MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Illuminati ne iş yapar, NWO nedir?

+15
biyoloji
mj_touch
leydis
MJGokce
MakeBeLİEve
MJ-4EVER
B'uu
umut356109
Ruhkıran
4k1n_B3y
MJalive
V
LiberianGirl
nesronic
zehra
19 posters

3 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3

Illuminati ne iş yapar, NWO nedir? - Sayfa 3 Empty Geri: Illuminati ne iş yapar, NWO nedir?

Mesaj tarafından MJ-4EVER Ptsi Tem. 12, 2010 11:09 am

vay be artık heryee yayılıyolar ..kurmaya başlıyolar yeni dünya düzenini
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Illuminati ne iş yapar, NWO nedir? - Sayfa 3 Empty Geri: Illuminati ne iş yapar, NWO nedir?

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Tem. 12, 2010 11:54 am

Allahallah.ölüm tanrısı iyi yolculuklar diler.çok komik daha doğrusu korkunç.orası Mısır olsa anlaşılır.kimsenin bunu sorgulamaması ilginç.bir şey duymuştum.abd de fındık paketlerinin üstünde kabuğuyla yemeyin yazıyormuş,doğru mu bilmiyorum.haritada kendi ülkesinin yerini gösteremeyen bu kadar çok insanın olduğu bir ülkede bunun sorgulanmaması normal herhalde affraid
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından B'uu Perş. Ağus. 05, 2010 9:37 pm

33. dereceli Masonlar direk Şeytanla transa geçebiliyormış Evil or Very Mad 32. ve 31. Masonlarsa Tanrıya güvendiklerini söylüyebiliyorlarmış ama sadece yahova'nın tanrısına....

En son Burcu tarafından Perş. Ağus. 05, 2010 10:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından Sirduwolf Perş. Ağus. 05, 2010 10:19 pm

Ben de şans eseri denk geldim fox tv'deki şifreler programına.Beyaz ceketli adamın dediklerinin harfi harfine katılıyorum.Diğer kişilerin o adam konuşurken önemsememerleri iyi değildi.Yanındaki adam Illuminati'nin göz boyama olduğunu savunuyordu.Öyle bir durum olsaydı ne süper zenginler olurdu ne saçam sembolleri heryerde karşımıza çıkardı.Illuminati teori olmaktan çıkmıştır.Somut bir şeyler görebiliyorsak var demektir.Kimse bu kadar geniş çaplı aptalca bir oyun oynayamaz.Bu kadar önemli bir konuya az bir zaman ayırmaları da ilginçtir.Bildiklerimizin ötesine yazılanların ötesine geçmediler.Medyadaki Illuminati sınırı koydu tabi ki.Fazlası için bize katılın ve görün diyorlar.
Sirduwolf
Sirduwolf

Mesaj tarafından B'uu Perş. Ağus. 05, 2010 10:33 pm

Bende sonlarını gördüm bilseydik başından beri izlerdik .Fox kanalı olduğu için belkide beli bir sınırda durmayı seçtiler.İngiliz kökenli sanırım bu kanal.
B'uu
B'uu
Admin
Admin

Mesaj tarafından MJ-4EVER Cuma Ağus. 06, 2010 7:41 am

Fox kanalı Amerikan kanalıdır..Bende izledim biraz dün o programı..saat 1 lerde yüksek binaların kıyamet alameti olabileceğini tartışıyolardı..

Semih senin beya ceketli dediğin hangisiydi sakallı olanmı yoksa sakalsız gözlüklü kel olanmı Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından Sirduwolf Cuma Ağus. 06, 2010 10:18 am

Beyaz ceketli, pembe kravatlı, kıvırcık saçlı, top sakallı birisiydi. lol!
Sirduwolf
Sirduwolf

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ağus. 06, 2010 4:09 pm

aslında adam çok güzel giriş yapmıştı konuya.ilginç şeyler anlatıyordu kestiler.zaten bu programı sevmem,sunucu kimsenin konuşmasına izin vermez,konular havada kalır.başka şeylere geçtiler.adamın söylediği bir iddia dikkat çekiciydi.****** 1935 te Türkiyedeki mason localarını kapatmak istemiş.ölümüyle bu girişimi arasında bir bağ olabilir dedi.aslında ben ****** ün ölümü araştırılmalı teklifini daha önce Cemal Kutay dan da duymuştum.Siroz olmasını hayat şartlarına,yeme içme durumuna bağlayan bir görüş var,ancak aynı hayat şartlarında,aynı masalarda onunla bulunmuş olma şerefine erişen arkadaşlarının çoğu nerdeyse 100 yaşına kadar yaşadılar.Cemal Kutay kader onların arasında neden ******ü seçti,bu işte bir komplo da olabilir demişti bir programda. Question
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından umut356109 Cuma Ağus. 06, 2010 5:12 pm

Tarihin daha doğrusu yapma tarihimizin dediği çoğu şey tartışılmalıdır.****** siroz dan ölmüş.Sanmam.Türklerin ilk yurdu Orta Asya imiş.Sanmam.Türkler dünyaya yönetmiş 7 düvelle mücadele etmiş.Hiç inanmam.Şizofrene soktu bu Habil olayı Evil or Very Mad
Bu arada habertürkte bu gece öteki gündem var galiba.bakamadım.
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından Sirduwolf Cuma Ağus. 06, 2010 5:37 pm

