Illuminati ne iş yapar, NWO nedir?
+15
biyoloji
mj_touch
leydis
MJGokce
MakeBeLİEve
MJ-4EVER
B'uu
umut356109
Ruhkıran
4k1n_B3y
MJalive
V
LiberianGirl
nesronic
zehra
19 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Illuminati ne iş yapar, NWO nedir?
Dünya ellerinde dönüyor , istediklerini yapabiliyorlar, dinler onlara hakim ne kadar ilginç
mj_touch- Mesaj Sayısı : 38
Denilene göre; Ilummunati kurulduğu andan beri var ve güçlenerek yoluna devam ediyor.
MJGokce- Mesaj Sayısı : 45
Ne kurulduğu andan beri var illuminati ? ..cümleni anlayamadım özür dilerim
1776 da kuruldu illuminati ve arasıra güç kaybetti arasıra toparlandı..ve şuan güçlenerek ilerliyor teknoloji ve bilim sayesinde
1776 da kuruldu illuminati ve arasıra güç kaybetti arasıra toparlandı..ve şuan güçlenerek ilerliyor teknoloji ve bilim sayesinde
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
1776 yazdım şimdi farkettim
1 77 6 =6+1=7 ---> 777 vay be Michael ın 7 siyle bi ilgisi varmı acaba
1 77 6 =6+1=7 ---> 777 vay be Michael ın 7 siyle bi ilgisi varmı acaba
paranoyak kelimesi 8 harfli + alışkanlık da 10 harfli etti 18.
MJ-4EVER ın mesaj sayısı 3+3+4 burdanda 7.
sonra yaşını çıkartıyoruuz.-18=7
bu bi raslantımı
bu bi raslantımı
biyoloji- Mesaj Sayısı : 75
MJ-4EVER demiş ki:Ne kurulduğu andan beri var illuminati ? ..cümleni anlayamadım özür dilerim
Ooov cahilliğe bak ben Illiminati Rönesans'da kuruldu,ilk başkanı da Galileo falan sanıyordum.Hatta siteye bugün öyle bir yorum attım.Rezillik anam vallaha rezillik potu kırdık iyi mi
Riri- Mesaj Sayısı : 329
biyoloji demiş ki:paranoyak kelimesi 8 harfli + alışkanlık da 10 harfli etti 18.
bu bi raslantımı
MJ-4EVER demiş ki:Ne kurulduğu andan beri var illuminati ? ..cümleni anlayamadım özür dilerim
Demek istediğim, Ilummınati hiç yok olmadı. Fakat aşırı gizli bir örgüt olduğundan arada sırada yok olduğu sanıldı.
Yalnız tam tarihini bilmiyorum ama ben de Ilummınatinin Rönesans vakitlerinde(1500'ler) kurulduğunu sanıyorum. Yani 18. yy'dan önce. Hatta Galileo'nun da o örgütle yakın bir ilişkisi olduğu duyumum var. Galileo 16. ve 17. yy arasında yaşamış bir bilim insanı olduğu için kurulma tarihi de o zamana rastlıyor olabilir.
Bu arada Rooselevt'in de Mason olduğu konusunda çok güçlü kaynaklar var. Ki şimdinin 1 dolarını bastıran başkandır kendisi.
Buyrun 1 dolar:
[img][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/img]
ama Michael They Don' Care About Us ' ta But if Roosvelt was Livin He Would't let this be diyo ...yani Roosvelt yaşasaydı bunların olmasına izin vermezdi diyo..Bu şarkı illuminatiye hitab edilmiş bi şarkı..eğer oda illuminati ye hizmet ediyor olsaydı onun adını kullanmazdı o şarkıda
evet Camii nin ortaında küçük üçgenler mevcut..ilginç ..
neden 7 tane ..onundamı bi anlamı var ?..7 Michael ın sayısı değilmiydi
aslında şarkıda ki başka bir roosvelt.franklin roosvelt.amerikan halkının en sevdiği 4 başkandan biriymiş.paranın üstündeki theodor roosvelt yanılmıyorsam.ayrıca hatırlıyor musunuz daha bir iki ay önce TBMM deki büyük hollerin çoğunda masonik semboller kullanıldığı haber bültenine konu edilmişti.vekillere bunu sormuşlardı.tabii ki ilk kez duyduklarını söylediler.MJ-4EVER demiş ki:ama Michael They Don' Care About Us ' ta But if Roosvelt was Livin He Would't let this be diyo ...yani Roosvelt yaşasaydı bunların olmasına izin vermezdi diyo..Bu şarkı illuminatiye hitab edilmiş bi şarkı..eğer oda illuminati ye hizmet ediyor olsaydı onun adını kullanmazdı o şarkıda
Misafir- Misafir
Sonrada yeni paranın arkasındaki türk bayrağını bozdular "gülen cemaati"sembolüne dönüştürdüler.Parayla kanaltürk,koca gibi onun şirketlerinin amblemini kıyaslıyabilirsiniz.
evet o meclis haberini görmüşütüm bende..evet yaa o paranın üstündeki Franklin Roosvelt değil..Michael ın bahsettiği 1945 te ölen Roosvelt heralde..ama o paranın üstündeki Thedore Roosvelt ede benzemiyo..hangi roosvelt bu
bilmiyorum ama michaelın yaşasaydı dediği paranın üstündeki değil.çocuk felci olan ve bu hastalığın aşısının bulunmasını teşvik eden roosvelt.
