Michael Jackson Hoax Part 0.7 "Genesis"
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael Jackson Hoax Part 0.7 "Genesis"
Twiggy bu videoyu paylaşıp duruyor bana ilginç geldi.Sonlarda teşekkür listesinde Michael Jackson'da var.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: Michael Jackson Hoax Part 0.7 "Genesis"
Çok bir şey anlamadım açıkcası, Tristan Yatta kim onu da bilemedim şimdi de sanki nasıl desem, aralarında bir mesajlaşma gibi. They want you back demiş, belki videolar aracılığı ile haberleşiyorlardır, hani "hadi Mike vakti gelmedi hala" deniliyormuş gibisinden bir his uyandırdı bende. Teşekkürler kısmında Miko Brando da var, hoax ekibi listesi mi acaba? Barry dediği Barry Gibb olabilir mi? Ve diğer "öylesine believer" sanıp videolarını falan takiplediğimizi isimler, ama aslında bu hoaxdaki hiç de öylesine olmayan, gayet planlı bir şekilde hazırladıkları videolarla bizlerin de inancını diri tutan believer görünümlü hoaxer arkadaşlar (mı)
Samantha G, bizim Samantha sanırım...
Steven Spielberg blog
Sony corp (yani corporation)
Cirque du soleil
Nelson De La Nuez
Amerikan People (ya biz ya biz )
Veeee believerlar vuuuuu elbetteki, bizi anmadan geçmek ayıp olurdu
Listenin en önemli ismi de Michael Jackson tabi ki
Bu arada Genesis yanlış bilmiyorsam İncil'de yaradılışın anlatıldığı bölüm, 7 dediği de, bir okumak lazım Genesis'i tekrar, 7. satır, cümle, kısım falan mı? Önemli bir deyiş varmıdır bilmiyor. Videonun adı Genesis olunca da burdan mecazi bir anlam çıkar bence. İlahi anlamda yaradılış olarak değildir tabi ki, öyle olsa ne alakası var yani demezler mi adama Hoaxı oluşturanlar anlamında olabilir gibime geldi şahsen bizzat benim kendimin
Samantha G, bizim Samantha sanırım...
Steven Spielberg blog
Sony corp (yani corporation)
Cirque du soleil
Nelson De La Nuez
Amerikan People (ya biz ya biz )
Veeee believerlar vuuuuu elbetteki, bizi anmadan geçmek ayıp olurdu
Listenin en önemli ismi de Michael Jackson tabi ki
Bu arada Genesis yanlış bilmiyorsam İncil'de yaradılışın anlatıldığı bölüm, 7 dediği de, bir okumak lazım Genesis'i tekrar, 7. satır, cümle, kısım falan mı? Önemli bir deyiş varmıdır bilmiyor. Videonun adı Genesis olunca da burdan mecazi bir anlam çıkar bence. İlahi anlamda yaradılış olarak değildir tabi ki, öyle olsa ne alakası var yani demezler mi adama Hoaxı oluşturanlar anlamında olabilir gibime geldi şahsen bizzat benim kendimin
nesronic- Admin
Similar topics
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» Michael Jackson Hoax Part 3 "Coming Home"
» Michael Jackson Death Hoax ( An Insider part 2)
» The death of Michael Jackson Media hoax (Part 1)
» Michael Jackson Death Hoax: "Extinct or Alive" Part 2
» Michael Jackson Hoax Part 3 "Coming Home"
» Michael Jackson Death Hoax ( An Insider part 2)
» The death of Michael Jackson Media hoax (Part 1)
» Michael Jackson Death Hoax: "Extinct or Alive" Part 2
1 sayfadaki 1 sayfası