis. 03, 2010 1:17 am

LiberianGirl
LiberianGirl

Mesaj tarafından V C.tesi Nis. 03, 2010 4:12 pm

İşte Illimunatinin bizi kontrol etmek için hilelerinden biri... onlar her yerde ve tabiki Hollywood da böyle bi kuruluşu nasıl es geçerler ki...? "Özgür olabilmemizin tek yolu televizyonu kapatmak"
İşte size Filmlerdeki bazı semboller :

V
V
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Nis. 03, 2010 4:24 pm

LiberianGirl demiş ki:

Telekkürler LiberianGirl, Black or White herhangi bir şarkı ya da klip olmanın ötesinde gerçekten, kesinlikle her saniyesiyle incelenmeli...

Ben yine uzun zaman önce kaleme aldığım bir yazıyı paylaşmak istiyorum...

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic Salı Nis. 06, 2010 3:41 pm

Illuminati belgeselinin linklerini bu başlığa da aktarayım;

nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından MJalive Cuma Nis. 09, 2010 7:22 am

umarım bu videoların yerş burasıdır ve bunları biri çevirebilir mi ?

ve arkadaşlar artık eminm bunların nedeni NWO ve ıllimunati ayrıca küresel ısınma diye de bişey yokmuş çok sevindim Very Happy
MJalive
MJalive

Mesaj tarafından MJalive Cuma Nis. 09, 2010 7:26 am

biraz bişeyler anladım ama çevirecek kadar ingilizcem yok maalesef
MJalive
MJalive

Mesaj tarafından 4k1n_B3y C.tesi Nis. 10, 2010 3:56 pm

Kısaca mason işte bunlar.
4k1n_B3y
4k1n_B3y

Mesaj tarafından Ruhkıran Cuma Nis. 23, 2010 9:26 am

Arkadaşlar ben üniversiteden hocama Illuminati örgütü hakkında neler bildiğini soran bir mail attım.bana şu cevabı attı:

ilumunati örgütü bildiğim kadarı ile ilk zamanlarında katolik kilisesine karşı avrupalı aydınların kurduğu gizli bir örgüt. ama fazla detaylı bilgim yok.aşağıda linkini verdiği bir kitap var, sanırım o örügütü türkiyede en iyi anlatan kitap bu bir ara bayağı gündemde kaldı ama ben okumadım ona bir bak istersen bir şeyler öğrenebilirsin.

linki açtığınızda kitabın arka kapak yazısı çıkıyor.
Ruhkıran
Ruhkıran

Mesaj tarafından nesronic Cuma Nis. 23, 2010 9:58 am

Kitabı edinmekte fayda var, bende de Şeref Mercan'ın "Piramitte Sona Doğru" adlı kitabı var ama Michael'ı aramaktan daha okumaya fırsat bulamadım Laughing

Arkadaşlar bu belgesellere baktınız mı? Ön bilgi olarak çok faydalı, mutlaka izleyin Wink

nesronic demiş ki:Illuminati belgeselinin linklerini bu başlığa da aktarayım;

nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından umut356109 Çarş. Mayıs 05, 2010 1:57 pm

Arkadaşlar bu illuminati Tom Hanks in oynadığı Melekler ve Şeytanlar filminde oldukça ele alınmış.Filmin konusu illuminati ve kilise arasındaki ezeli savaş zaten.Konu ile ilgilenen arkadaşların filmi izlemesini öneririm.Oldukça akıcı ve yalın bilr film.
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından nesronic Çarş. Mayıs 05, 2010 3:27 pm

film romanın yarısı bile değil, söylemeden geçmeyeyim dedim Wink Da Vinci Şifresi de aynı yazarın zaten, ikisini bir okuyun derim ama diğer yandan Dan Brown'ın da aslında mason olduğu, bu romanları bir şekilde dikkat dağıtmak için yazdığı söylemleri var ama ne kadar doğru bilemiyorum...
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından B'uu Çarş. Mayıs 05, 2010 4:10 pm