Misafir- Misafir
evet bende ondan bahsediyorum zaten
Hatta bu adam Amerikanın ilk ve son engelli başkanı
Franklin Roosevelt hakkında daha başka iddalarda okumuştum.Michael'ın onun adını neden They Don'tCare About Us ta kullandığını anlamamıştım.
Illuminati ilk olarak 1575 yılında İspanya'da dini bir parti olarak faliyet gösterdi.Bugün ki haline 1 Mayıs 1776'dan itibaren geçiş yaptı.
Illuminati ilk olarak 1575 yılında İspanya'da dini bir parti olarak faliyet gösterdi.Bugün ki haline 1 Mayıs 1776'dan itibaren geçiş yaptı.
Sirduwolf- Mesaj Sayısı : 231
Amerikanın en sevdiği dört başkandan biri olan devlet başkanı FDR yani Franklin Roosevelt.
Neyse şu dolar olayı hayli ilginç.
1 doların arkasındaki resme bakarsak.( Bizi ençok ilgilendiren kısım piramitli olan kısım)
XXVI
???
Yani 1776.
Ilummınati ve Amerikan'ın kurulma tarihi aynı gibi görünüyor.
NOVUS ORDO SECLORUM
Piramit altında da bu sözcükler yer alıyor: "Yeni Dünya Düzeni" demekmiş. [i]
Bir de dikkat çekici olan bir yönü de piramit ayna yansımasıyala tamamlandığında "Mason" sözcüğünün oluşması.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Uploaded with [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Neyse şu dolar olayı hayli ilginç.
1 doların arkasındaki resme bakarsak.( Bizi ençok ilgilendiren kısım piramitli olan kısım)
XXVI
???
Yani 1776.
Ilummınati ve Amerikan'ın kurulma tarihi aynı gibi görünüyor.
NOVUS ORDO SECLORUM
Piramit altında da bu sözcükler yer alıyor: "Yeni Dünya Düzeni" demekmiş. [i]
Bir de dikkat çekici olan bir yönü de piramit ayna yansımasıyala tamamlandığında "Mason" sözcüğünün oluşması.
Uploaded with [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
dolar olayı gerçekten ilginçmiş.bu adamların şekilciliğe ne kadar önem verdiklerini gösteriyor.dünyada hergün ençok bakılan ama görülmeyen şey bu dur herhalde.aynı şekilde bilinçaltımıza daha neler alıyoruz acaba.5 köşeli yıldızındolara eklendiği tarihlerde zihin kontrolü olayı biliniyor muydu bilmiyorum ama tarih boyunca isim değiştirmiş şeylerden biri olabilir bu da.
Misafir- Misafir
dün büyük bir kitapçıda küçük bir illuminati araştırması yaptım.
Dünyayı yöneten gizli örgütler içinde sık sık bahsedilmiş.tarihçesi falan var birçok kitapta.
Popüler kişi,film ve kitaplardan reklamlarını yaptıklarını yazmışlar.En somut örnek olarak da Lara Croft filmleri ve Haryy Potter kitap serisi gözüme çarptı.
Bizim bu forumda konuşmadığımız bişeye rastlamadım desem alan olmaz
Dünyayı yöneten gizli örgütler içinde sık sık bahsedilmiş.tarihçesi falan var birçok kitapta.
Popüler kişi,film ve kitaplardan reklamlarını yaptıklarını yazmışlar.En somut örnek olarak da Lara Croft filmleri ve Haryy Potter kitap serisi gözüme çarptı.
Bizim bu forumda konuşmadığımız bişeye rastlamadım desem alan olmaz
Ruhkıran- Mesaj Sayısı : 266
30 metreymiş,Mısırın ölüm tanrısını gidip Denver Airport (Yeni Dünya Havaalanı koymuşlar yolcuların geliş gidişini selamlıyor.
Videonun sonunda gösterilen ise Mavi Şeytan At olarak bilinen "Blue Devil Horse."
Buda havaalanının bulunduğu COROLANO'nun logosu= [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
30 metreymiş,Mısırın ölüm tanrısını gidip Denver Airport (Yeni Dünya Havaalanı koymuşlar yolcuların geliş gidişini selamlıyor.
Videonun sonunda gösterilen ise Mavi Şeytan At olarak bilinen "Blue Devil Horse."
Buda havaalanının bulunduğu COROLANO'nun logosu= [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası