Latoya Jackson says fans won't miss MJ during J5 reunion!
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Latoya Jackson says fans won't miss MJ during J5 reunion!
Kardeşleri döndüğü için ne kadar mutlu La Toya. İnsan biraz üzüyor numarası yapar Michael'sız Jackson Five ama herkes çok mutlu.Canlarım benim.Seviyorum sizi Jacksongiller
*Luno Jo uzmanı arkadaşımızdan ve özellikle Deepten yorum bekliyorum.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: Latoya Jackson says fans won't miss MJ during J5 reunion!
ben niye üzerime alındım bilmiyorum da LunaJo kişisel bi yorum yapmamış ayrıca da dünya üzerindeki herkesin ingilizce bildiğini farzettiği için altyazı koymamış.o yüzden ben yanlızca '' ay ne de güzel gülüyolar,keşke beni de aralarına alsalarmış'' dan başka yorum yapamıycam.
Deep ne diycek acaba? arada bi yerde Mike and others are going on tour,hehehehe!'' falan demiş herhalde.bu haber bana nedense geçenlerde Jermaim in MJJC ye verdiği röportajı hatırlattı.''aslında son bir kardeşler konseri için Michael anneme söz vermişti.'' demesini.
Deep ne diycek acaba? arada bi yerde Mike and others are going on tour,hehehehe!'' falan demiş herhalde.bu haber bana nedense geçenlerde Jermaim in MJJC ye verdiği röportajı hatırlattı.''aslında son bir kardeşler konseri için Michael anneme söz vermişti.'' demesini.
Misafir- Misafir
Geri: Latoya Jackson says fans won't miss MJ during J5 reunion!
Pinokyo demiş ki:Kardeşleri döndüğü için ne kadar mutlu La Toya. İnsan biraz üzüyor numarası yapar Michael'sız Jackson Five ama herkes çok mutlu.Canlarım benim.Seviyorum sizi Jacksongiller
LaToya biraz saçmalamış Michael'ı aramayacaksınız bile derken...Özür dilerim ama ben her koşulda Michael'ı ararım Jackson5'ın içinde ya da dışında! Ama tabi, her zamanki gibi bulmaca çözdürüyorsa, yani metafor kullandıysa, "michael'ı aramayacaksınız bile" demek o "zaten orada olacağı için onu aramayacaksınız" anlamına geliyorsa, o da ayrı tabi...Aksi durumda, bu çok sinir bozucu bir söylem olmuş, Jackson kardeşlerin Michael'a ihtiyacı yok, onsuz da muhteşemler demeye getirmiş oluyor çünkü...
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
Similar topics
» Michael Jackson Death Hoax - LaToya's C.Apprentice slip up &connections
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Michael Jackson Fans To Protest Dr. Murray Hearing
» Michael Jackson Alive-Thanks Jermaine Jackson!!
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Michael Jackson Fans To Protest Dr. Murray Hearing
» Michael Jackson Alive-Thanks Jermaine Jackson!!
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
1 sayfadaki 1 sayfası