******'ün suikast sonucu öldürüldüğü söylemine katılıyorum.Birisi söylemişti kimdi şimdi hatırlamıyorum.Amerika'da polislerin işe alınmaları için zeka testinden geçirildiği ve kazanıp işe alınanın aptallar olduğu.Bu gerçekten doğru ve zeki insanları istemiyorlar.Şu an piyasa sanatçılarının aptal tavırları da bu testin göstergesi.Yada Michael'ın Sony konuşmasında ki şu sözü manidardır;''Onlar benim aklımın her zaman müzikte, dansta olduğunu düşündüler.Ama bu sanatçının, benim, onları zekasıyla alt edeceğini asla düşünmediler.''.Michael'ın gerçeklerin farkına varamayacağını parayla şımarıp diğerleri gibi olacağını sandılar, kısacası onuda aptal sandılar.
Sirduwolf
Sirduwolf

Mesaj tarafından MJ-4EVER C.tesi Ağus. 07, 2010 7:05 am

umut356109 demiş ki:Türklerin ilk yurdu Orta Asya imiş.Sanmam.Türkler dünyaya yönetmiş 7 düvelle mücadele etmiş.Hiç inanmam.Şizofrene soktu bu Habil olayı Evil or Very Mad

Şimdi Sen Osmanlı devletinin güçlü olduğuna Türklerin o savaşları yaptığına inanmıyomusun..Eğer öyle olmasaydı Bizansın(hristiyanların) bu kadar değer verdiği Konstantine yi alıp İstanbul yapabilirmiydin ?
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından umut356109 C.tesi Ağus. 07, 2010 7:42 am

Konu dağılsın istemem ama Osmanlı'da sadece başlangıç ve Fatih dönemleri sırasında Dünya'ya üstünlük sağlanmıştır.Yani İstanbul'un alınması gerçekten bir gurur kaynağıdır.Ama bizlere ne denmiştir.Avrupa kapılarından kutsal yerlere Afrikaya her yere hükmettik.Hükmettiğimiz yerler Çöller karışıklığın bir türlü durmadığı Balkanlar zaten din kardeşi olan Arabistanlılardır.
Unutulmamalıdır ki biz her yeri fethederken avrupa bilimle dinle uğraşıyordu.Ve yıllarını harcadılar bu uğurda.Kiliseden gücü almak için illüminati gibi bir örgüt kurdular mesela
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından MJ-4EVER C.tesi Ağus. 07, 2010 7:46 am

O bilimleride kimden öğrendiler ve geliştirdiler..Maalesef duraklama dönemindeki padişahlarımız paranın verdiğ şımarmayla oyuna geldiler ve bilime falan önem vermediler..Belki de Düşmanlarımızın adamı olan Şeyhülislamlar yüzündendir bilinmez..Çünkü çoğu şeyin dine uygun olmadığını söylüyorlardı..Bu bakımdan bi fetva veriyodu bilim alanları kapatılıyodu..Laikliği bu bakımdan çok iyi bulurum..Ben ******'ü bu yüzden seviyorum Smile
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından umut356109 C.tesi Ağus. 07, 2010 9:19 am

Aynen dediğin gibi.Katılıyorum her kelimene.
Dünya'nın yuvarlak olduğunu bir Müslüman Filozofumuz söylemiş ve zindanlarada çürümüş.Cidden ismini hatırlayamıyorum.Bir sürü örnek var böyle.0 ı bile biz bulmuşuz.
Şunu da belirtiyim ki her şeyde olduğu gibi laiklikte de dinde de ileri gidilmemelidir.Her şeyin orta yolunu bulmamız yeterlidir.
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından gismo C.tesi Ağus. 07, 2010 10:47 am

umut356109 demiş ki:Aynen dediğin gibi.Katılıyorum her kelimene.
Dünya'nın yuvarlak olduğunu bir Müslüman Filozofumuz söylemiş ve zindanlarada çürümüş.Cidden ismini hatırlayamıyorum.Bir sürü örnek var böyle.0 ı bile biz bulmuşuz.
Şunu da belirtiyim ki her şeyde olduğu gibi laiklikte de dinde de ileri gidilmemelidir.Her şeyin orta yolunu bulmamız yeterlidir.
bak işte budur. Illuminati ne iş yapar, NWO nedir? - Sayfa 3 5192
gismo
gismo

http://www.gzmaksut.blogspot.com/,https://www.facebook.com/gzmaks

Mesaj tarafından xeaglex Ptsi Kas. 08, 2010 10:28 pm

umut356109 demiş ki:Şunu da belirtiyim ki her şeyde olduğu gibi laiklikte de dinde de ileri gidilmemelidir.Her şeyin orta yolunu bulmamız yeterlidir.

Laikliğin ilerisi nasıl oluyormuş, merak ettim. Ortasını nasıl bulalım. Yani biz kadınlara seçme hakkı verelim ama seçilme hakkı vermeyelim, Cumhuriyet rejimiyle yönetilelim ama başımızda da halife olsun, ceza hukukunu batıya göre yapalım ama medeni hukukumuz şeriat yasalarıyla yönetilsin. Bu mudur yani!

Bir kere din ile laiklik karşıt kavramlar değillerdir ki tam ortasını bulalım. Biz bir yandan modern, cumhuriyetle yönetilen laik bir anlayışa sahip bir devlet olabiliriz bir yandan da dinimizin gereklerini yerine getiririz. Ama eğer birileri çıkar, laiklik münafıklıktır, bunun sınırlarını yavaş yavaş farkettirmeden daraltalım, sonrada yok edelim derse işte vah o zaman benim güzel Türkiyem'e...

xeaglex

Mesaj tarafından B'uu Ptsi Kas. 08, 2010 11:23 pm

İhtiyacımız olan düşüncede bu .Biz şanslıyız yeni nesil bunu bilmiyor.
B'uu
B'uu
Admin
Admin

3 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3