Melekler ve Şeytanlar filminde sadece sembolleri öğrenirsiniz gerisi hikaye.....Gerçekten film ,gerçek değil Smile Zaten yarısından sonra türk filmleri gibi oluyor ,pek zevk vermedi bana ,umduğumu bulamadım desem daaha doğru olur .
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından Ruhkıran Perş. Mayıs 06, 2010 9:40 am

kitabı ilk çıktığı sene okumuştum ama illuminati açısından bakmak için yeniden okuyup dikkat etmek gerekir.
Ruhkıran
Ruhkıran

Mesaj tarafından umut356109 Perş. Mayıs 06, 2010 1:19 pm

Bilmiyorum, beni çok etkilemişti film bu açıdan ,sizlerle paylaşayım dedim.
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından B'uu Perş. Mayıs 27, 2010 4:29 pm

B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından Misafir Perş. Mayıs 27, 2010 8:00 pm

bu insanların JFK yi öldürmeyi seçmeleri aslında doğruları söyleyen bir kişiyi bile düşman olarak gördüklerini gösteriyor.evet o kişi başkan olarak zaten güçlü bir düşman ama bu korkuları onların yenilmez olmadığını gösteriyor.bir kere toplumu koyuna çevirdin mi sürüye istediğini düşündürebilirsin.evet bu kuleleri teröristler yıktı.evet yeni dünya düzeni hepinizi düzecek ama siz yine de niye diye sormayacaksınız.çünkü o sırada ekranda ,seksi kadınlar ,kocaman elmas takılar,yatlar villalar gibi asla sahip olamayacağınız şeylerini size gösteren sanatçı? idollerinizi seyretmekle meşgul olacaksınız.burcunun gösterdikleri bana bunları düşündürttü.ayrıca bu insanlar JFK yi öldürmenin aslında iyi bir fikir olmadığını anlamış olmalılar ki; daha sonra tarz değiştirdiler.öldürmek yerine karalamak .cinsel tacizle suçlamak,homo olmakla suçlamak,ucube olmakla suçlamak.michael bunlara nasıl dayanabildi.bu nasıl bir zihin kontrolüdür ki mahkemede aklandığı halde yok yok mutlaka tacizcidir diye zırvaları hala ve hala duyabiliyoruz.ancak zihin kontrolü için kullandıkları silahlar int sayesinde gittikçe zayıflıyor.yine michaelın dediği gibi: hiç bir şey imkansız değildir,eğer tanrı benim yanımdaysa.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından MJ-4EVER Perş. Mayıs 27, 2010 9:29 pm

Mdenz demiş ki:bu insanların JFK yi öldürmeyi seçmeleri aslında doğruları söyleyen bir kişiyi bile düşman olarak gördüklerini gösteriyor.evet o kişi başkan olarak zaten güçlü bir düşman ama bu korkuları onların yenilmez olmadığını gösteriyor.bir kere toplumu koyuna çevirdin mi sürüye istediğini düşündürebilirsin.evet bu kuleleri teröristler yıktı.evet yeni dünya düzeni hepinizi düzecek ama siz yine de niye diye sormayacaksınız.çünkü o sırada ekranda ,seksi kadınlar ,kocaman elmas takılar,yatlar villalar gibi asla sahip olamayacağınız şeylerini size gösteren sanatçı? idollerinizi seyretmekle meşgul olacaksınız.burcunun gösterdikleri bana bunları düşündürttü.ayrıca bu insanlar JFK yi öldürmenin aslında iyi bir fikir olmadığını anlamış olmalılar ki; daha sonra tarz değiştirdiler.öldürmek yerine karalamak .cinsel tacizle suçlamak,homo olmakla suçlamak,ucube olmakla suçlamak.michael bunlara nasıl dayanabildi.bu nasıl bir zihin kontrolüdür ki mahkemede aklandığı halde yok yok mutlaka tacizcidir diye zırvaları hala ve hala duyabiliyoruz.ancak zihin kontrolü için kullandıkları silahlar int sayesinde gittikçe zayıflıyor.yine michaelın dediği gibi: hiç bir şey imkansız değildir,eğer tanrı benim yanımdaysa.

harika bir yazı olmuş bunu biyerde bile yayınlayabilirsin ..her noktasına katılıyorum Kennedy i öldürdüler ama herkes onların öldürdüğünü anladığı için bu yoldan vazgeçtiler artık istedikleri kişiye istedikleri iftirayı atarak karalayabiliyorlar..ve sonrada o yolla ölmüş gibi göstererek olayı kapatıyorlar(Michael ın ilaç bağımlılığı mesela )
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından MakeBeLİEve Cuma Mayıs 28, 2010 3:21 pm

arkler belimek istedğim birşey var.
şu film dediğiniz Melekler ve Şeytanlar'ın kitabıda var bi arkadaşm okumuştu.
anlattıklarına göre orda İllümünati ve güçleriyle ilgili baya birşeyler anlatıyorlar.
okumakta fayda var.
MakeBeLİEve
MakeBeLİEve

Mesaj tarafından MJGokce C.tesi Mayıs 29, 2010 12:21 pm

Evet, Dan Brown belli ki bu konuda oldukça derin bir bilgiye sahip. Neden acaba?
Illumunati gibi gizli bir örgütü neredeyse ele veriyor(bir anlamda halka tantıyor) ve kimse sesini çıkarmıyor. Ben kendi kendime acaba bu da bir oyun mu diye düşünmeye başlıyorum. Olabilir veya olmayabilir. Ne yazık ki ben gibi basit insanlar için sadece teorilerden ibaret kalacak.
MJGokce
MJGokce

Mesaj tarafından leydis Ptsi Mayıs 31, 2010 8:53 am

Evet insanlara bu kadar açıkça tanıtılma konusuna ben de takılıyorum, herşeyi onlar yönlendiriyor ve yönetiyorsa,okuduğumuz kitaplar öyle diyor neden buna izin veriliyor.Kendilerinin amaçlarının pek hoş olmadığı ortada neden bunlar üstelik isimler verlilerek kitaplarda yazılıyor,isteseler engelleyebilirler,acaba bundaki amaç ne?
leydis
leydis

Mesaj tarafından MakeBeLİEve Ptsi Mayıs 31, 2010 9:38 am

leydis demiş ki:Evet insanlara bu kadar açıkça tanıtılma konusuna ben de takılıyorum, herşeyi onlar yönlendiriyor ve yönetiyorsa,okuduğumuz kitaplar öyle diyor neden buna izin veriliyor.Kendilerinin amaçlarının pek hoş olmadığı ortada neden bunlar üstelik isimler verlilerek kitaplarda yazılıyor,isteseler engelleyebilirler,acaba bundaki amaç ne?

blkide dünyaya bi zbuyuz dikkat edin denilmek isteniyor... Illuminati ne iş yapar, NWO nedir? 815685 Illuminati ne iş yapar, NWO nedir? 815685 Illuminati ne iş yapar, NWO nedir? 815685 bu kadar zararlı olduğu bilinen bi örgüte kim ne yapmak ister ki...Illuminati ne iş yapar, NWO nedir? 925595 Illuminati ne iş yapar, NWO nedir? 925595 (Michael hariç köklerini kazıyacak o.. Twisted Evil Twisted Evil )
MakeBeLİEve
MakeBeLİEve

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Mayıs 31, 2010 11:02 am

belki bir geçiş dönemi yaşıyoruzdur.belki artık düşündüğümüz kadar ya da bize göstermek istedikleri kadar güçlü değillerdir.sonuçta hiç bir sistem sonsuza dek yaşayamıyor.güçlerini mind controlden alıyorlar ama giderek artan bu kadar zihni kontrol etmek zorlaşıyordur.belki de bu yüzden dünya nüfusununn azalmasını istiyorlardır.kendilerine karşı gelenleri yoketme ya da karalama yoluna gitmeleri onların da korkuları olduğunu gösteriyor.
Anonymous
Misafir
Misafir

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki